Reclamă

Regina Camilla a purtat din nou tiara cu safire a Reginei Elisabeta. Regina Consort a găzduit o recepție la Palatul Buckingham alături de Regele Charles

Regina Camilla a purtat din nou tiara cu safire a Reginei Elisabeta. E pentru a doua oară în două săptămâni când se întâmplă acest lucru. Regina Consort a găzduit o recepție la Palatul Buckingham alături de Regele Charles și Prințul și Prințesa de Wales.

Publicat: 8 decembrie 2022, 8:13 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 12:55

Regina Camilla ar putea avea o tiară preferată. Regina Consort, în vârstă de 75 de ani, a strălucit cu tiara belgiană cu safire pe cap, în drum spre o recepție pentru Corpul Diplomatic la Palatul Buckingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla a fost fotografiată într-o mașină cu soțul ei, Regele Charles al III-lea.

Regina Camilla a purtat din nou tiara cu safire a Reginei Elisabeta

Regina Consort a purtat o rochie neagră Anna Valentine, dar care nu a distras atenția de la tiara pe care a ales-o pentru eveniment. Ea a combinat bijuteria emblematică cu o brățara și un colier, asortate. Acesta e un set care face parte din cutia de bijuterii a Reginei Elisabeta.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regele Charles și Regina Camilla, la o recepție la Palatul Buckingham
Regina Consort a purtat o rochie neagră Anna Valentine, dar care nu a distras atenția de la tiara pe care a ales-o pentru eveniment / Profimedia Images
Reclamă

Reginei Camilla și Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, li s-au alăturat Prințul William și Kate Middleton la recepția de la palat. Cei patru s-au întâlnit acolo cu reprezentanți ai țărilor acreditate la Curtea St. James.

Seara a fost în mod tradițional un eveniment elegant în calendarul anual. Ultima recepție pentru Corpul Diplomatic a avut loc în 2019, înainte de începerea pandemiei de COVID-19. Coroana ar valora peste 5 milioane de dolari.

Momentul tiarei Reginei Camilla este al doilea în două săptămâni. Pe data de 22 noiembrie, Regina Consort a strălucit cu același set de bijuterii la un banchet de stat la Palatul Buckingham, primul ei eveniment cu tiara pe cap de când Regele Charles a urcat pe tron.

Reclamă

Regina Camilla, sub lupa presei în ultimul timp

În timp ce Camilla a optat atunci să poarte o pereche diferită de cercei decât cei care se potrivesc în mod obișnuit cu tiara din safir belgian. Întregul set este cunoscut sub numele de Suita Victoriană King George VI.

Regele George i-a dat fiicei sale, Prințesa Elisabeta de atunci, tiara, colierul și cerceii drept cadou de nuntă în 1947. Se crede că bijuteriile datează de la mijlocul anilor 1800, iar brățara a fost adăugată în suită în anii 1960.

Regina Elisabeta a purtat tiara cu safir în Singapore în 1989. Ea a ales-o și pentru vizita de stat a Chinei în Regatul Unit în 2015.

De-a lungul timpului, Regina Consoartă a fost mai îndrăzneață în privința tiarelor. În timp ce Prințesa de Wales a purtat diadema Queen Mary’s Lover’s Knot pentru banchetul de stat, soția Regelui Charles are alegeri mai extravagante.

Prințesa de Wales a purtat și floarea de lotus pentru ocaziile anterioare. Camilla a ales însă mereu bijuterii mai mari pentru cine diplomatice.

Și pentru că urcarea pe tron a Regelui Charles a fost un subiect intens discutat, nici Regina Camilla nu a fost mai puțin analizată.

Mulți s-au întrebat cum se vor descurca cei doi cu noile îndatoriri. Palatul Buckingham a confirmat că Regina Consort va fi încoronată alături de Regele Charles pe data de 6 mai 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×