Reclamă

Cele mai frumoase filme de Crăciun în 2022. Producții pe care să le vezi alături de cei dragi

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că trebuie să îți completezi lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun în 2022. Fie că vrei să începi maratonul de pe acum sau aștepți Crăciunul, am pregătit pentru tine o serie de producții pe care trebuie să le vezi alături de cei dragi.

Publicat: 12 decembrie 2022, 5:22

Perioada sărbătorilor de iarnă reprezintă mereu un prilej foarte bun de a te bucura de relaxare, de odihnă și de timpul petrecut cu cei apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase filme de Crăciun în 2022

Sărbătorile de iarnă se apropie și e momentul perfect să te relaxezi la un film alături de persoanele dragi. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun de anul acesta. Iată ce este ou printre producțiile de la Hollywood și cum te poți bucura de magia sărbătorilor alături de actorii tăi preferați.

Falling for Christmas

Regia: Janeen Damian
Cu:
Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young

Filmul poate fi urmărit pe una dintre cele mai mari platforme de streaming online și o are în prim-plan pe Lindsay Lohan. Actrița din „The Mean Girls” se întoarce cu o comedie romantică. Povestea o surprinde pe Lindsay Lohan în rolul unei tinere moștenitoare, proaspăt logodite.

Reclamă

Aceasta are un accident la ski, chiar înainte de Crăciun și își pierde memoria. Din fericire, femeiea primește ajutor de la chipeșul proprietar al cabanei și de la fiica acestuia.

Cei doi au grijă de tânără și o învață ce înseamnă spiritul adevărat al sărbătorilor.

Reclamă

A Christmas Story Christmas

Regia: Clay Kaytis
Cu:
Peter Billingsley, Erinn Hayes, River Drosche

„A Christmas Story Christmas” este o continuare și un remake a filmelor clasice de Crăciun. Acțiunea se petrece în 1970, iar Ralphie, interpretat de Peter Billingslevy a crescut, s-a maturizat și este alături de vechii săi prieteni.

Misiunea lui este să le ofere tuturor un Crăciun magic, la fel cum a primit de la tatăl său în copilărie. Este un film nostalgic și captivant care merită vizionat pe platformele de streaming online. Descoperă și care sunt cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile.

Christmas Full of Grace

Regia: Pedro Antônio Paes
Cu:
Monique Alfradique, Marianna Armellini, Diogo Defante

Filmul spune povestea lui Carlinhos, jucat de Sérgio Malheiros care află chiar înainte de Crăciun că iubita lui l-a trădat.

Profită de această ocazie și aduce cu el la cina de Crăciun a familiei o străină, scrie publicația Elle. Așadar, Graça ( pop star-ul brazilizan Gkay) va da complet peste cap viețile lui Carlinhos și ale familiei sale.

Spirited

Regia: Sean Anders
Cu:
Will Ferrell, Ryan Reynolds, Patrick Page

Din lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun în 2022 nu trebuie să lipsească o productie cu Ryan Reynolds și Will Ferrell. Filmul este o comedie și un musical și cu siguranță te va captiva.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Regia: James Gunn
Cu: Luke Klein, Sean Gunn, Michael Rooker

Filmul este o productie nouă și îl are în rolul principal pe Chris Pratt. Actorul îl joacă pe Star-Lord care ratează Crăciunul.

Pentru a-l ajuta să aibă parte de un Crăciun de neuitat, Drax și Mantis caută cadoul perfect. Este un film ideal pentru iubitorii filmelor Marvel. Acesta te va ține cu sufletul la gură până la final.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×