Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire. Cum au apărut cei doi la premiera filmului „The Tender Bar”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au atras privirile tuturor atunci când au ieșit la o nouă întâlnire. Cei doi au fost surprinși de fotografi în timp ce se îndreptau la premiera filmului The Tender Bar. JLo a părut mai fericită ca niciodată la brațul iubitului său. Vedeta latino a pășit plină de încredere într-o ținută all black care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Publicat: 5 octombrie 2021, 7:18

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se mai feresc de privirile curioșilor. Cei doi au fost extrem de afectuoși unul cu celălalt atunci când au ieșit împreună la o nouă întâlnire. Ben Affleck și-a invitat iubita la premiera celui mai nou film în care urmează să apară, The Tender Bar. Filmul este regizat de George Clooney, iar premiera va avea loc pe 17 decembrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o întâlnire romantică. Actorul în vârstă de 49 de ani și-a adus iubita la premiera celui mai nou film în care joacă. Premiera peliculei The Tender Bar va avea loc pe 17 decembrie 2021, iar Ben Affleck va interpreta rolul unchiului Charlie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire la premiera filmului The Tender Bar
Actorul în vârstă de 49 de ani și-a adus iubita la premiera celui mai nou film în care joacă / Profimedia Images

Filmul este o adaptare a cărții care poartă același nume scrisă de J.R Moehringer. Alături de Ben Affleck vor juca nume mari precum Tye Sheridan, Lily Rabe și Christopher Lloyd. La premiera filmului, Ben Affleck și Jennifer Lopez au ales să poarte ținute lejere, contrar apariției pe care au avut-o la Festivalul de Film de la Veneția 2021 unde au luat parte la o altă premieră a unui film, de data aceasta un film produs de Ben Affleck, The Last Duel.

Reclamă

Artista în vârstă de 52 de ani a ales de această dată o ținută all black. Vedeta latino a optat pentru o rochie lungă până în pământ cu un guler înalt. La aceasta accesorizat o pereche de ochelari de soare și o poșetă neagră. Încălțămintea vedetei a fost cea care a atras atenția tuturor.

JLo a optat pentru p pereche de cizme înalte de piele cu un toc cui. Artista a pășit plină de încredere în timp ce s-a aflat la brațul iubitului său. Jennifer Lopez și Ben Affleck au atras privirile tuturor atunci când au ieșit la o nouă întâlnire.

Fotografii au profitat de moment și i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți din toate unghiurile. Relația lor se află tot mai des sub lupa admiratorilor, iar fanii așteaptă de la ei vestea cea mare. 

Reclamă

Evoluția relației dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la o nouă întâlnire. Cei doi au mers împreună la premiera filmului The Tender Bar. Ben Affleck s-a aflat pe platourile de filmare din luna februarie până în luna aprilie a acestui an. Conform TMZ, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au reluat relația la începutul lunii februarie când Ben încă filma pentru pelicula The Tender Bar.

Se pare că actorul i-ar fi trimis vedetei latino mail-uri lungi încărcate cu mesaje de iubire. Lucrurile au evoluat foarte frumos între cei doi îndrăgostiți. În luna aprilie, Ben Affleck a fost zărit rapid de fotografia tunci când a condus-o pe JLo în Los Angeles. De atunci au petrecut tot mai mult timp împreună.

Jennifer a postat pentru prima dată imagini alături de Ben Affleck cu ocazia aniversării a 52 de ani. JLo și Ben Affleck au apărut în mod oficial împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția 2021.

Cuplul de îndrăgostiți și-a început relația la începutul anilor 2002. Din cauza presiunii venită din partea mediei, JLo și Ben au rupt logodna în anul 2004, după ce vedeta latino fusese cerută în căsătorie în anul 2002.

După ce au fost despărțiți pentru aproape 20 de ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×