Reclamă

Când apare sezonul 3 din Emily in Paris și ce actori se alătură distribuției

Fanii mult îndrăgitului serial se întreabă deja când apare sezonul 3 din Emily in Paris. Producția care a reușit să fie nominalizată la mai multe categorii în cadrul premiilor Emmy se întoarce pe micile ecrane cu povești noi pline de dramă, comedie și momente romantice.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 6:30

Triunghiul amoros în care este implicată Emily Cooper se întoarce în cel de-al treilea sezon al seriei. Lucas Bravo, care îl interpretează pe chef Gabriel și Lucien Laviscount, care îl interpretează pe chipeșul Alfie, a confirmat deja că s-au întors pe platourile de filmare. Întrebarea care se află pe buzele tuturor este pe cine va alege Emily ca partener ideal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când apare sezonul 3 din Emily in Paris

Sezonul trei din Emily in Paris a fost confirmat și urmează să fie lansat pe data de 21 decembrie 2022. Producția va fi și de această dată promovată și distribuită de una din cele mai mari platforme de streaming online.

Cel de-al treilea sezon este realizat cu sprijinul Netflix. Sezonul trei va fi compus dintr-un total de 10 episoade, care vor avea jumătate de oră fiecare. Cel de-al treilea sezon promite și mai multă dramă, dar și momente comice din viața personajului principal.

Lily Collins filmează pentru Emily in Paris
Imagini de la filmările Emily in Paris / Profimedia Images

Povestea se va desfășura în continuare în jurul frumoasei Emily. La un an de când s-a mutat din Chicago în Paris pentru a-și urma cariera, Emily descoperă că se află într-un punct crucial în toate aspectele ce țin de viața sa personală și profesională.

Reclamă

Emily trebuie să descopere unde se îndreaptă loialitatea sa, atât pe plan personal, cât și profesional. Aceste decizii vor sta la baza viitorului său în Franța.

Toate aceste lucruri se vor petrece în timp ce Emily va încerca să-și găsească drumul printre aventurile aduse de orașul iubirii, Paris. Filmările pentru cel de-al treilea sezon au avut loc în Paris, Franța, în perioada iunie – octombrie 2022.

În așteptarea celui de-al treilea sezon, află ce s-a întmplat cu rochiile emblematice din sezonul doi al seriei. Lily Collins a devăluit totul despre destinul acestora.

Reclamă

Ce actori se alătură distribuției

Fanii sunt nerăbdători să se lanseze cel de-al treilea sezon al producției Emily in Paris. Serialul a fost creat de către Darren Star, cunoscut pentru munca și implicarea pe care a avut-o în seria de succes, Sex and the City.

Actorii principali care vor face parte din cel de-al treilea sezon promit să aducă publicului povești pline de pasiune și umor.

Lily Collins se va întoarce ca emblematică Emily Cooper. Philippine Leroy Beaulieu se întoarce în rolul lui Sylvie, șefa de la Savoir. Lucas Bravo se întoarce în rolul chefului Gabriel, de care Emily este îndrăgostită iremediabil.

Camille Razat o va interpreta pe Camille, fosta iubită a lui Gabriel. Samuel Arnold și Bruno Guerri se întorc în rolurile lui Julie și Luc, colegii frumoasei Emily. Lista de actori este extrem de lungă, iar fanii par încântați de faptul că aceștia vor continua să apară și în cel de-a treilea sezon al seriei.

Producătorii au confirmat în luna ianuarie a anului 2022 faptul că va exista și un al patrulea sezon al seriei. Cel de-al doilea sezon a fost lansat în decembrie 2021 și a stat în top 10 cele mai bune seriale în peste 94 de țări. Un trailer oficial privind cel de-al treilea sezon încă nu a fost lansat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×