Reclamă

Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar. Imaginile cu ținuta vedetei purtată la concertul de Anul Nou

Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar. Artista în vârstă de 29 de ani a făcut spectacol pe scenă după ce a fost gazda evenimentului  Miley’s New Year’s Eve Party. Vedeta a ales să poarte o ținută argintie care aproape i-a lăsat bustul la vedere.

Publicat: 3 ianuarie 2022, 11:38

Miley Cyrus știe cum să se facă remarcată. De-a lungul timpului artista a devenit celebră pentru ținutele sale îndrăznețe. De data aceasta, alegerea vestimentară ar fi putut să o coste pe Miley, întrucât fotografii au surprins un moment dificil pentru vedetă. Topul pe care l-a ales s-a desprins și într-un moment de neatenție ar fi putut să lase totul la vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar

Miley Cyrus a făcut spectacol la petrecerea de Anul Nou. Alături de de invitații săi, printre care s-a numărat și Pete Davidson, aceasta s-a distrat într-un mare fel. Artista internațională a fost gazda unui spectacol inedit pe care l-a susținut cu ocazia trecerii dintre ani.

Vezi mai multe imagini cu Miley Cyrus din timpul concertului în Galeria Foto!

Pentru marele eveniment, cântăreața a ales să poarte o costumație din două piese. Aceasta și-a făcut apariția pe scenă într-o fustă scurtă argintie și un top care i-a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje. La întreaga ținută aceasta a asortat o pereche de tocuri în aceeași nuanță. Intrarea și-a făcut-o într-un sacou roșu care nu a lăsat foarte multe la vedere.

Reclamă

Cu toate acestea, în timpul spectacolului, artista și-a bucurat fanii cu o priveliște impresionantă asupra fizicului său de invidiat. Acela a fost și momentul în care ținuta i-a jucat feste, scrie Daily Mail. Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar pe scenă.

Topul vedetei s-a desprins în timp ce dansa și aproape i-a lăsat acesteia bustul la vedere. Miley a fost prezentă și s-a întors rapid cu spatele la public. Pentru a nu opri momentul, aceasta a continuat să cânte în timp ce și-a ținut bucata de material peste bust cu mâna.

Momentul a ajuns să facă rapid înconjurul internetului. Imaginile cu vedeta au fost postate imediat pe rețelele sociale. Însă Miley nu a părut descurajată de incident. Ca o adevărată profesionistă aceasta și-a continuat concertul și chiar a glumit pe seama momentului trăit pe scenă. 

Reclamă

Miley Cyrus a lansat o melodie nouă în timpul concertului de Anul Nou

Concertul susținut de Anul Nou de Miley Cyrus a fost plin de surprize. Vedeta internațională și-a bucurat admiratorii cu un spectacol adevărat. Aceasta este cunoscută pentru ținutele sale îndrăznețe. Deși Miley Cyrus a avut parte de un accident vestimentar, ea a continuat spectacolul întreaga seară. Alături de ea au urcat pe scenă o mulțime de nume mari din industria muzicală și nu numai. De altfel, artista a susținut un moment muzical alături de sora sa mai mică, Noah Cyrus.

Cu ocazia acestui eveniment unic, vedeta și-a bucurat fanii cu interpretarea unei melodii noi. Cântăreața a încheiat seara spectacolului cu o baladă intitulată ”You”. Aceasta a postat o mică parte a momentului pe contul personal de Instagram, iar întrebările au început imediat să apară.

Acesta a răspuns în secțiunea de comentarii de ce melodia nu se află încă pe internet. ”Acest cantec este complet nou. Nici măcar nu am apucat să-l înregistrez. Am vrut doar să fac ceva special pentru voi.”

Deși presa internațională a scris mult despre faptul că Miley Cyrus a avut un accident vestimentar, vestea cu adevărat importantă pentru fanii săi are legătură cu melodia pe care ar putea să o lanseze curând. Miley și-a lansat cel mai recent album pe 27 noiembrie 2020 și a debutat pe locul 2 în Billboard 200 și pe locul 1 în Top Rock Albums.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×