Reclamă

Alex Rodriguez a mers la cumpărături cu Jac Cordeiro. Cum arată femeia care l-a cucerit pe fostul logodnic al lui Jennifer Lopez

Alex Rodriguez a mers la cumpărături cu Jac Cordeiro. Fostul logodnic al vedetei Jennifer Lopez pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i surprindă în ipostaze tandre. Noua iubită a sportivului a pășit plină de încredere în fața celor prezenți.

Publicat: 19 octombrie 2022, 10:27

Alex Rodriguez a fost văzut în compania mai multor doamne de când a rupt logodna cu Jennifer Lopez. În timp ce fosta sa parteneră și-a refăcut complet viața, Rodriguez nu a părut la fel de sigur cu privire la femeia ideală. După mai multe întâlniri eșuate, Rodriguez pare că se înțelege din ce în ce mai bine cu experta în fitness, Jac Cordeiro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Rodriguez a mers la cumpărături cu Jac Cordeiro

Fostul jucător de baseball a mers la braț cu noua sa parteneră. Inițial oamenii nu au putut să stabilească identitatea femeii care l-a însoțit pe Rogriguez la cumpărături. Ulterior au apărut imagini mai clare, iar oamenii au recunoscut-o imediat pe Cordeiro.

Vezi mai multe imagini cu Alex Rodriguez și noua sa parteneră în Galeria Foto!

Alex Rodriguez a mers la cumpărături cu Jac Cordeiro în Beverly Hills
Alex Rodriguez și Jac Cordeiro formează un cuplu fericit / Profimedia Images

Cei doi îndrăgostiți s-au plimbate liniștitți pe străzile din Beverly Hills, iar mai apoi au intrat în magazinele de lux pentru a face cumpărături. Blonda focoasă a fost interesată de câteva articole vestimentare, dar și de o poșetă. Rodriguez s-a aflat tot timpul lângă ea și a încercat să-i fie de ajutor.

Reclamă

Între cei doi pare că este mai mult decât o simplă prietenie. Rodriguez și Cordeiro au mers pe tot parcursul plimbării unul la brațul celuilalt. Conform publicației PageSix, Rodriguez și Cordeiro ar avea o relație pe care o feresc de ochii curioșilor.

Tot publicația PageSix spune că Jac Cordeiro este o expertă canadiană de fitness. Se pare că diva este antreprenor și deține propriul program de fitness pentru femei și bărbați.

Forma fizică a iubitei lui Rodriguez este una de invidiat. Diva și-a expus brațele tonifiate în timp ce se afla la cumpărărturi cu noul său partener.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Jac Cordeiro

Noua iubită a lui Alex Rodriguez nu este străină de lumea sportului. Aceasta activează deja de câțiva ani ca antreprenor și deține propriile programe de sport și nutriție.

Blondina superbă are 42 de ani și reușește să se mențină impecabil. Pe lângă pasiunile sale care privesc în general sportul și un stil de viață sănătos, Jac este și o asistentă înregistrată și deține o diplomă de masterat în nutriție.

Apropiații cuplului au fost cei care au dezvăluit mai multe detalii despre relația lui Rodriguez cu partenera sa. Se pare că cei doi sunt foarte fericiți împreună și se bucură să-și petreacă timpul liber făcând diverse activități. Blonda este mamă a doi copii, scriu publicațiile internaționale.

Se pare că Rodriguez a fost foarte încântat când a aflat acest lucru. Fostul jucător de baseball are și el două fete din fosta căsnicie.

Copiii celor doi nu s-au întâlnit încă, dar acest lucru ar urma să se întâmple pe măsură ce relația lor evoluează, spun apropiații. După eșecul suferit cu Jennifer Lopez, Rodriguez e mai pregătit ca niciodată să-și refacă viața.

Acesta a avut o relație în vară cu vedeta Kathryne Padgett. Cu toate acestea, relația lor nu a rezistat foarte mult. Apropiații lui Rodriguez spun că acesta este foarte fericit alături de Jac și familia acestuia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×