Reclamă

Olivia Culpo a purtat ghete demne de Lady Gaga. Perechea de încălțăminte care a atras toate privirile

Olivia Culpo a purtat ghete care au adus aminte de perechile excentrice purtate de Lady Gaga în numeroase ocazii. Vedeta a purtat încălțămintea neobișnuită în aeroport, în timp ce se întorcea acasă din Paris.

Publicat: 11 octombrie 2021, 8:16

Olivia Culpo a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a optat pentru ținute elegante și neobișnuite și a fost fotografiată de paparazzi aflați la eveniment. În plus, Culpo a publicat imagini cu ținutele ei și pe contul personal de Instagram, unde a adunat milioane de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre imagini, Culpo a inclus și poze cu ea în aeroport, în timp ce pleca din Paris. Pentru zbor, a ales o ținută lejeră, pe care a accesorizat-o cu o pereche neobișnuită de ghete.

Acestea sunt similare cu alte ghete pe care le-a purtat la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, scrie Hello Magazine.

Olivia Culpo a purtat ghete demne de Lady Gaga

Olivia Culpo, fostă câștigătoare a titlului Miss Universe, din anul 2012, s-a fotografiat în timp ce se afla în aeroportul Charles de Gaulle, din Paris.

Pentru zbor, ea a optat pentru o ținută lejeră, cu un tricou alb și pantaloni de piele. Ea a accesorizat ținuta simplă cu o pereche interesantă de ghete din piele neagră.

Reclamă

Aceasta amintește de ținutele spectaculoase purtate de Lady Gaga de-a lungul anilor.

Ghetele negre, cu șiret, aveau o talpă generoasă, cu zimți mari, de câțiva centimetri. Olivia Culpo a purtat ghete similare cu doar câteva zile înainte. Acestea aveau o talpă mai mică și piele într-o nuanță de galben prăfuit. 

Reclamă

Culpo a publicat imaginea cu ea în aeroport pe contul personal de Instagram, unde are aproape 5 milioane de urmăritori.

Fanii s-au grăbit să îi complimenteze ținuta în comentarii. Mulți dintre ei au atras atenția asupra ghetelor pe care le-a purtat.

Alături de imagini, Culpo a scris și un mesaj. „Următoarea oprire: Queen City, să îmi văd băieții preferați. Îi iubesc și mi-e foarte dor de ei,” a scris vedeta, ce a făcut referire la orașul în care se află iubitul ei, alături de câinele Oliviei. 

Olivia Culpo a fost la un pas de accident vestimentar la Săptămâna Modei de la Paris

Înainte să publice imagini cu ținuta ei de aeroport, Olivia Culpo a dezvăluit că a fost la un pas de un accident vestimentar la Săptămâna Modei de la Paris.

Olivia Culpo a purtat ghete similare cu cele din aeroport la o ținută cu o haină supradimensionată. Aceasta avea tonuri de alb, negru și crem și avea o lungime dub genunchi. Pentru a completa ținuta, ea a optat pentru un pulover negru pe gât și o pereche de pantaloni într-o nuanță de galben.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Olivia Culpo a avut o greșeală vestimentară la Săptămâna Modei de la Paris, pe care a dezvăluit-o într-un video pe Instagram. A fost fotografiată pe stradă, cu o haină supradimensionată, cu lb și negru și crem, bocanci mari, geantă albă
Olivia Culpo a purtat o haină supradimensionată la Săptămâna Modei de la Paris, ce a ascuns pantalonii pe care i-a purtat / Getty Images

Ea a publicat pe Instagram Stories un video în care a mărturisit ce greșeală vestimentară a făcut. Vedeta a susținut că și-a îndesat pantalonii atât de strâmt în ghete, încât nu își mai putea îndoi picioarele.

„Ați avut vreodată problema în care vă băgați atât de strâmt pantalonii în cizme și după nu vă mai puteți îndoi picioarele?” a declarat Olivia în video. 

Ea a și demonstrat că se mișca dificil în ținută, atunci când a încercat să se grăbească spre lift. În ciuda dificultăților, Olivia Culpo a purtat ghete și pantaloni la evenimentul de la Săptămâna Modei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×