Reclamă

Alex Rodriguez și-a oficializat relația cu Jac Cordeiro. Cei doi s-au fotografiat în sânul familiei și au publicat pozele pe Instagram

Alex Rodriguez și-a oficializat relația cu Jac Cordeiro. Cei doi s-au fotografiat în sânul familiei și au publicat pozele pe Instagram. Cei doi au o relație de ceva timp, iar acum și-au asumat sentimentele în public.

Publicat: 25 decembrie 2022, 7:22

Fosta vedetă MLB, în vârstă de 47 de ani, și-a dus dragostea cu guru-ul fitnessului, în vârstă de 42 de ani, la următorul nivel. El a postat o poză cu ea pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez și-a oficializat relația cu Jac Cordeiro

Noul cuplu, care a început să se întâlnească în urmă cu mai puțin de trei luni, a pozat alături de fiicele lui. Cei doi au apărut alături de Natasha și Ella 14 ani, în fața unui pom de Crăciun din New York.

„Din inimile noastre pentru tine, Crăciun Fericit”, a subtitrat Rodriguez imaginile, adăugând hashtag-urile „familie”, „bucurie” și „recunoscător”.

Rodriguez a optat pentru o cămașă albă cu o jachetă de costum neagră. Iubita sa a uimit într-o rochie mini galben muștar. Ea a combinat look-ul cu pantofi imprimați cu piele de șarpe. S-a ridicat la înălțime în timp ce a pozat lângă fiicele pe care Rodriguez le are din relația cu Cynthia Scurtis.

Despre Rodriguez și Cordeiro s-a spus prima dată că sunt împreună în luna octombrie. Ei au fost fotografiați mergând „mână în mână” pe Rodeo Drive din Beverly Hills, California.

Reclamă

O sursă a declarat atunci pentru Page Six că sportivului „îi plăcea să petreacă timpul” cu expertul canadian în fitness.

„Prietenii spun că este foarte fericit și se bucură de timpul lor împreună. Îi face plăcere să petreacă timpul cu ea. Ea este grozavă! Este o fostă asistentă medicală și mamă a doi copii”, a spus atunci sursa publicației menționate mai sus.

„Este grozav cu ea. E foarte fericit”, a adăugat sursa. Despre Cordeiro s-a spus că este, de asemenea, asistentă medicală și are o diplomă de master în nutriție.

Reclamă

Cu cine s-a iubit sportul după despărțirea de JLo

Romantismul lui Rodriguez cu Cordeiro a venit la o lună după ce s-a scris că fostul sportiv s-a despărțit de Kathryne „Kat” Padgett. Cei doi au fost împreună aproximativ nouă luni.

„S-au despărțit, dar rămân buni prieteni”, a spus o sursă.

Padgett în vârstă de 25 de ani, a fost prima femeie cu care Rodriguez s-a întâlnit public după despărțirea sa din 2021 de fosta logodnică Jennifer Lopez. Artista însă nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit rapid cu fostul ei logodnic, Ben Affleck.

În ciuda despărțirii rapide, Rodriguez i-a urat cântăreței în vârstă de 53 de ani, tot ce este mai bun în căsnicie.

„Îi doresc ei și copiilor, care sunt deștepți, frumoși și minunați, tot ce este mai bun”, a spus el la „Cine vorbește cu Chris Wallace?”.

Rodriguez chiar a numit relația lor o „experiență bună”. Din păcate însă, ulterior au apărut în presă zvonuri că sportivul i-a luat lui JLo din cadourile pe care i le-a făcut în relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×