Reclamă

Madison LeCroy se căsătorește cu Brett Randle. Ea este femeia care a dus la despărțirea lui JLo de Alex Rodriguez

Madison LeCroy se căsătorește cu Brett Randle. Femeia care a dus la despărțirea lui JLo de Alex Rodriguez urmează să aibă nunta. Evenimentul este planificat pentru data de 19 noiembrie 2022.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 8:14

Se pare că cei doi au avut deja parte de un eveniment cu câteva zile înainte de nunta lor programată, care va avea loc sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison LeCroy se căsătorește cu Brett Randle

Fanii au început să trimită vedetei Southern Charm mesaje de felicitare. Cea mai bună prietenă a ei, Erica Cain Missel, a postat fotografii de la o ceremonie în aer liber din Charleston. În instantaneele postate atât în feedul ei de Instagram, cât și în Stories, ea părea să servească drept persoana care oficiază căsătoria cuplului, scrie PageSix.com.

O altă fotografie o înfățișa pe Missel râzând și zâmbind cu un teanc de hârtii în mână, în timp ce îndrăgostiții se sărutau cu pasiune.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Între timp, LeCroy a folosit propriul cont de Instagram. A postat un Reel care o arăta purtând o rochie de cocktail albă, fără bretele și voal asortat. Aceasta și-a completat ținuta și cu o pereche de ochelari de soare retro.

În timp ce ieșea dintr-o mașină decapotabilă albă cu numere de înmatriculare din Carolina de Sud, vedeta în vârstă de 32 de ani avea un buchet de mireasă în mână și purta o bijuterie specială pe inelarul stâng. În imagini se mai vede și cum Madison l-a sărutat și îmbrățișat pe Randle, de 36 de ani, care purta un costum bleumarin.

„Este numărătoarea finală: 11.19.22”, a subtitrat LeCroy videoclipului.

Reclamă

Reprezentanții vedetei nu au dorit să facă comentarii despre evenimentul personal. LeCroy, care este mama unui fiu de 9 ani pe nume Hudson, și-a anunțat logodna cu Randle. Bărbatul lucrează pentru pentru un brand sport, în octombrie anul trecut. Cei doi s-au întâlnit doar șapte luni înainte ca Randle să-i adreseze lui Maddison marea întrebare.

Madison LeCroy a spus adevărul despre relația cu Alex Rodriguez

Alex Rodriguez și JLo au avut o relație de patru ani. Diva a primit un inel de logodnă de un milion de dolari, dar fericirea nu i-a fost asigurată. Pe data de 15 aprilie 2021, cei doi au anunțat că se despart. Înainte de despărțirea oficială, cei doi și-au anulat logodna. Au mers la terapeut de cuplu, dar se pare că într-un final nu a mai fost nimic de reparat.

Jennifer „nu putea avea deplină încredere în el”, a dezvăluit o prietenă a artistei pentru revista People. „Ea a încercat să rezolve, dar erau prea multe probleme de rezolvat”, a adăugat ea.

Se pare că JLo nu a putut ierta presupusa infidelitate a lui ARod cu modelul Madison LeCroy.

Cu toate acestea, Madison a spus mereu că nu a fost niciodată vorba despre o relație fizică între ea și ARod. Mai mult decât mesaje text, nu a existat niciodată mai mult, susține modelul de fitness.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×