Reclamă

Noor Alfallah a luat prânzul cu mama sa. Cum a fost fotografiată iubita lui Al Pacino, în absența actorului

Noor Alfallah a luat prânzul cu mama sa. Producătoarea de televiziune a fost surprinsă de paparazzi la un restaurant din Beverly Hills. Se pare că aceasta s-a distrat în absența noului său iubit, Al Pacino. Deși actorul este mai în vârstă ca părinții divei, Alfallah spune că diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ea.

Publicat: 1 mai 2022, 6:04 / Actualizat: 1 mai 2022, 10:11

Bruneta în vârstă de 28 de ani a reușit să țină primele pagini ale publicațiilor internaționale după ce a fost zărită în compania actorului Al Pacino. Vedeta a mai avut în trecut relații cu bărbați mai în vârstă ca ea. Aceasta a fost iubita artistului Mick Jagger, în vârstă de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noor Alfallah a luat prânzul cu mama sa

Noor Alfallah a fost zărită de această dată în compania mamei sale. Bruneta a ales să ia prânzul alături de una din cele mai importante persoane din viața sa. Pentru această întâlnire diva a optat pentru o ținută relaxată. La fel ca mama sa, Noor a ales o ținută all black.

Vezi mai multe imagini cu Noor Alfallah în Galeria Foto!

Noor Alfallah într-o ținută all black alături de mama sa în Beverly Hills
Noor Alfallah a fost zărită de această dată în compania mamei sale / Profimedia Images

Într-un hanorac oversize și o pereche de pantaloni de trening, aceasta a fost văzută zâmbind tot timpul. În urmă cu mai bine de o săptămână, vedeta a fost văzută alături de Al Pacino în Venice Beach, California. Cei doi au luat masa la un restaurant de lux.

Reclamă

Deși Al Pacino și Noor au început să se afișeze de doar câteva zile, sursele apropiate producătoarei de televiziune spun că cei doi au început să se vadă încă din timpul pandemiei.

”Pacino și Noor se întâlnesc deja de ceva vreme. În general aceasta preferă bărbații mai în vârstă și bogați. A fost inclusiv cu Mick Jagger, apoi a avut o relație cu Nicolas Berggruen.”

”Al și Noor se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare o problemă pentru niciunul din ei, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei”. Sursele au făcut mai multe declarații pentru publicația Page Six.

Reclamă

Noor a avut și ea de-a lungul timpului tangențe cu lumea filmului. Astfel, cei doi nu doar că împărtășesc pasiuni comune, dar au și o chimie aparte, așa cum spun apropiații cuplului.

Cine este și cu ce se ocupă Noor Alfallah

Noor Alfallah are o carieră de succes în industria de entertainment. Vedeta este producătoare TV, iar în prezent se bucură de toată atenția pe care o primește din partea publicului. Conform publicației Page Six, aceasta provine ”dintr-o familie înstărită”.

Acesta este și motivul pentru care diva își alege cu mare atenție partenerii. Când vine vorba de viața profesională, Noor a lucrat ca producătoare de film pentru producția La Petite Mort și ca producător executiv pentru un show TV.

De asemnea a făcut parte din staff-ul mai multor filme de succes printre care Interstellar și How To Lose a Guy In 10 Days. Mai mult, vedeta a lucrat de-a lungul timpului alături de sora sa Remi. Cele două au o relație foarte apropiată și postează deseori imagini împreună.

Nu este de mirare că Noor și-a ales un iubit din industria filmului. Aceasta a studiat la University of Southern California și are o diplomă în Artele Cinematografice. De asemenea, acesta a obținut o diplomă de masterat în Film și producție TV. Vedeta este decisă să-și facă un nume în industria de entertainment și studiaza din greu pentru visul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×