Reclamă

Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles, dar este posibil să nu participe

În patru luni, regele Charles va fi încoronat monarhul Marii Britanii într-o ceremonie plină de fast la Westminster Abbey. El va urca pe tron alături de soția sa, noua regină consoartă Camilla. După toate dezvăluirile din ultimul timp, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu fiul cel mic al Regelui. Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles, dar este posibil să nu participe.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 6:28

PageSix a scris anterior că Harry și Markle vor fi invitați la încoronare. Membrii din interiorul palatului au spus că acest lucru este încă valabil. Dar istoricul regal Hugo Vickers, un prieten al familiei regale, crede că prințul nu va accepta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry va fi în continuare invitat la încoronarea Regelui Charles

„Harry a spus clar că are anumite condiții înainte de a accepta orice invitație”, a spus Vickers pentru Page Six. „Este întotdeauna posibil să se împace dacă ambele părți sunt dispuse să facă acest lucru. Dar nu cred că partea lui Harry se va clinti. Nu greșește niciodată cu nimic, deci nu este un început foarte bun.”

Într-un interviu cu UK Telegraph din casa sa din Montecito, California, publicat recent, Harry, în vârstă de 38 de ani, a subliniat că dorește scuze din partea familiei sale după ce a făcut o serie de afirmații explozive în memoriile sale.

El și-a acuzat familia că l-a tratat ca si cum ar fi „delirant și paranoic”.

Despre presupusul comportament al familiei sale față de Markle, el a spus: „Știi ce ai făcut și acum știu de ce ai făcut-o. Și ai fost prins, așa că pur și simplu faci curat.”

Reclamă

O sursă regală a declarat pentru Sunday Times că crede că o întâlnire de reconciliere va avea loc în curând. S-a adăugat că trebuie să aibă loc înainte de încoronarea de pe 6 mai.

Prințul Harry în timpul unui interviu pe care l-a oferit după ce și-a lansat cartea Spare
Prințul Harry nu a intenționat să rănească Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex a fost sincer cu admiratorii săi din întreaga lume / Profimedia Images

„Va necesita flexibilitate din toate părțile, dar se poate face, se poate repara”, a spus sursa. „Are nevoie de Harry aici, în camera cu Regele și [Prințul William], alți câțiva membri ai familiei. Câțiva dintre „oamenii lui” în care are încredere. Cineva ca Elf, Ed Lane Fox, fostul secretar privat al lui Harry și Christopher, Lord Geidt, fostul secretar privat al regretatei Regine”.

Reclamă

Familia Regală simte lipsa Reginei Elisabeta

PageSix a mai dezvăluit modul în care Prințul William și Prințesa Kate au fost lăsați „fără cuvinte” de cartea lui Harry. O sursă care îl cunoaște pe Prințul de Wales a declarat pentru The Times: „Nu toată lumea de aici s-a comportat bine. Dar Harry trebuie să poată să stea jos și să spună: nici noi nu ne-am purtat bine”. Asta necesită multă flexibilitate, la care Harry nu este prea grozav.”

Vickers a mai spus pentru PageSix că familia trebuia să primească îndrumări de la regretata regină Elisabeta. „Regina a fost genială în a concilia toată viața, în relațiile cu Japonia, Germania. A fost diplomată la nivel internațional și mai personal.”

Există paralele clare între Harry și Ducele de Windsor, care a abdicat ca rege în decembrie 1936 pentru a se căsători cu americanca Wallace Simpson, mai târziu Ducesa de Windsor.

Vickers a subliniat că au existat probleme și cu ideea ca Ducele de Windsor să participe la încoronarea nepoatei sale, Regina Elisabeta, în iunie 1953. Mai târziu, a fost fotografiat urmărind evenimentul la televizor din Paris, Franța.

„Ducele de Windsor nu a fost invitat la încoronarea reginei”, a spus Vickers. „Au fost negocieri destul de complicate convenite prin avocații săi. S-a convenit va face o declarație pentru a spune că nu este potrivit ca un rege anterior să participe la încoronarea unui succesor.

În timp ce Harry a acordat patru interviuri TV și două interviuri tipărite în decurs de o săptămână pentru a-i face publicitate cărții sale, familia regală a păstrat tăcerea despre acuzațiile din Spare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×