Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public de la lansarea cărții Prințului Harry. Cei doi au reprezentat Familia Regală Britanică în Liverpool

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public după lansarea cărții Prințului Harry. Cei doi au reprezentat Familia Regală Britanică la un eveniment din Liverpool. Prințul și Prințesa de Wales s-au întâlnit cu mai multe persoane din sistemul medical. Aceștia au vrut să-și arate sprijinul și recunoștința pe care o au față de medici.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 ianuarie 2023, 10:55 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 10:25

Kate Middleton și Prințul William și-au petrecut prima apariție în public din 2023 la un eveniment cu totul deosebit. Acesta este primul eveniment oficial la care Prințul William și soția sa participă anul acesta. Este și prima apariție de la lansarea cărții Prințului Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public de la lansarea cărții Prințului Harry

Kate Middleton a avut o apariție strălucitoare în Liverpool. Prințesa de Wales a împlinit recent vârsta de 41 de ani. Aceasta este prima sa apariție în public din 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografii au încercat să o fotografieze din toate unghiurile. Experții regali au declarat că Prințesa de Wales ar fi dezamăgită de declarațiile făcute în public de Prințul Harry. Ducele de Sussex a adus o mulțime de acuzații Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Casa Regală a păstrat tăcerea și a ales să nu facă niciun comentariu cu privire la declarațiile Prințului. Kate Middleton și soțul său au încercat să nu pară afectați de agitația care are loc în această perioadă în interiorul Familie Regale.

Prințul și Prințesa de Wales au mers să-și arate sprijinul față de persoanele care lucrează în sistemul de sănătate. Cuplul regal și-a exprimat mulțumirea față de toți medicii implicați.

Lunile de iarnă au fost destul de dificile, iar sistemul medical s-a confruntat cu o mulțime de cazuri dificile de tratat. Prințul și Prințesa de Wales au reprezentat cu mândrie Familia Regală Britanică și și-au dus la bun sfârșit îndatoririle regale.

Reclamă

Ce activități au avut Prințul și Prințesa de Wales în Liverpool

Kate Middleton și Prințul William s-au implicat activ în sprijinirea sistemului medical. Prințul William și soția sa au vizitat mai multe secții noi care s-au deschis recent. Viitorul rege al Marii Britanii și-a început ziua cu o vizită specială la Royal Liverpool University Hospital.

Spitalul nou a fost deschis în luna octombrie a anului 2022. Cel anterior a servit comunitatea și pacienții aflați la nevoie vreme de mai bine de 40 de ani. Kate și William s-au întâlnit cu mai mulți membrii din personalul spitalului. Cei mai mulți dintre aceștia au făcut parte din echipa de îngrijire din perioada aglomerată din timpul pandemiei de COVID-19.

Prințesa de Wales le-a strâns mâna celor prezenți și le-a mulțumit personal pentru toată grija și răbdarea de care au dat dovadă. Prințul William și Prințesa de Wales au stat la finalul vizitei pentru a face fotografii cu voluntarii și membrii din spital.

Mai multe imagini au fost distribuite pe rețelele de socializare, dar și pe contul oficial al Prințului și Prințesei de Wales, relatează publicația People. Alături de imagini au existat și mesaje emoționante de mulțumire.

Prințul și Prințesa de Wales nu au dorit să facă niciun comentariu cu privire a declarațiile Prințului Harry. Chiar dacă au primit întrebări legate de acest aspect din partea presei, Kate și soțul său au evitat complet acest subiect.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×