Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au băut cafeaua împreună, în oraș. Artista a stat tot timpul în brațele soțului ei

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au băut cafeaua împreună, în oraș. Cei doi au arătat din nou cât de fericiți sunt în cuplu, când au fost văzuți împreună la cafea în Santa Monica.

Publicat: 13 decembrie 2022, 7:37 / Actualizat: 15 februarie 2023, 14:45

Actorul câștigător al Oscarului, în vârstă de 50 de ani, și superstarul de 53 de ani, nu și-au putut ține mâinile departe unul de celălalt când au ieșit din cafenea. Affleck și-a ținut tot timpul în brațe soția, care zâmbea larg și emana fericire în stare pură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au băut cafeaua împreună

Perechea nu s-a străduit prea mult pentru ieșirea în oraș. Cei doi au optat pentru ținute confortabile și relaxate.

Lopez, care de obicei e îmbrăcată în haine de designer, arăta foarte bine în încălțăminte confortabilă bej și pantaloni de trening negri. Ea și-a purtat părul într-o simplă coadă de cal, permițând chipului ei să strălucească la adevărata sa valoare, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez într-un hanorac de Crăciun în timp ce îl îmbrățișează pe Ben Affleck
Cei doi au arătat din nou cât de fericiți sunt în cuplu, când au fost văzuți împreună la cafea în Santa Monica / Profimedia Images
Reclamă

În ceea ce privește puloverul din tricot brodat al lui Jennifer, aceasta nu era unul oarecare. Era un pulover jacquard „Foulard Archive” Valentino, cu un preț minim de vânzare de 1.034 de dolari. Affleck a purtat și el tot o ținută lejeră și a optat pentru o cămașa albastră și blugii de culoare închisă, asortați.

În timp ce actorul apare mai mereu în haine casual, diva JLo apare foarte rar în public în ținute relaxate.

Ea este adepta hainelor de brand, pe care le combină în cel mai sexy mod posibil. Aceasta a învățat de-a lunful anilor cum să-și pună silueta în valoare și nu pierde nicio ocazie ca să se facă remarcată.

Reclamă

Cei doi și-au reluat povestea de dragoste după 17 ani

După ce a pus capăt relației cu Alex Rodriguez, JLo a început să se revadă cu Ben Affleck. SE pare că erau niște lucruri neterminate între ei. Se pare că Affleck este cel care a căutat-o, iar de aici li până la a-și acorda încă o șansă unul celuilalt nu a mai fost decât un pas. Între timp cei doi s-au căsătort și încearcă să ducă o frumoasă viață de familie.

Familia lui Lopez și Affleck îi aduce împreună pe cei trei copii ai săi cu fosta soție Jennifer Garner, Samuel, 10 ani, Seraphina, 13 ani și Violet, 16 ani și pe gemenii lui Lopez, Emme și Max, ambii în vârstă de 14 ani, pe care îi are din relația cu fostul soț, Marc Anthony.

Această ieșire este cea mai recentă pentru cei doi. Lopez continuă să dezvăluie detalii romantice despre relația lor.

Lopez se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea album inspirat de Affleck, numit „This Is Me… Now”.

Prima ei colecție de cântece inspirată de Affleck, „This is Me… Then”, a fost lansată cu aproape două decenii în urmă. Prima lor încercare de a se căsători a dus la un circ media și prăbușirea relației lor.

Lopez și Affleck au fost văzuți recent ducându-și toți copiii să-și ia un brad de Crăciun. Affleck a fost și atunci foarte atent cu soția sa frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×