Reclamă

Detalii mai puțin cunoscute despre Noah Cyrus. Câți ani are și cu ce se ocupă sora lui Miley Cyrus

Noah Cyrus este una dintre vedetele care au devenit cunoscute chiar dacă au stat în umbra fraților mai mari. Aceasta s-a făcut prima dată remarcată în compania lui Miley Cyrus. De atunci s-a impus pe piața muzicală din lume și este mai încrezătoare ca niciodată în forțele proprii.

Publicat: 8 ianuarie 2022, 6:24

Tânăra care a împlinit 22 de ani atrage din ce în ce mai des atenția asupra sa. Recent, aceasta a fost fotografiată la plajă, alături de prietene. A atras atenția tuturor cu un costum de baie minuscul chiar dacă nu are formele perfecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii mai puțin cunoscute despre Noah Cyrus

La începutul acestui an, Noah a lansat mai multe melodii. Printre acestea s-a numărat și o colaborare cu celebra Demi Lovato. Sursele publicațiilor tabloide spun că Noah a petrecut Anul Nou în compania surorii sale, Miley, în Miami.

Câți ani are Noah Cyrus

Noah Cyrus are 22 de ani. Ziua ei de naștere este pe 8 ianuarie și s-a născut în anul 2000. Aceasta lucru înseamnă că zodia ei este Capricorn.

Ce înălțime are Noah Cyrus

Reclamă

Tânara de 22 ani măsoară 1.63 metri în înălțime și chiar dacă este o persoană minionă, are un trup bine proporționat.

Unde s-a născut

Noah Cyrus s-a născut în Statele Unite ale Americii. Aceasta este orginară din Nashville, Tennesee, dar acum locuiește în Los Angeles.

Reclamă

Este sora lui Miley Cyrus

Noah Cyrus este sora mai mică a lui Miley Cyrus. Cele două vedete au jucat împreună în „Hannah Montana” și de multe ori au spus că între ele există o legătură foarte puternică. Noah face referire la relația ei cu Miley în melodia sa „Young & Sad’.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cine sunt părinții ei

Noah Cyrus este cel de-al cincilea copil al cântărețului de muzică country Billy Ray Cyrus și al producătoarei Tish Cyrus. Aceasta mai are cinci frați: Miley, Braison Cyrus, Brandi Cyrus, Trace Cyrus și Christopher Cyrus.

De câte ori a apărut în Hannah Montana

La fel ca Miley Cyrus și Billy Ray Cyrus, Noah Cyrus a apărut în Hannah Montana. Ea nu a avut un rol principal, dar a interpretat rolul unei dansatoare în Hannah Montana: The Movie și a avut roluri mai mici din Hannah Montana. Ea apare în 6 episoade în toate cele patru sezoane: Love That Lets Go, Everybody Was Best Friend Fighting, Achey Jakey Heart: Part 2, Torn Between Two Hannahs, Oh Say, Can You Remember the Words? și în It’s A Mannequin’s World.

A dublat vocea lui Ponyo în Ponyo

Noah Cyrus a primit primul ei rol principal în calitate de voce over în Ponyo în versiunea în limba engleză a filmului de la Studio Ghibli Ponyo în 2008. Ponyo este un pește auriu care vrea să devină o fată. Filmul a primit aprecieri pe scară largă din partea criticilor și a devenit al patrulea film animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

În ce filme și emisiuni tv a participat

Pe lângă Hannah Montana și Ponyo, Noah Cyrus a apărut în diverse alte filme și seriale TV. Ea este cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Gracie Herbet în Doc alături de tatăl ei Billy Ray Cyrus și pentru filmul Mostly Ghostly.

Noah Cyrus a suferit de depresie și anxietate

Într-un interviu pentru L’Officiel USA, Noah a explicat că EP-ul ei, Good Cry a fost inspirat de propriile experiențe cu depresia și anxietatea. Ea a spus: „Multor oameni le place să te judece și să-și bată joc de tine pe internet. Oamenii te fac să te simți nebun ori de câte ori ești într-o depresie sau ai anxietate ori ai un atac de panică. Este vorba despre asta și despre tristețe. E greu să trăiești cu emoțiile și să nu poți ignora sentimentele pe care le ai”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×