Reclamă

Salma Hayek a purtat o rochie subțire din plasă și și-a lăsat lenjeria intimă la vedere. Actrița a apărut alături de Channing Tatum la premiera „Magic Mike’s Last Dance” din Miami

Salma Hayek a purtat o rochie subțire din plasă și și-a lăsat lenjeria intimă la vedere. Actrița a lăsat puțin imaginației, când s-a prezentat pe covorul roșu alături de Channing Tatum la Magic Mike’s Last Dance din Miami.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 7:23

Actrița, în vârstă de 56 de ani, a ajuns pe covorul roșu într-o rochie îndrăzneață din plasă neagră. Vedeta și-a arătat fizicul în formă de clepsidră din cap până în picioare. Plasa a fost decorată cu aplicații florale vibrante, dând look-ului o notă feminină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a purtat o rochie subțire din plasă

Pentru a-și proteja zonele intime, vedeta a purtat sub rochia ei transparentă un sutien negru și bikini asortați. Hayek a defilat pe covorul roșu de la cinematograful Regal South Beach în sandale cu platformă aurie, care s-au asortat cu bijuteriile ei strălucitoare.

Una dintre încheieturile mâinilor ei era împodobită cu o serie de brățări din aur. Părul brunet al vedetei a fost lăsat pe spate și strâns într-o coadă de cal în stil Madonna, care i-a căzut în cascadă. Salma Hayek este una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Pe lângă faptul că joacă exemplar rolurile pe care le primește, frumusețea ei naturală nu are cum să nu placă. Ajunsă la 56 de ani, vedeta are un corp de senzație, care face furori indiferent de ținutele pe care le poartă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Salma Hayek și Channing Tatum, pe covorul roșu, la premiera filmului Magic Mike's Last Dance
Salma Hayek a purtat o rochie subțire din plasă și și-a lăsat lenjeria intimă la vedere / Profimedia Images
Reclamă

Nu este prima dată când actrița apare în public în ținute îndrăznețe. Acesta alege de cele mai multe ori haine care să-i scoată în evidență trăsăturile fizice.

Hayek este nouă în distribuția francizei Magic Mike, scrie DailyMail. Tatum a fost pionul principal de la primul film din 2012. Pentru marea premieră de acum, Tatum, în vârstă de 42 de ani, a arătat elegant într-un costum negru. L-a combinat cu un tricou negru simplu. Era proaspăt bărbierit, cu părul brunet tuns, aranjat într-o parte.

Tatum a pozat pentru fotografi cu un braț înfășurat în jurul Salmei Hayek. Ulterior, el i s-a alăturat lui Steven Soderbergh care a regizat toate cele trei filme Magic Mike.

Reclamă

Ulterior, distribuția, echipa și participanții au intrat în teatru pentru proiecție. Hayek a renunțat la rochia ei cu plasă și a optat pentru o rochie decupată strălucitoare, cu paiete aurii.

Salma Hayek și Channing Tatum au avut chimie pe platourile de filmare

Magic Mike’s Last Dance este ultimul film din trilogie și va ajunge în cinematografe pe 10 februarie.

Primul trailer al filmului a fost lansat în noiembrie, oferind fanilor o previzualizare a personajelor lui Tatum și Hayek. După ce se întâlnesc, personajul lui Tatum, Mike, îi spune personajului lui Hayek, al cărui nume este încă necunoscut în acest moment, că nu este doar un barman.

Când toți oaspeții pleacă, el îi oferă un spectacol privat. La sfârșitul dansului interactiv, personajul lui Hayek a spus: „Mi-ai oferit acest moment neașteptat, magic. M-a făcut să-mi amintesc cine sunt cu adevărat”.

Reclamă

Rolul lui Hayek a fost setat inițial să fie interpretat de Thandiwe Newton, dar actrița a părăsit brusc proiectul după o presupusă ceartă pe platoul de filmare cu Tatum.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×