Reclamă

Jennifer Lopez a apărut într-o rochie transparentă la premiera din Los Angeles „Shotgun Wedding”

Jennifer Lopez a apărut într-o rochie transparentă la premiera din Los Angeles „Shotgun Wedding”. Artista sărbătorește premiera celei mai recente comedii romantice într-o ținută care a atras toate privirile.

Publicat: 19 ianuarie 2023, 14:57

Recent, vedeta în vârstă de 53 de ani a participat la premiera din Los Angeles a filmului care va fi lansat pe 27 ianuarie, îmbrăcată într-o rochie transparentă de culoare cafenie, împodobită cu cristale aurii asortate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a apărut într-o rochie transparentă

Rochia lungă a fost în centrul atenției în timp ce Lopez a pozat pe covorul roșu. Ea a purtat ținuta cu un coc înalt și și-a accesorizat look-ul cu cercei supradimensionați.

Produsă de Lopez și Ryan Reynolds, Shotgun Wedding este o comedie romantică. O are în prim plan pe Lopez, alături de Josh Duhamel, în vârstă de 50 de ani. Cei doi își reunesc familiile pentru nunta lor. Pe măsură ce evenimentul începe să se desfășoare, cei doi sunt forțați să se unească pentru a-și salva familiile. Intervine o situație periculoasă de luare de ostatici.

Distribuția îi mai include și pe Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Lenny Kravitz.

Josh Duhamel a declarat pentru People în luna martie că „a avut una dintre cele mai distractive perioade în care a făcut” filmul datorită actriței Jennifer Lopez.

Reclamă

„J.Lo este ca o șefă. În cel mai bun mod”, a spus actorul când a fost întrebat cine era mai intimidant dintre Lopez și Renée Zellweger, în vârstă de 53 de ani. Duhamel a început să facă parte din distribuția filmului după ce Armie Hammer a fost nevoit să renunțe la rol din cauza acuzațiilor de abuz sexual.

„Am avut unul dintre cele mai distractive momente când am făcut acel film”, a continuat Duhamel. El a numit locația lor de filmare din Republica Dominicană „unul dintre cele mai frumoase locuri din lume”.

Și, pentru început, „Este un film amuzant de nebuni”, a spus Duhamel. Shotgun Wedding este programat să fie lansat pe 27 ianuarie pe Prime Video.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața lui JLo în timp ce filma Shotgun Wedding

Jennifer Lopez lucra la proiectul Shotgun Wedding atunci când a decis să se despartă de Alex Rodriguez. Cei doi erau logodiți. Au decis să-și amâne nunta atunci după ce au apărut speculații în presa din întreaga lume. Alex Rodriguez a încercat să aibă o relație cu Madison LeCroy.

Chiar dacă femeia a spus că nu au existat atingeri fizice între ei, ci doar au conversat prin mesaje, Jennifer Lopez nu a putut trece peste.

Alex Rodriguez a ieșit mai apoi din viața artistei, iar Ben Affleck a reușit să-i intre din nou în grații. Aacum cei doi sunt căsătoriți și încearcă să-și unească cele două familii.

Între timp, Alex Rodriguez a fost văzut cu mai multe femei. Se pare însă că cea care i-a cucerit inima este Jac Cordeiro. Cei doi și-au oficializat relația și pare că sunt foarte bine împreună. Fosta vedetă MLB, în vârstă de 47 de ani, și-a dus dragostea cu guru-ul fitnessului, în vârstă de 42 de ani, la următorul nivel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×