Reclamă

Salma Hayek a vorbit despre începuturile carierei sale. Actrița nu a primit roluri în filmele de comedie din cauza aspectului său fizic

Salma Hayek a vorbit despre începuturile carierei sale. Actrița internațională a povestit despre modul în care a fost refuzată pentru a juca în filmele de comedie. Producătorii nu au acceptat-o din cauza aspectului său fizic.

Publicat: 7 februarie 2023, 10:58

Salma Hayek a fost mai sinceră ca niciodată cu publicul său din întreaga lume. În ciuda talentului pe care îl are, Salma s-a confruntat cu multe probleme la Hollywood. Actrița a fost inclusă într-un tipar anume și i-a fost greu să demonstreze că este mai mult decât o femeie frumoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a vorbit despre începuturile carierei sale

Salama a oferit un interviu pentru publicația GQ UK. În cadrul acestuia a povestit despre experiențele sale din urmă cu 20 de ani. Salma era considerată o femeie frumoasă, motiv pentru care se credea că nu ar avea simțul umorului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek, într-o rochie cu pietre, care i-a pus în valoare bustul generos
Salma a fost în schimb cea care a atras toate privirile / Profimedia Images

La începutul carierei a primit roluri în comedii romantice. Acest lucru s-a întâmplat în filme precum Fools Rush In din 1997, dar și producția Breaking Up. Vedeta spune că abia în anul 2010 a început să primească roluri principale în filmele de comedie. Adam Sandler a fost cel care i-a dat Salmei această șansă. Salma a jucat alături de Adam în comedia Grown-Ups.

Reclamă

”Am fost pusă în anumite tipare ani la rândul. Întreaga mea viață mi-am dorit să joc în filme de comedie, dar oamenii nu au vrut să-mi acorde această ansă.”

”Nu am primit un rol într-un film de comedie până în 2010, când l-am întâlnit pe Adam. Deja aveam 40 de ani. Mulți spuneau că sunt sexy și de asta nu se poate să am simul umorului dezvoltat. Nu mi se permitea să fiu inteligentă, nici măcar amuzantă.”

Însă aceste lucruri nu au făcut-o pe Salma să-și piardă speranța în talentul său. Diva spune că a trecut peste acele momente și că este mai fericită ca niciodată cu modul în care a evoluat cariera sa, relatează Variety.com.

Reclamă

Salma Hayek joacă în Magic Mike’s Last Dance

Eforturile actriței de a juca în filme de comedie nu s-au oprit niciodată. Acum se bucură de un real succes pentru rolurile sale din comedii. Diva joacă inclusiv în filmul Magic Mike’s Last Dance, acolo unde are o apariție surprinzătoare. Recent Salma a pozat și pe covorul roșu într-o rochie sexy din plasă.

Hayek joacă rolul lui Maxandra Mendez, care lucrează alături de Mike, interpretat de Channing Tatum, pentru a crea împreună o revistă de striptease. În ciuda faptului că are o imagine sexy în film, Salma este foarte fericită pentru momentele de comedie pe care le are de interpretat.

Salma spune că personajul său este unul puternic, care se afirmă în fața celorlalți indiferent de circumstanțe. Salma spune că s-a regăsit complet în personajul pe care l-a avut de interpretat.

Diva spune că știe cum este să fii o femeie frumoasă care trebuie să demonstreze constant că este mai mult decât o imagine. Actrița spune că femeile de la Hollywood au fost multă vreme tratate nedrept și au avut de suferit din cauza imaginii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×