Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public de la lansarea cărții Prințului Harry. Cei doi au reprezentat Familia Regală Britanică în Liverpool

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public după lansarea cărții Prințului Harry. Cei doi au reprezentat Familia Regală Britanică la un eveniment din Liverpool. Prințul și Prințesa de Wales s-au întâlnit cu mai multe persoane din sistemul medical. Aceștia au vrut să-și arate sprijinul și recunoștința pe care o au față de medici.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 ianuarie 2023, 10:55 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Kate Middleton și Prințul William și-au petrecut prima apariție în public din 2023 la un eveniment cu totul deosebit. Acesta este primul eveniment oficial la care Prințul William și soția sa participă anul acesta. Este și prima apariție de la lansarea cărții Prințului Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William au avut prima apariție în public de la lansarea cărții Prințului Harry

Kate Middleton a avut o apariție strălucitoare în Liverpool. Prințesa de Wales a împlinit recent vârsta de 41 de ani. Aceasta este prima sa apariție în public din 2023.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografii au încercat să o fotografieze din toate unghiurile. Experții regali au declarat că Prințesa de Wales ar fi dezamăgită de declarațiile făcute în public de Prințul Harry. Ducele de Sussex a adus o mulțime de acuzații Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Casa Regală a păstrat tăcerea și a ales să nu facă niciun comentariu cu privire la declarațiile Prințului. Kate Middleton și soțul său au încercat să nu pară afectați de agitația care are loc în această perioadă în interiorul Familie Regale.

Prințul și Prințesa de Wales au mers să-și arate sprijinul față de persoanele care lucrează în sistemul de sănătate. Cuplul regal și-a exprimat mulțumirea față de toți medicii implicați.

Lunile de iarnă au fost destul de dificile, iar sistemul medical s-a confruntat cu o mulțime de cazuri dificile de tratat. Prințul și Prințesa de Wales au reprezentat cu mândrie Familia Regală Britanică și și-au dus la bun sfârșit îndatoririle regale.

Reclamă

Ce activități au avut Prințul și Prințesa de Wales în Liverpool

Kate Middleton și Prințul William s-au implicat activ în sprijinirea sistemului medical. Prințul William și soția sa au vizitat mai multe secții noi care s-au deschis recent. Viitorul rege al Marii Britanii și-a început ziua cu o vizită specială la Royal Liverpool University Hospital.

Spitalul nou a fost deschis în luna octombrie a anului 2022. Cel anterior a servit comunitatea și pacienții aflați la nevoie vreme de mai bine de 40 de ani. Kate și William s-au întâlnit cu mai mulți membrii din personalul spitalului. Cei mai mulți dintre aceștia au făcut parte din echipa de îngrijire din perioada aglomerată din timpul pandemiei de COVID-19.

Prințesa de Wales le-a strâns mâna celor prezenți și le-a mulțumit personal pentru toată grija și răbdarea de care au dat dovadă. Prințul William și Prințesa de Wales au stat la finalul vizitei pentru a face fotografii cu voluntarii și membrii din spital.

Mai multe imagini au fost distribuite pe rețelele de socializare, dar și pe contul oficial al Prințului și Prințesei de Wales, relatează publicația People. Alături de imagini au existat și mesaje emoționante de mulțumire.

Prințul și Prințesa de Wales nu au dorit să facă niciun comentariu cu privire a declarațiile Prințului Harry. Chiar dacă au primit întrebări legate de acest aspect din partea presei, Kate și soțul său au evitat complet acest subiect.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Porții de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată
Rețete
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
S-au copt caisele și te gândești să le incluzi în diferite rețeta de deserturi cât mai delicioase și spectaculoase? Îți oferim mai jos o rețetă de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată, care poate...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×