Reclamă

Filme noi care apar în luna decembrie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna decembrie vine cu titluri mult așteptate de către cinefilii din întreaga lume. Ți-am pregătit și noi o listă cu cinci filme noi care apar în luna decembrie 2022. Acestea te vor ține cu sufletul la gură până în ultimul moment, promit regizorii de renume. Pregătește un loc călduros și bucură-te de una dintre producțiile pe care le-am selectat pentru tine.

Publicat: 14 decembrie 2022, 6:08

Ultima lună din an vine cu titluri de filme mult așteptate. Aceste producții au fost anunțate încă de la începutul anului 2022 și au stârnit interesul tuturor celor curioși. De la filme precum Avatar, până la animații de succes, am pregătit câte o producție potrivită pentru fiecare categorie de vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna decembrie 2022

Nimic nu se compară cu o seară liniștită în care să te relaxezi privind un film. În acest scop noi am ales pentru tine cinci filme care se vor lansa chiar luna aceasta.

Dacă ești curioasă să descoperi ce mai este nou, atunci te poți bucura de unul dintre aceste cinci filme. Sunt producții mult așteptate, cu actori de renume, care promit să te țină cu sufletul la gură. Indiferent de genul pe care îl preferi, sigur unul dintre ele va fi pe placul tău.

Avatar: The Way of Water

Regia: James Cameron
Cu:
Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

Reclamă

Prima propunere de pe lista cu filme noi care apar în luna decembrie 2022 este Avatar: The Way of Water. Producția urmează să fie lansată pe data de 16 decembrie 2022. James Cameron, regizorul producției, promite fanilor tehnologii de ultimă generație pentru realizarea filmului.

Bugetul primului film din serie a fost de 237 de milioane de dolari. Nici cel de-al doilea film nu s-a lăsat mai prejos. Premiera este așteptată de către fanii din întreaga lume, iar Cameron sper să aibă încasări la fel de mari ca după lansarea primei părți.

Reclamă

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Regia: Rian Johnson
Cu:
Daniel Craig, Edward Norton, Dave Bautista

Cea de-a doua propunere de pe lista noastră de filme este Glass Onion: A Knives Out Mystery. Filmul în are ca actor principal pe Daniel Craig și este un film de mister. Producția îl urmărește pe Daniel Craig care se întoarce în rolul unui maestru detective, Benoit Blanc.

În timp ce preia un nou caz acesta ajunge să afle că lucrurile nu sunt niciodată cee ace par. Dacă ești adepta filmelor de acțiune. Atunci acesta este cel potrivit pentru tine. Premiera urmează să aibă loc pe data de 23 decembrie 2022.

Babylon

Regia: Damien Chazelle
Cu:
Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart

Babylon este un film de comedie, dar și dramă. Acesta surprinde una dintre cele mai interesante episoade din istoria Statelor Unite ale Americii. Printre actorii de renume care apar în film se regăsesc și Brad Pitt, Margot Robbie Diego Calva și Lin Jun Li.

Filmul este programat pentru data de 23 decembrie 2022. Filmul este un musical care te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Idina Menzel: Which Way to the Stage?

Regia: Anne McCabe
Cu:
Idina Menzel, Josh Groban, Aaron Lohr

Pentru iubitorii filmelor animate din seria Frozen am pregătit un film documentar. Acesta urmărește o parte dintre spectacolele susținute de Idina Menzel.

Cântăreața celebră care interpretează cântecul mult îndrăgit de cei mici, ”Let it Go”. Un documentar care surprinde în amănunt viața uimitoare a cântăreței, dar și eforturile depuse pentru a face spectacolele pentru publicul său numeros.

Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves

Regia: Joel Crawford
Cu:
Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén

De pe lista de filme noi care apar în luna decembrie 2022 nu putea să lipsească și Puss in Boots 2. Animația este perfectă pentru cei mici. Povestea Motanului Încălțat este reinterpretată și spusă într-un fel comic și amuzant.

O producție plină de umor care îi va face pe cei mici să se distreze. Filmul mult așteptat a avut premiera internaținală mai devreme, în data de 19.08.2022, însă în cinematografele din România a ajuns abia în luna decembrie. Producția poate fi urmărită alături de cei mici în cinematografele de la noi din țară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×