Reclamă

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat împreună pe străzile de la Hollywood

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au plimbat împreună pe străzile de la Hollywood. Paparazzi au profitat de moment pentru a-i surprinde din cele mai bune unghiuri. Se pare că relația artiștilor evoluează din ce în ce mai frumos.

Publicat: 24 aprilie 2022, 7:02

Miley Cyrus și Maxx Morando nu s-au sfiit niciodată să-și arate afecțiunea unul față de celălalt, chiar dacă s-au aflat în public. De data aceasta, îndrăgostiții nu și-au putut lua mâinile unul după celălalt în timp ce au făcut o plimbare scurtă. Miley s-a asigurat că îl răsfață pe iubitul său cu mângâieri și săruturi dulci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși în ipostaze tandre

Cântărețul Maxx Morando a fost surprins în timp ce s-a aflat în vizită la iubita sa. Cei doi au petrecut mai multe ore împreună, iar ulterior au ieșit la o scurtă plimbare pe străzile de la Hollywood. Cuplul a părut extrem de afectuos.

Vezi mai multe imagini cu Myley Cyrus și Max Morando în Galeria Foto!

Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surpinși în ipostaze tandre în timp ce se sărutau pe străzile de la Hollywood
Zvonurile privind o posibilă relație între cei doi au început să circule din luna noiembrie a anului trecut / Profimedia Images

De altfel, de-a lungul timpului fotografii i-au surprins în timp ce își ofereau gesturi tandre. Miley a ales să poarte o ținută lejeră. Diva s-a îmbrăcat într-o rochie neagră la care a asortat o pereche de papuci. Iubitul său a optat pentru o pereche de jeansi albi și un tricou. Cuplul nu a ținut cont de prezența supărătoare a fotografilor.

Reclamă

Aceștia s-au sărutat pasional în fața camerelor de fotografiat. La începutul lunii februarie au fost surprinși împreună într-o vacanță de lux în Cabo San Lucas, Mexic. La acel moment o sursă apropiată cuplului a făcut mai multe declarații privind modul în care decurge relația celor doi.

”Miley și Maxx se distrează foarte bine unul în preajma celuilalt. S-au plimbat împreună și s-au ținut tot timpul de mână, ori s-au sărutat. Se îmbrățișează unul pe celălalt ori de câte ori se întâlnesc. Sunt foarte afectuoși unul cu altul.”

Zvonurile privind o posibilă relație între cei doi au început să circule din luna noiembrie a anului trecut. Cu toate acestea, publicația E! News le-a confirmat relația abia în luna ianuarie 2022.

Reclamă

Cum decurge relația dintre Miley Cyrus și iubitul său, Maxx Morando

Miley Cyrus și Maxx au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului 2021. Pentru publicațiile internaționale, o sursă le-a confirmat relația la începutul acestui an. Sursa a spus atunci că Miley și Maxx împărtășesc pasiuni comune.

”Amândoi sunt doi artiști și sunt foarte creativi. Au o legătură foarte strânsă datorită muzicii”. Alți apropiați ai cuplului au spus că aceștia s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.”

O a doua sursă a declarat pentru E! News că Maxx ar fi fost prezent la evenimentul de Anul Nou la care Miley a ținut un spectacol alături de prietenul său, Pete Davidson.

”S-a aflat tot timpul în backstage cu Miley și Pete la petrecerea de Anul Nou. A luat parte inclusiv la repetiții și s-au simțit minunat împreună. Sunt foarte prietenoși unul cu celălalt, iar acest lucru se vede și acum”

De atunci, cuplul de îndrăgostiți nu s-a mai ascuns. Astfel, Miley Cyrus și Maxx Morando au fost surprinși din nou în ipostaze tandre. Relația lor este tot mai înfloritoare, iar admiratorii se bucură să o vadă pe vedeta care radiază de fericire în brațele noului său iubit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×