Reclamă

Salma Hayek a apărut într-o rochie neon la Festivalul de Film BFI de la Londra. Actrița a atras toate privirile la 56 de ani

Salma Hayek a apărut într-o rochie neon la Festivalul de Film BFI de la Londra. Actrița arată întotdeauna uimitor cu orice poartă. De data aceasta a optat pentru un look îndrăzneț în timpul cele mai recente apariții pe covorul roșu.

Publicat: 10 octombrie 2022, 10:59

Actrița a fost una dintre numeroasele vedete care au participat la proiecția Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths la Festivalul de Film BFI de la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a apărut într-o rochie neon la Festivalul de Film BFI

La evenimentul strălucitor Salma s-a îmbrăcat pentru a impresiona. Aceasta a purtat o bluză neon și o fustă mini asortată, pe care le-a combinat cu cizme negre și un blazer în aceeași culoare. Salma are mereu la dispoziție un dressing actualizat cu tot ce este în tendințe.

Acesta este în mare parte asigurat de compania lui François-Henri Pinault. Soțul ei deține branduri de modă precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen și Yves Saint Laurent.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Salma Hayek, pe covorul roșu, alături de soțul ei
Actrița a fost una dintre numeroasele vedete care au participat la proiecția Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths / Profimedia Images
Reclamă

Salma și-a purtat părul brunet strâns și a optat pentru un machiaj natural. La eveniment a fost prezentă și Jodie Turner-Smith, care a uimit într-o rochie neagră cu zone care au lăsat la vedere formele corpului.

Salma călătorește mult pentru a-i onora evenimentele, dar este stabilită la Londra, unde are o casă frumoasă alături de soțul ei și de fiica Valentina. Starul de la Hollywood este căsătorită cu Francois Henri Pinault de foarte mulți ani, scrie hellomagazine.

În timp ce Valentina a fost ținută departe de lumina reflectoarelor în copilărie, ea participă acum la tot mai multe evenimente publice alături de celebra ei mamă și chiar a stat în public în timpul interviului Salmei la Ellen, anul trecut, unde a vorbit despre situația lor din viața de zi cu zi.

Reclamă

Salma Hayek a spus că locuința ei este bântuită

Salma i-a spus atunci lui Ellen că casa lor este bântuită. „Nu este bântuită ca înainte”, a spus Salma. „Nu le-am văzut, dar cineva nu a mai vrut să lucreze acolo pentru că pianul cânta singur și nu s-a dus la etajul trei pentru că a văzut…”

Ea a adăugat: „Luminile se aprind și se sting, sau ușile și ferestrele se deschid și se închid. Am văzut unele dintre ele”. Valentina a fost apoi rugată să confirme dacă a văzut ceva înfricoșător petrecându-se în casa lor.

„Oh, da, înțeleg cel mai rău. Am văzut lucrurile reale, fantomele de două ori”, a mărturisit ea.

„Dar mulți oameni din casă le-au văzut”, a adăugat Salma, explicând: „Soțul meu crede că este o prostie absolută, eu sunt întotdeauna negociatorul de la mijloc, așa că am spus: <Voi aduce pe cineva, chiar și dacă nu este adevărat, cel puțin ei ar putea vedea din punct de vedere psihologic ce se întâmplă>”.

Despre Valentina, Salma spune că sunt mereu ca două prietene. Adolescenta a spus și despre cât de important este să fii preocupată de problemele lumii înconjurătoare. Valentina este preocupată îndeosebi de oamenii care nu au o casă „pentru că am prieteni care nu au o locuință”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×