Reclamă

Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles, dar este posibil să nu participe

În patru luni, regele Charles va fi încoronat monarhul Marii Britanii într-o ceremonie plină de fast la Westminster Abbey. El va urca pe tron alături de soția sa, noua regină consoartă Camilla. După toate dezvăluirile din ultimul timp, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu fiul cel mic al Regelui. Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles, dar este posibil să nu participe.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 6:28

PageSix a scris anterior că Harry și Markle vor fi invitați la încoronare. Membrii din interiorul palatului au spus că acest lucru este încă valabil. Dar istoricul regal Hugo Vickers, un prieten al familiei regale, crede că prințul nu va accepta.

Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles

„Harry a spus clar că are anumite condiții înainte de a accepta orice invitație”, a spus Vickers pentru Page Six. „Este întotdeauna posibil să se împace dacă ambele părți sunt dispuse să facă acest lucru. Dar nu cred că partea lui Harry se va clinti. Nu greșește niciodată cu nimic, deci nu este un început foarte bun.”

Într-un interviu cu UK Telegraph din casa sa din Montecito, California, publicat recent, Harry, în vârstă de 38 de ani, a subliniat că dorește scuze din partea familiei sale după ce a făcut o serie de afirmații explozive în memoriile sale.

El și-a acuzat familia că l-a tratat ca si cum ar fi „delirant și paranoic”.

Despre presupusul comportament al familiei sale față de Markle, el a spus: „Știi ce ai făcut și acum știu de ce ai făcut-o. Și ai fost prins, așa că pur și simplu faci curat.”

Reclamă

O sursă regală a declarat pentru Sunday Times că crede că o întâlnire de reconciliere va avea loc în curând. S-a adăugat că trebuie să aibă loc înainte de încoronarea de pe 6 mai.

Prințul Harry în timpul unui interviu pe care l-a oferit după ce și-a lansat cartea Spare
Prințul Harry nu a intenționat să rănească Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex a fost sincer cu admiratorii săi din întreaga lume / Profimedia Images

„Va necesita flexibilitate din toate părțile, dar se poate face, se poate repara”, a spus sursa. „Are nevoie de Harry aici, în camera cu Regele și [Prințul William], alți câțiva membri ai familiei. Câțiva dintre „oamenii lui” în care are încredere. Cineva ca Elf, Ed Lane Fox, fostul secretar privat al lui Harry și Christopher, Lord Geidt, fostul secretar privat al regretatei Regine”.

Reclamă

Familia Regală simte lipsa Reginei Elisabeta

PageSix a mai dezvăluit modul în care Prințul William și Prințesa Kate au fost lăsați „fără cuvinte” de cartea lui Harry. O sursă care îl cunoaște pe Prințul de Wales a declarat pentru The Times: „Nu toată lumea de aici s-a comportat bine. Dar Harry trebuie să poată să stea jos și să spună: nici noi nu ne-am purtat bine”. Asta necesită multă flexibilitate, la care Harry nu este prea grozav.”

Vickers a mai spus pentru PageSix că familia trebuia să primească îndrumări de la regretata regină Elisabeta. „Regina a fost genială în a concilia toată viața, în relațiile cu Japonia, Germania. A fost diplomată la nivel internațional și mai personal.”

Există paralele clare între Harry și Ducele de Windsor, care a abdicat ca rege în decembrie 1936 pentru a se căsători cu americanca Wallace Simpson, mai târziu Ducesa de Windsor.

Vickers a subliniat că au existat probleme și cu ideea ca Ducele de Windsor să participe la încoronarea nepoatei sale, Regina Elisabeta, în iunie 1953. Mai târziu, a fost fotografiat urmărind evenimentul la televizor din Paris, Franța.

„Ducele de Windsor nu a fost invitat la încoronarea reginei”, a spus Vickers. „Au fost negocieri destul de complicate convenite prin avocații săi. S-a convenit va face o declarație pentru a spune că nu este potrivit ca un rege anterior să participe la încoronarea unui succesor.

În timp ce Harry a acordat patru interviuri TV și două interviuri tipărite în decurs de o săptămână pentru a-i face publicitate cărții sale, familia regală a păstrat tăcerea despre acuzațiile din Spare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×