Reclamă

Jennifer Lopez apare în filmul „The Mother”. Vedeta a fost fotografiată pe platourile de filmare ale celui mai nou film al său

Jennifer Lopez apare în filmul The Mother. În rolul ei din noul film, JLo este o mamă care iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica. De la primul teaser până la distribuție, iată tot ce trebuie să știți despre „The Mother”.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 7:15

Jennifer Lopez știe cu siguranță cum să facă să atragă toate privirile. În timp ce filmele de acțiune au fost pilonul ei de bază în anii 90, superstarul, în vârstă de 52 de ani, a devenit de atunci o regină a comediei romantice și o cântăreață de renume mondial. Dar acum, vedeta revine cu forțe proaspete în lumea filmului o dată cu "The Mother", care va fi lansat pe 12 mai 2023, pe o platformă de streaming.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez apare în filmul „The Mother”

De data aceasta, aventura plină de acțiune are toate premisele unui film de mare succes. În The Mother, JLo joacă rolul unei femei ucigașe care iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica la care a renunțat cu ani în urmă. Pe lângă faptul că a jucat în film, ea a avut și rolul de producător.

În timp ce până acum au fost dezvăluite doar câteva imagini din filmul The Mother, filmul va fi cu siguranță un succes. Serviciul de streaming pe care va fi lansat îl evidențiază deja filmul drept unul dintre cele mai bune filme ale anului 2023.

J.Lo este vedeta principală, ca personajul ei. Fiica pe care riscă să o protejeze este interpretată de Lucy Paez, care a fost văzută ultima oară în Silencio, potrivit Variety.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
JLo a început filmările pentru The Mother, noul ei film care se va lansa pe 12 mai 2023
Jennifer este și producător alături de Elaine Goldsmith Thomas pentru Nuyorican Productions / Profimedia Images

Care sunt celelalte personaje din „The Mother”

Se știu puține despre celelalte personaje. Omari Hardwick, care a jucat în Armata morților a lui Zach Snyder, va prelua rolul unui agent FBI, care este un aliat al asasinului.

Reclamă

Starul The Handmaid’s Tale, Joseph Fiennes, va interpreta unul dintre băieții răi, precum și Gael García Bernal din Bad Education și Mozart in the Jungle. Paul Raci, care a jucat recent în Amazon Sound of Metal, va apărea și el în film.

Când și-a anunțat parteneriatul cu platforma de streaming în 2021, Jennifer a spus pentru Variety că crede că nu există „nici o casă mai bună” pentru Nuyorican Productions „decât o companie de creație de conținut avansată, care încearcă să sfideze înțelepciunea convențională și să comercializeze direct milioane de oameni de pe tot globul, care nu mai privesc arta și divertismentul cu genul de granițe și limitări ale trecutului”.

Creatorul Lovecraft Country, Misha Green, a scris scenariul original cu revizuiri de către Andrea Berloff din Straight Outta Compton. Ulterior, Peter Craig a fost adăugat ca co-scenarist.

The Mother a fost regizat de Niki Caro, cunoscută pentru remake-ul Disney Mulan, The Zookeeper’s Wife și Whale Rider. Jennifer este și producător alături de Elaine Goldsmith Thomas pentru Nuyorican Productions.

The Mother se va lansa direct pe streaming pe 12 mai 2023. Producția nu va apărea în cinematografe.

Vezi aici și imagini cu JLo de la premiera filmului Shotgun Weeding.

Care e povestea producției „The Mother”

The Mother arată cât de departe poate merge un părinte pentru copilul său. După cum spune rezumatul: „Cu ani în urmă, un asasin mortal a fost forțat să fugă, ceea ce a forțat-o să renunțe la singura ei fiică. Ani mai târziu, asasinul primește ordinul de a-și proteja fiica de niște bărbați extrem de periculoși”.

Jennifer a fost anunțată pentru prima dată în distribuția The Mother când a fost anunțată în ianuarie 2021 prin Deadline. La acea vreme, doar superstarul era atașat distribuției. Proiectul avea să devină primul proiect din contractul ei de mai mulți ani cu platforma de streaming. S-a aflat despre colaborarea lor pentru prima dată în Variety în iunie 2021.

La scurt timp după, filmarea a început în Vancouver, Columbia Britanică, pe 4 octombrie 2021. Aproape de sfârșitul perioadei lor în Canada, filmările au fost suspendate pe 11 ianuarie 2022. S-a întâmplat din cauza unui focar de COVID, după cum a raportat People.

Au revenit la lucru în martie 2022, filmând pe insula spaniolă Gran Canaria. Distribuția și echipa s-au simțit ca acasă în Gran Canaria, pe care au folosit-o pentru a descrie Cuba în film.

Primul teaser oficial al filmului The Mother a avut premiera în timpul evenimentului TUDUM, pe 24 septembrie 2022. Momentele de deschidere o prezintă pe Jennifer care se antrenează pentru lupta vieții ei. „Ea are nevoie de protecție chiar acum”, spune Jennifer. Există imagini cu J.Lo pe fugă, în mijlocul sălbăticiei înzăpezite și multe altele imagini asemenea. „Dacă sunt probleme, vino să mă găsești”, spune Jennifer în ultimele momente ale trailerului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×