Reclamă

Al Pacino a ieșit la întâlnire cu Noor Alfallah. Actorul se bucură de timpul petrecut alături de iubita sa

Al Pacino a ieșit la întâlnire cu Noor Alfallah. Actorul în vârstă de 82 de ani s-a bucurat de timpul pe care l-a putut petrece în compania iubitei sale. Modelul în vârstă de 28 de ani a fost fotografiat în timp ce era condus la mașină de către actor.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 6:13

Al Pacino și iubita sa au luat cina la un restaurant de lux din Beverly Hills. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de intimitate pe tot parcursul întâlnirii. Aceștia au fost deranjați de paparazzi la plecare. Al Pacino și partenera sa au încercat să se ascundă de camerele de fotografiat ale curioșilor.

Al Pacino a ieșit la întâlnire cu Noor Alfallah

Al Pacino și partenera sa de 28 de ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Vedeta este model, dar și producător de televiziune. Aceasta este cunoscută pentru faptul că a avut de-a lungul timpului relații cu bărbați mult mai în vârstă ca ea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Al Pacino în timp ce se află la întâlnire cu iubita sa
Al Pacino a ieșit la întâlnire cu Noor Alfallah. Actorul în vârstă de 82 de ani s-a bucurat de timpul pe care l-a putut petrece în compania iubitei sale / Profimedia Images

Fostul său partener a fost chiar Mick Jagger. De data aceasta. Noor se iubește cu Al Pacino. Diferența de vârstă dintre cei doi pare că nu a contat. Zvonurile privind o posibilă relație au început să circule încă din luna mai a anului 2022, scrie PageSix.

Reclamă

Cei doi au fost văzuți de-a lungul timpului la întâlniri romantice. Al Pacino își răsfață partenera cu cine romantice la unele dintre cele mai bune restaurante din California și nu numai. Sursele apropiate ale actorului spun că acesta ar fi avut o relație cu Noor încă din timpul pandemiei.

Cu toate acestea, cei doi nu au fost văzuți la acel moment împreună. Prietenii producătoarei de televiziune spun că aceasta nu-și ascunde interesele în materie de bărbați.

Noor adoră să se întâlnească cu bărbați în vârstă și bogați, declară prietenii vedetei. Se pare că Al Pacino este cel care o face la acest moment fericită și împlinită.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Noor Alfallah, iubita actorului Al Pacino

Al Pacino este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. La 82 de ani continuă să fie adorat de milioane de femei din lumea întreagă. În ciuda vârstei înaintate, bărbatul dovedește că nimic nu poate ta în cale apoveștilor de iubire.

Cea mai recentă cucerire a sa este Noor Alfallah, o celebră producătoare TV, dar și un model desăvârșit. Noor se bucură de toată atenția pe care o poate primi din partea iubitului său.

Conform publicației Page Six, diva provine ”dintr-o familie înstărită”, astfel că aceasta nu are o relație cu actorul doar pentru banii acestuia. Noor încearcă să-și pună la punct cariera.

Diva își dorește să avanseze și să devină producătoare de film. De-a lungul timpului a făcut parte din staff-ul unora dintre cele mai cunoscute filme. Aceasta a colaborat la realizarea filmelor Interstellar, How To Lose a Guy in 10 Days și multe altele.

Noor și-a dorit un iubit din industria filmului pentru a avea mai multe lucruri în comun cu acesta. Diva este absolventă la University of Southern California și are o diplomă în Artele Cinematografice. Totodată, iubita lui Al Pacino deține o diplomă de masterat în Film și Producție TV. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×