Reclamă

Câți bani cheltuie pe lună Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi. Suma pe care o plătește pentru a avea o viață lipsită de griji

Nu este un secret pentru nimeni că Wanda Nara și Mauro Icardi duc un stil de viață generos. Cuplul e obișnuit să trăiască în destinații precum Milano și Paris. Pentru că postează adesea imagini din viața lor de familie, mulți oameni s-au întrebat câți bani cheltuie pe lună Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi.

Publicat: 22 septembrie 2022, 8:29

Chiar și după transferul lui Icardi de la Paris Saint-Germain la Galatasaray, se pare că cuplul nu s-a dat înapoi de la stilul luxos de viață. Cheltuielile lor lunare au fost divulgate presei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani cheltuie pe lună Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi

Icardi și-a făcut un nume la Inter înainte de a se muta la PSG cu un transfer în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro. Cu toate acestea, Icardi nu a reușit să-și pună amprenta în capitala Franței. A fost în cele din urmă împrumutat clubului Galatasaray.

În ciuda mișcării, jurnalistul argentinian Augusto Tartufoli a dezvăluit detalii despre Icardi și soția sa. El a vorbit în timpul unui episod de podcast. Acesta a vorbit inclusiv despre cheltuielile lunare ale cuplului.

Wanda Nara și Mauro Icardi pe terenul de fotbal, în timp ce discută
Icardi și-a făcut un nume la Inter înainte de a se muta la PSG cu un transfer în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro / Getty Images

„Erau obișnuiți cu un anumit nivel de trai. Wanda a cheltuit de la 400.000 până la 500.000 de euro pe lună pentru a trăi cum îi place”, a declarat Tartufoli.

Reclamă

„Anturajul ei explică că acești bani merg către casa din Milano. Se mai duc pe școlile internaționale pe care le frecventează copiii lor și așa mai departe”.

Presa spaniolă mai scrie că cuplul va trebui însă să-și restrângă cheltuielile după mutarea lui Icardi. Salariul anterior al argentinianului de la PSG este imposibil de reprodus în Turcia, scrie marca.com.

„Mauro câștiga 10 milioane de euro pe an”, a declarat Tartufoli.

Reclamă

„În Turcia nu i-au putut plăti această sumă. Noua echipă a spus că îi vor prelua o parte din salariu și îi vor plăti doar 6 milioane de euro pe an. Turcii i-au spus că îi pot oferi doar 750 000 în plus pe an, sau 60 de mii pe lună. Argumentul a fost că în Turcia nu este atât de scump să trăiești”.

O altă iubită de fotbalist despre care se spune că cheltuiește foarte mulți bani pe lună este Georgina Rodriguez.

De când sunt împreună Mario și Wanda

Înainte de Mauro, Wanda a fost căsătorită cu fostul internațional Maxi Lopez. Icardi a ajuns la Sampdoria în 2011, unde a fost primit cu căldură de compatriotul său și de soția sa. S-au bucurat împreună de vacanțele de familie și au legat o prietenie fermă, deși până în 2013, căsătoria lui Lopez și Wanda a început să se destrame.

La scurt timp după aceea, Icardi și Wanda au devenit ținta tabloidelor. Au existat zvonuri că Wanda ar avea o aventură pe spatele lui Lopez cu Icardi. Dar Mauro a negat acuzația. „Eram un prieten al cuplului, o cunoștință și totul a fost foarte normal”, a spus el.

Wanda a început procedura de divorț în decembrie 2013, când toată presa specula că totul a început din cauza lui Icardi. Cinci luni mai târziu, Icardi și Nara s-au căsătorit în Buenos Aires într-o ceremonie intimă. Au fost invitați doar 12 oameni, în mod uimitor niciunul dintre aceștia nu i-a fost coechipieri. Opt luni mai târziu, și-au întâmpinat primul copil împreună, Francesca.

Mauro a „adoptat” și copiii, Valentino, Constantino și Benedicto din căsătoria anterioară a Wandei cu Lopez. Ulterior, cei doi au mai fost implicați în scandaluri de infidelitate, dar se pare că și-au lămurit conflictele din cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×