Reclamă

Tina Louise are apariții sexy la plajă. Cum arată trupul ei la 40 de ani

Tina Louise are apariții sexy la plajă. Cea mai recentă nu este deloc departe de o apariție impecabilă în costum de baie. Fosta iubită a lui Brian Austin are 40 de ani. Trecerea timpului nu a afectat-o deloc din punct de vedere fizic. Vedeta pare că a descoperit elixirul tinereții.

Publicat: 7 mai 2021, 7:34

Aceasta a fost pozată din toate unghiurile după ce a ales un costum de baie care i-a pus în evidență formele perfecte. Tina Louise are în prezent o relație cu Brett Oppenheim, un cunoscut om de media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tina Louise are apariții sexy la plajă

Tina Louise și-a petrecut ziua la plajă, în California, luni și s-a bucurat din plin de vremea frumoasă. Vedeta în vârstă de 40 de ani a purtat un costum de baie în nuanțe deschise. Ea s-a plimbat mult timp pe plaja mării și s-a relaxat așa cum a știut mai bine, scrie DailyMail.

Acestea sunt primele imagini cu Tina Louise după ce s-a aflat că are în prezent o nouă relație. Vedeta are o carieră în plină ascensiune, mai ales că în trecut nu a avut toate posibilitățile la o educație vastă. Ea a crescut la o fermă din Australia, alături de alți șase frați.

Silueta vedetei a fost mereu apreciată, mai ales că trupul său arată impecabil la 40 de ani. Tina Louise are o colecție impresionantă de tatuaje, pe care nu ezită să le expună ori de câte ori are ocazia. La 18 ani l-a făcut pe primul și apoi la 27 de ani a făcut mai multe desene permanente.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Tina Louise, în timp ce zâmbește la cameră, atunci când îi vede pe fotografi
Acestea sunt primele imagini cu Tina Louise după ce s-a aflat că are în prezent o nouă relație / Profimedia Images

Tina este un model de succes, extrem de activă pe rețelele de socializare. Acesta a declarat în trecut că este vegană și mai nou a devenit influencer. În trecut, Tina a apărut pe coperta mai multor publicații celebre precum FHM sau Maxim. Aceasta a devebit cunoscută în industria modei la vârsta de 21 de ani, după ce a fost descoperită de un fotograf. În anul 2007 a participat la Australia’s Hottest Bikini Model, unde a și obținut titlul.

Tina Louise este proprietar al unui restaurant vegan cu specific mexican din Los Angeles.

Reclamă

Tina Louise are o relație cu Brett Oppenheim

Cei doi au fost surprinși zilele trecute ținându-se de mână și oferindu-și sărutări tandre. Este pentru prima dată când vedeta apare în compania unui bărbat după despărțirea de Brian Austin Green.

Louise și Oppenheim și-au oficializat relația pe contul de Instagram la începutul acestei luni, cu un set de fotografii care fuseseră făcute în timpul unei escapade într-o locație nedezvăluită. Încă nu există informații despre data începerii relației lor amoroase.

Acum, Tina pare mai îndrăgostită ca niciodată de noul său iubit. Acesta a avut anterior o relație cu Brian Austin Green, după ce acesta s-a despărțit de Megan Fox. Cei doi foști soți au împărțit custodia copiilor, Noah Shannon, Bodhi Ransom și Journey River, în vârstă de opt, șapte și respectiv patru ani. Megan Fox au fost împreună mai bine de 10 ani. În prezent, actrița are o relație cu Machine Gun Kelly.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×