Reclamă

Julia Roberts a impresionat la plajă într-un costum de baie roz. Cum arată actrița la 54 de ani

Julia Roberts a impresionat la plajă într-un costum de baie roz. Actrița în vârstă de 54 de ani a fost surprinsă alături de familia sa în Sydney, Australia. Vedeta s-a distrat împreună de soțul său, Danny Moder, care și-a etalat fizicul în fața soției sale. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i surprindă din toate unghiurile.

Publicat: 28 decembrie 2021, 11:33

Julia Roberts este recunoscută pentru frumusețea sa de invidiat. La 54 de ani aceasta continuă să-și impresioneze admiratorii cu un fizic impecabil. În timpul sărbătorilor de iarnă, vedeta a ales să se distreze la plajă alături de familie. Actrița devenită celebră pentru rolul din ”Frumușica” l-a lăsat pozată într-un costum de baie cu un decolteu adânc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Roberts a impresionat la plajă într-un costum de baie roz

Julia Roberts a petrecut sărbătorile de iarnă pe o plajă din Sydney, Australia. Vedeta nu a ținut cont e nimic și s-a relaxat pe nisipul fierbinte. La 54 de ani, aceasta continuă să impresioneze cu un fizic de invidiat. Pentru vacanța sa, vedeta a ales să poarte un costum de baie roz dintr-o singură piesă.

Vezi mai multe imagini cu Julia Roberts în costum de baie în Galeria Foto!

Julia Roberts a impresionat la plajă într-un costum de baie roz
Julia Roberts se află de câteva luni în Australia / Profimedia Images

Decolteul adânc și decupajul costumului i-a expus fizicul impecabil. Julia și-a afișat picioarele lungi în timp ce se relaxa pe plajă. Accesoriile au lipsit din ținuta vedetei, păstrând verigheta și un colier din aur la gât. Pentru a se proteja de soarele puternic, aceasta a optat pentru o pereche de ochelari de soare negri.

Reclamă

Machiajul a lipsit cu desăvârșire, iar părul a ales să-l prindă într-o coadă lejeră. Julia a adoptat un look natural și s-a distrat tot timpul alături de familia sa. Alături de ea s-au aflat și copii acesteia, Hazel Moder, Phinnaeus Walter Moder și Henry Daniel Moder.

Soțul vedetei, Danny Moder, nu s-a lăsat nici el mai prejos. La 52 de ani impresionează cu un fizic atletic. Julia Roberts și-a impresionat complet admiratorii la plajă într-un costum de baie roz. Soțul actriței a admirat-o tot timpul de la distanță pentru ca ulterior să fie surprinși în ipostaze tandre.

Julia se află în Australia de câteva luni pentru a filma la producția Ticket to Paradise. Se pare că vedeta a ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă tot aici alături de cei dragi. 

Reclamă

Julia Roberts se află în Australia din luna noiembrie

Julia Roberts a impresionat publicul la plajă într-un costum de baie roz. Actrița și-a petrecut timpul liber de sărbători în compania familiei sale. Vedeta se află în Australia de câteva luni pentru filmările producției Ticket to Paradise. Actrița în vârstă de 54 de ani va fi colegă de platou cu George Clooney.

Cei doi au o frumoasă relație de prietenie. Producția va fi lansată abia anul următor și va fi o comedie romantică. Roberts și Clooney au obținut rolurile principale. Ei vor interpreta un cuplu divorțat care urmează să zboare împreună în Bali pentru a lua parte la nunta fiicei lor.

Julia Roberts alături de Geroge Clooney la Festivalul de Film de la Cannes din 2016
Julia Roberts și Geroge Clooney au o prietenie de lungă durată / Getty Images

O parte din film va fi realizat în Bali, iar cealaltă parte în Australia. Sursele spun că Roberts a ajuns în Australia cu un elicopter și că va petrece mai mult timp aici. Clooney a venit încă de la început însoțit de întreaga sa familie. Conform Daily Mail, Roberts și actorul George Clooney au stat în Australia încă de la începutul lunii noiembrie.

Ticket to Paradise este așteptat în cinematografele din Statele Unite începând cu data de 21 octombrie 2022. Până atunci, actriță a preferat să rămână aici și să-și petreacă sărbătorile într-o vacanță de neuitat alături de familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×