Reclamă

George și Amal Clooney, apariție rară pe covorul roșu. Cei doi soți au atras toate privirile la premiera „The Tender Bar”

George și Amal Clooney au avut o apariție rară pe covorul roșu. Deși nu e prima dată când soții se afișează împreună la premiera unui film, cei doi au preferat să stea mai departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani.

Publicat: 7 octombrie 2021, 7:22

În timp ce soțul ei e unul dntre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Amal Clooney are o carieră în avocatură. Ea s-a specializat în dreptul internațional și drepturile omului și a avut numeroși clienți notabili de-a lungul timpului. Împreună cu soțul ei, Amal a susținut cauze umanitare importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După căsătoria sa cu George Clooney, în anul 2014, Amal a devenit cunoscută la nivel mondial. Cei doi au pășit împreună pe covorul roșu la mai multe evenimente mondene, dar au evitat mai mult lumina reflectoarelor de la nașterea gemenilor, Alexander și Ella, în 2017, potrivit Vogue.

Acum, cei doi au revenit pe covorul roșu, de această dată pentru premiera filmului „The Tender Bar”. George a regizat și produs pelicula. 

George și Amal Clooney, apariție rară pe covorul roșu

Cei doi au apărut pe covorul roșu îmbrăcați în ținute în nuanțe închise. În timp ce George a optat pentru un costum negru, cu o cămașă neagră, Amal a purtat o rochie neagră, cu aplicații argintii.

Rochia era decupată în jurul taliei și era mai scurtă în față, cu o lungime mai mare în spate. Amal a accesorizat ținuta cu cercei lungi, o geantă plic neagră și sandale negre cu aplicații argintii.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

George și Amal Clooney la premiera The Tender Bar, octombrie 2021. George a purtat un costum negru, Amal poartă o rochie neaagră cu aplicații argintii
George și Amal Clooney au pășit împreună pe covorul roșu al premierei „The Tender Bar” / Profimedia Images

George și Amal Clooney au atras toate privirile la eveniment. Cei doi au părut la fel de tineri ca la ultima lor apariție pe covorul roșu. O schimbare notabilă a fost barba grizonată a lui George, ce a împlinit 60 de ani. 

Reclamă

Cei doi au fost surprinși ultima dată pe covorul roșu la premiera „Catch-22”, în anul 2019. George a produs și regizat miniseria, adaptată după cunoscutul roman al lui Joseph Heller. 

Amal și George susțin numeroase cauze umanitare 

În anul 2021, George și Amal Clooney au avut un program încărcat. În luna septembrie, Amal a fost numită consilier special în regiunea Darfur, din Sudan, în cadrul Curții Penale Internaționale de la Haga. 

De-a lungul timpului, George Clooney s-a implicat în mai multe cauze umanitare. Printre acestea se numără și conflictul din Darfur, cauză pentru care actorul a participat la numeroase proteste și pentru care a realizat mai multe proiecte menite să atragă atenția asupra problemei umanitare. În anul 2007, el i-a trimis și o scrisoare Angelei Merkel, prin care cerea implicarea Uniunii Europene în rezolvarea conflictului. 

George și Amal Clooney au fost implicați în numeroase cauze umanitare de-a lungul relației lor. Printre acestea se numără ajutarea refugiaților sirieni și drepturile LGBT. 

În timp ce soția sa continuă să se ocupe de cazuri importante în sfera drepturilor omului, George Clooney va reveni pe marele ecran alături de Julia Roberts. Cei doi vor juca în comedia romantică „Ticket to Paradise”, ce încă nu are o dată de lansare. 

George Clooney și Julia Roberts au juca împreună și în seria Ocean’s Eleven, în care au interpretat un cuplu. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×