Reclamă

Salma Hayek a purtat o rochie stil Cenușăreasa la premiera Motanul Încălțat. Vedeta s-a fotografiat pe covorul roșu alături de Antonio Banderas

Salma Hayek a purtat o rochie stil Cenușăreasa la premiera Motanul Încălțat. Pentru evenimentul din New York, actriței în vârstă de 56 de ani i s-a alăturat prietenul de mult timp și colegul Antonio Banderas, în vârstă de 62 de ani.

Publicat: 14 decembrie 2022, 13:02

Actorul a purtat și el o ținută la modă și a îmbrăcat o jachetă de motociclist din piele, albastru închis. Salma a fost în schimb cea care a atras toate privirile. Ea și-a etalat din nou silueta impecabilă în rochia care era transparentă în partea de sus. Corsetul a fost bătut în pietre și i-a pus din nou în valoare bustul generos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a purtat o rochie stil Cenușăreasa

Talia a fost, de asemenea, accentuată, înainte de a se completa cu fusta cu tul în mai multe straturi. Salma, care este căsătorită cu François-Henri Pinault, arăta ca o prințesă în ținuta delicată și feminină, scrie DailyMail.

Părul închis la culoare al Salmei a fost coafat cu cărare pe mijloc. Șuvițele lungi până la umeri erau aranjate în bucle lejere. Ea a radiat în timp ce zâmbea pentru fotografii de la intrare. Proiecția a fost organizată la Lincoln Center.

Unghiile lungi, pătrate, ale actriței au fost vopsite într-o nuanță de alb lucios. Culoarea a lăsat bijuteriile să fie puse în evidență. Salma a uimit cu o un machiaj impecabil care i-a scos în evidență ochii, pomeții și zâmbetul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Salma Hayek, într-o rochie cu pietre, care i-a pus în valoare bustul generos
Salma a fost în schimb cea care a atras toate privirile / Profimedia Images

Între timp, Antonio Banderas a purtat un pulover pe gât de culoare maro sub jacheta din piele. Artistul născut în Spania, care a fost căsătorit anterior cu Melanie Griffith, și-a completat look-ul cu pantaloni negri și pantofi sport negri cu talpă albă.

Banderas a fost afectuos cu colegii săi din film în timp ce se aflau împreună pe covorul roșu. Reunindu-se pentru fotografii de grup, la eveniment au apărut și alți membri ai distribuției, care apare pe 21 decembrie.

Reclamă

Cum au apărut ceilalți actori din distribuție

Artistul și regizorul de scenarii Joel Crawford a purtat un costum elegant bleumarin, cu o cămașă albastru deschis și cravată galbenă. Co-directorul Januel Mercado a arătat grozav într-un costum verde din trei piese pe care l-a combinat cu o cămașă cu guler și o cravată neagră subțire.

Actorul brazilian Wagner Moura, care îl interpretează pe Lupul cel Mare Rău în film, a purtat negru. El a adăugat culoare cu un blazer verde regal.

Harvey, care îi dă voce lui Perro în filmul ce urmează să fie lansat, și-a arătat simțul acut al modei. Actorul în vârstă de 32 de ani a atras atenția într-o bluză transparentă, bleumarin, cu un guler negru strălucitor.
Cămașa a fost purtată peste un maiou de culoare închisă cu bretele groase. De asemenea, el a purtat o pereche de pantaloni negri și pantofi negri.

Jemima Kirke, cunoscută pentru rolul ei ca Jessa Johansson din Girls, a venit și ea pe covorul roșu. Artista în vârstă de 37 de ani, născută la Londra, a purtat pantaloni portocalii de piele intoarsă, cu un pulover gri cu decolteu în V.

Detalii despre noua producție

Continuarea producției a fost anunțată pentru prima dată în martie 2021. DreamWorks și Universal a stabilit inițial data de lansare pentru 23 septembrie 2022. Cel mai recent film vine la peste un deceniu după ce filmul original – care era un spin-off din franciza Shrek – a fost lansat în 2011.

Următorul film îl va avea pe Banderas ca vocea felinei purtătoare de cizme. Anterior, actorul a jucat personajul animat în filmul din 2011, precum și în trei dintre cele patru filme Shrek, două speciale de televiziune și scurtmetrajul din 2012, Puss in Boots: The Three Diablos.

În timpul unei emisiuni recente Today Show , atât Salma, cât și Antonio și-au exprimat entuziasmul față de animație, care a câștigat o nominalizare la Globul de Aur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×