Reclamă

Miley Cyrus și Maxx Morando se distrează în Cabo. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Miley Cyrus și Maxx Morando se distrează în Cabo. Cei doi s-au afișat de curând împreună și au plecat într-o vacanță romantică. Relația lor pare că merge pe direcția cea bună.

Publicat: 2 martie 2022, 8:41 / Actualizat: 2 martie 2022, 17:24

Miley Cyrus este una dintre cele mai controversate actrițe din industria muzicală. Aceasta s-a afișat recent în compania artistului Maxx Morando și pare că relația lor este la început de drum, dar fac toate eforturile pentru ca lucrurile să meargă bine între ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus și Maxx Morando se distrează în Cabo

Artista pop și bateristul trupei de rock alternativ Liily au ajuns în Cabo cu un avion privat, a spus o sursă locală pentru E! News. Cei doi au fost fotografiați relaxându-se la plajă și profitând de vremea bună pentru a se distra împreună. Aceștia s-au cazat într-un resort de lux și pare că nimic nu îi poate deranja aceste zile.

„Miley și Maxx se distrează de minune împreună. Cei doi se plimbă de mână prin resort și își oferă reciproc gesturi tandre. Sunt mereu îmbrățișați și oriunde merg sunt împreună. Au luat prânzul la piscina resortului. Au stat pe aceeași parte a mesei și s-au sărutat tot timpul”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Miley Cyrus și Maxx Morando, în vacanță în Cabo, la piscină
Miley Cyrus este una dintre cele mai controversate actrițe din industria muzicală / Profimedia Images
Reclamă

Miley, în vârstă de 29 de ani, și Maxx, de doar 23 de ani, au masa pe plajă, la un restaurant privat. Sursa menționată mai sus a spus că cei doi par foarte fericiți împreună și chiar se relaxează în această vacanță.

Primele zvonuri despre relația dintre Miley și Maxx au apărut în luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au fost văzuți foarte apropiați la prezentarea Gucci’s Love Parade, care a avut loc pe Hollywood Walk of Fame. În luna decembrie, Maxx a fost alături de Miley și Pete Davidson în culisele repetițiilor pentru show-ul de pe NBC, Miley’s New Year’s Eve Party, în Miami.

În ianuarie 2022, o altă sursă a E! News a spus că Miley se întâlnește cu Maxx și că relația dintre ei este oficială. Un apropiat al celor doi a mai spus că amândoi au o latură artistică și creativă, așa că legătura dintre ei este mai mult decât faptul că amândoi sunt muzicieni.

Reclamă

De ce Kim Kardashian nu o mai urmărește pe Miley pe Instagram

Fanii divei au fost cei care au observat acest lucru, deși cele două au fost de mai multe ori văzute împreună la evenimente. Presa internațională spune că motivul din spatele acestei decizii este chiar Pete Davidson.

Acest lucru s-a întâmplat imediat după de Kim Kardashian a aflat despre întâlnirea dintre Miley Cyrus și Pete Davidson care a avut loc în seara de Revelion, la concertul lui Miley. Conform publicației Page Six, Kim a început să o urmărească pe Miley la începutul lunii decembrie a anului 2021. Tot atunci Miley a mers pentru prima dată acasă la Pete după ce a apărut în emisiunea Tonight Show.

Aparent, Kim Kardshian a fost deranjată de faptul că Pete și Miley au apărut împreună pe scenă. Acest lucru a determinat-o să renunțe la prietenia cu Miley. Mai mulți fani ai celor două au fost atunci de părere că a apărut rapid un triunghi amoros.

Zvonurrile care au apărut atunci nu au confirmat de niciuna dintre părțile implicate. Tot PageSix a spus atunci că Miley a mers după eveniment la reședința comediantului din State Island.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×