Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați alături de copiii lor. Cum s-au distrat în familie

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați alături de copiii lor. Cei doi au dorit cu orice preț ca adolescenții să se înțeleagă bine pentru ca mai apoi să se mute împreună, ca o familie unită.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 13:48

Serafina Affleck, în vârstă de 14 ani, și Samuel Affleck, în vârstă de zece ani, s-au alăturat tatălui lor, în vârstă de 50 de ani, mamei vitrege, în vârstă de 53 de ani, și copilului ei, Emme Muñiz, de 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați alături de copiii lor

Ieșirea a avut loc cu doar câteva ore înainte ca fostul lui JLo, Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, să se căsătorească pentru a patra oară. Artistul și-a unit destinele cu fosta concurentă Miss Univers, Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani. Ei au fost gazdele unei ceremonii în Miami, plină de vedete. În schimb, la eveniment nu au participat cei doi copii pe care îi are cu JLo.

Vedeta crescută în Bronx a fost ca de obicei la modă într-o haină de blană gri deschis, tricou decupat și blugi pentru excursia de familie. Ea s-a ținut mereu de mână cu Ben, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ben Affleck și JLo se țin de mână, la o ieșire în oraș
Ieșirea a avut loc cu doar câteva ore înainte ca fostul lui JLo, Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, să se căsătorească pentru a patra oară / Profimedia Images
Reclamă

Cei trei copii erau îmbrăcați lejer, Emme optând pentru un hanorac negru supradimensionat cu glugă și pantaloni verzi. Cel care a lipsit de la excursia în familie a fost fratele geamăn al lui Emme, Max Muñiz.

Marc s-a căsătorit recent pentru a patra oară. El și-a unit destinele cu Nadia Ferreira după o logodnă de opt luni. Muzicianul în vârstă de 54 de ani și fosta participantă la Miss Univers în vârstă de 23 de ani au găzduit o ceremonie elegantă, plină de vedete, la Muzeul de Artă Perez din Miami. Cu toate acestea, toți au observat că marii absenți de la eveniment au fost gemenii actorului. Nunta a avut loc sâmbătă la ora 19:30.

Publicația Hola a menționat că primarul din Miami, Francis X. Suarez, a fost cel care a oficiat ceremonia.. Printre oamenii importanți care au participat la nuntă s-au numărat Maluma, David Beckham și Romeo Santos.

Reclamă

Alți invitați de renume au fost Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Ce spune Jennifer Lopez despre integrarea copiilor lui Ben Affleck

Între timp, Lopez a vorbit recent despre „tranziția emoțională” a îmbinării familiilor lor.

În timp ce a apărut într-un interviu pe TODAY, ea a vorbit despre procesul de integrare a cinci copii sub același acoperiș.

„Ne-am mutat împreună. Copiii s-au mutat împreună”, a spus Lopez. „A fost un fel de tranziție emoțională, dar în același timp toate visele tale devin realitate”.

Uniunea de basm a perechii a fost consolidată în urmă cu șase luni, când s-au căsătorit în iulie 2022. Ben și JLo și-au unit destinele la aproape două decenii după ce prima lor logodnă a fost anulată.

Recent, s-a scris că copiii lui JLo nu mai vor să apară alături de mama lor în public. Cei doi copii au spus că îi deranjează atenția presei, iar atunci când apar cu mama lor acest lucru este inevitabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×