Reclamă

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile, pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață

Te-ai plictisit să vezi același film de Crăciun în fiecare an? Iată o listă cu cele mai frumoase 10 filme de Crăciun din toate timpurile, pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață. Pelicule cu povești pline de căldură, iubire și amuzament perfecte pentru o noapte liniștită alături de cei dragi.

Publicat: 25 decembrie 2021, 6:45
Arnold Schwarzenegger înconjurat de multe persoane îmbrăcate în costum de Moș Crăciun într-unul din cele mai frumoase filme de Crăciun
Te-ai plictisit să vezi același film de Crăciun în fiecare an? Iată o listă cu cele mai frumoase 10 filme de Crăciun din toate timpurile / Profimedia Images

Nimic nu se compară cu un film bun în seara de Crăciun alături de cei dragi. Există o mulțime de producții clasice din care poți alege și care te pot intruduce încet în atmosfera de sărbătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile

Crăciunul bate la ușă, cadourile sunt pregătite, meniul de sărbătoare este și el pus la punct. Ce îți mai rămâne de făcut? Să te relaxezi și să îl aștepți în tihnă pe Moș Crăciun.

Pentru ca așteptarea să fie mai dulce, îți propunem să urmărești alături de cei dragi unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun din toate timpurile. Ai mai jos o selecție pentru toate gusturile, perfecte pentru a fi urmărite alături de cei dragi.

Pregătește un loc comod, floricelele preferate și strânge întreaga familie alături pentru a viziona una din peliculele care au bucurat Crăciunul multor oameni de-a lungul timpului.

Dacă lista este prea scurtă pentru tine, atunci te poți relaxa cu unul din filmele noi perfecte pentru sezonul rece.

Reclamă

Last Holiday – 2006

Regia: Wayne Wang
Cu:
Queen Latifah, Timothy Hutton, Giancarlo Esposito

Queen Latifa o interpretează pe Georgia Byrd, o femeie care află că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Din acel moment își propune să își îndeplinească cele mai mari dorințe. Așadar, își cheltuie toate economiile pe o vacanța de vis. Acesta este filmul care te va inspira să mergi până la capăt pentru ceea ce-ți dorești cu adevărat în viață.

Reclamă

The Holiday – 2006

Regia: Nancy Meyers
Cu:
Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black

Filmul The Holiday este despre două femei frumoase, dar care nu au noroc în dragoste. Una dintre ele trăiește în Londra, interpretată de Kate Winslet și una locuiește în Los Angeles, interpretată de actrița Cameron Diaz.

Ambele se confruntă cu mari dezamăgiri în iubire. Crăciunul pentru ele înseamnă speranță și începutul unor noi povești de dragoste.

Love Actually – 2003

Regia: Richard Curtis
Cu:
Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson

Comedia romantică regizată de Richard Curtis este cu siguranță unul din cele mai frumoase filme de Crăciun. În preajma sărbătorilor, opt cupluri care trăiesc în Londra experimentează iubirea în moduri diferite. 

Unii ajung să creadă din nou în dragostea adevărată, iar alții sunt dispuși să renunțe la fericirea lor pentru celălalt.

Jingle All The Way – 1996

Regia: Brian Levant
Cu:
Arnold Schwarzenegger, Rita Wilson, Phil Hartman

Arnold Schwartzenegger joacă rolul tatălui mereu ocupat, care și-a dezamăgit fiul de multe ori. Pentru că își dorește să-și ia revanșa față de el, îi promite că îi va aduce de Crăciun figurina Turbo-Man, cea mai râvnită jucărie a sezonului de sărbători.

Totuși el nu este singurul tată care a făcut această promisiune, ceea ce duce la o confruntare interesantă cu un alt părinte la fel de determinat. Vei fi martora aventurii lui Howard prin tot orașul în căutarea unei singure jucării

Metropolitan – 1990

Regia: Whit Stillman
Cu:
Carolyn Farina, Edward Clements, Chris Eigeman

Metropolitan trebuie să fie pe lista ta cu cele mai frumoase filme de Crăciun. Lungmetrajul de debut al lui Whit Stillman urmărește întâlnirile unui grup select din Upper East Side.

Acțiunea se petrece de Crăciun, în Manhattan-ul anilor ’80, într-un cadru elegant și festiv. Un film emoționant care te va transpune rapid în atmosfera sărbătorilor din anii ’80.

The Santa Clause – 1994

Regia: John Pasquin
Cu:
Tim Allen, Wendy Crewson, Judge Reinhold

În lipsa lui Moș Crăciun, întrebarea este cine va oferi cadouri copiilor din întreaga lume. Pentru că nu vrea ca ei să fie triști de sărbători, Scott Calvin, personajul interpretat de Tim Allen îi ia locul lui Moș Crăciun.

Din acel moment,  misiunea sa este să se împartă între viața sa normală de acasă și noua aventură la Polul Nord. O producție care trebuie să fie pe lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun.

While You Were Sleeping – 1995

Regia: Jon Turteltaub
Cu:
Sandra Bullock, Bill Pullman, Peter Gallagher

După ce Lucy Eleanor, interpretată de Sandra Bullock, salvează un bărbat împins în fața unui tren în ziua de Crăciun, ea ajunge într-o situație dificilă. Victima este tocmai bărbatul pe care îl admira de multă vreme în secret.

Aflându-se lângă patul lui de spital, ea spune „Aveam de gând să mă căsătoresc cu el”, afirmație care induce în eroare asistenta medicală care avea grijă de pacient și crede că este logodnica lui. Curând după aceea, ea se împrietenește cu familia lui, care o întâmpină cu brațele deschise și o primește în casa lor. Singura problemă este că ea ajunge să se îndrăgostească de fratele presupusului său logodnic. Nu-i așa că ești curioasă să afli deznodământul poveștii? 

Eyes Wide Shut – 1999

Regia: Stanley Kubrick
Cu:
Tom Cruise, Nicole Kidman, Todd Field

Eyes Wide Shut atrage atenția în primul rând datorită starurilor din distribuție, Tom Cruise și Nicole Kidman.

Plină de pasiune, drama romantică este un studiu al dorințelor individuale și al tensiunilor conjugale, totul având loc în preajma Crăciunului. 

Little Women – 2019

Regia: Greta Gerwig
Cu:
Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet

Filmul se bazează pe povestea romanului scris de Louisa May Alcott și prezintă viețile tumultoase ale surorilor March. Drama romantică topește inimile cu povestea sa impresionantă despre frăție.

Crăciunul pitoresc din New England plin de petreceri și mese în familie, îți va da un sentiment profund de nostalgie. 

Home Alone – 1990

Regia: Chris Columbus
Cu:
Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin este uitat acasă de familie și este forțat să lupte cu un cuplu de hoți interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern, în preajma Crăciunului.

Filmul a devenit deja o tradiție de Crăciun, fiind unul dintre cele mai îndrăgite atât de către copii, cât și de către adulți, scrie Esquire.com

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×