Reclamă

Michelle Rodriguez a avut parte de un accident vestimentar. Fotografii au surprins-o pe o plajă în Tulum

Michelle Rodriguez a avut parte de un accident vestimentar. Actrița în vârstă e 43 de ani și-a etalat silueta de invidiat pe o plajă din Tulum. Vedeta și-a petrecut sărbătorile de iarnă în compania unei prietene apropiate în Mexic. Cele două au fost surprinse de fotografi la fiecare pas.

Publicat: 30 decembrie 2021, 7:38

Actrița din Fast & Furious nu s-a putut abține și a făcut un adevărat spectacol pe plajă. Aceasta și-a expus bronzul perfect și s-a distrat în valurile agitate. Costumul de baie alb i-a jucat feste de câteva ori, iar fotografii au surprins fiecare moment. Imaginile au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Rodriguez a avut parte de un accident vestimentar

Michelle Rodriguez își continuă vacanța de iarnă alături de prietena sa apropiată în Tulum, Mexic. Cele două au fost surprinse din nou la plajă. De data aceasta Michelle a făcut un adevărat spectacol pe nisipul fierbinte, dar și în valurile agitate. Vedeta a ales să poarte un costum de baie alb din două piese. Acesta i-a lăsat perfect la vedere silueta de invidiat.

Vezi mai multe imagini cu Michelle Rodriguez în costum de baie în Galeria Foto!

Michelle Rodriguez într-un costum de baie alb în valurile oceanului a avut parte de un accident vestimentar
Michelle Rodriguez își continuă vacanța de iarnă alături de prietena sa apropiată în Tulum, Mexic / Profimedia Images

Bronzul i-a fost scos în evidență de valurile pline de spumă. Cu toate acestea, Michelle a întâmpinat câteva probleme care au stârnit imediat amuzamentul prietenei sale. Oceanul nu a fost blând cu alegerea vestimentară a actriței. Valurile agitate i-au făcut costumul să cadă de mai multe ori.

Reclamă

Michelle a încercat să-și aranjeze rapid costumul de baie la loc, însă fotografii au fost mai rapizi ca ea și au surprins fiecare moment. Fără să vrea, celebritatea a lăsat la vedere părțile intime. Prietena sa a încercat s-o ajute, însă Michelle a părut că se descurcă singură.

Nu este încă certă relația dintre ele. Rodriguez a dezvăluit la începutul anului 2013 că este bisexuală. Cu toate acestea, sursele nu au putut confirma dacă cele două femei au o relație amoroasă. Vedet nu ține cont de ce se scrie în presă despre ea și încearcă să-și trăiască viața la maximum.

Cele mai recente fotografii sunt dovada clară că actrița este o femeie asumată. În ciuda faptului că Michelle Rodriguez a avut parte de un accident vestimentar din cauza costumului de baie, aceasta a continuat să se distreze alături de prietena sa. 

Reclamă

Ce spune Michelle Rodriguez despre relațiile sale

Michelle Rodriguez a avut parte de un accident vestimentar în fața prietenei sale. Vedeta se află în vacanță de la jumătatea lunii decembrie în Tulum. Se pare că cele două doamne și-au petrecut sărbătorile de iarnă în Mexic. Michelle Rodriguez spune că are o problemă cu relațiile de lungă durată.

Vedeta preferă să petreacă timpul în propria sa companie. Deși recunoaște că are o mulțime de prieteni extraordinari, actrița spune că face multe lucruri singură. Aceasta spune că nu poate să reziste lângă o persoană pentru mult timp. Aceasta își dorește să primească din partea partenerului său iubire necondiționată.

Tot ea spune că o astfel de iubire este foarte rară, iar până în prezent nu a reușit să o găsească. La 43 de ani, celebritatea preferă să se distreze alături de prietena sa în Mexic.

Michelle Rodriguez a ajuns de multe ori în atenția presei din cauza relațiilor pe care le-a avut. În anul 2001 a avut o relație cu colegul său din Fast & Furious, Vin Diesel. S-au despărțit la scurt timp, iar în 2003 a început o nouă relație cu Olivier Martinez. Așa cum a declarat chiar ea, poveștile de dragoste s-au terminat destul de repede. După relația cu Olivier Martinez, vedeta a fost surprinsă alături de Colin Farrell în 2006.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×