Reclamă

Cum arată Al Pacino la 82 de ani. Actorul este coproducător al filmului Modigliani, regizat de Johnny Depp

Al Pacino este unul din cei mai apreciați actori din toate timpurile. Acesta s-a făcut cu adevărat remarcat după ce l-a interpretat pe Michael Corleone în filmul de succes, The Godfather. Actorul are în spate o carieră cu multe suișuri și coborâșuri. În ciuda vârstei înaintate el continuă să facă ceea ce știe cel mai bine și nu se desparte de industria filmului. Hai să aflăm împreună cum arată cu adevărat Al Pacino la vârsta de 82 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2022, 15:51

Al Pacino s-a născut în 1940, în East Harlem, un cartier din New York. De-a lungul carierei sale a jucat foarte multe roluri negative, roluri pentru care a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Stilul său unic de interpretare l-au făcut pe Al Pacino să stabilească un nou record cu fiecare interpretare. De-a lungul carierei a interpretat personaje carismatice, atrăgătoare, dar de multe ori cu intenții greșite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Al Pacino la 82 de ani

Viața lui Al pacino nu a fost întotdeauna ușoară. Actorul a avut de întâmpinat multe obstacole înainte de a ajunge acolo unde a visat. Actorul s-a născut într-o familie mixtă. Mama lui era americancă, iar tatăl lui un emigrant italian.

Vezi mai mult imagini cu Al Pacino în Galeria Foto!

Al Pacino la vârsta de 82 de ani pe străzile din Los Angeles
Viața lui Al pacino nu a fost întotdeauna ușoară / Profimedia Images

Părinții actorului s-au separat când acesta avea doar doi ani, iar Al Pacino a rămas cu mama sa. În copilărie nu era un elev silitor. De altfel, acesta a picat aproape toate examenele la materiile pe care le avea la școală. La doar 17 ani i-a spus mamei sale că renunță la studii pentru a-și începe cariera de actor.

Reclamă

O ceartă cumplită l-a adus pe acesta în punctul în care a fost nevoit să plece de acasă pentru a-și urma visul. O vreme a trăit pe străzi și a avut slujbe în diferite domenii doar pentru a-și putea plăti cursurile de actorie.

După ce a jucat în mai multe teatre din New York, unde talentul său a fost contestat, Al Pacino s-a alăturat studiourilor Herber Bergh unde l-a cunoscut pe Charles Laughton. Celebrul actor a devenit mentorul lui Al Pacino și au legat o prietenie de lungă durată. Mulți se întreabă cum arată Al Pacino la 82 de ani.

Adevărul este că acesta a reușit să-și păstreze farmecul în ciuda trecerii timpului. Talentul său a depășit orice barieră a generațiilor.

Reclamă

În 1969 a jucat în piesa Does a Tiger Wear a Necktie?, piesă ce i-a deschis drumul în lumea filmului mai apoi. Sigur, primul său rol care a rămas în memoria tuturor este cel din filmul Godfather din 1972.

Producția a câștigat trei premii Oscar și l-a propulsat pe Al Pacino în cariera sa la Hollywood. Au urmat o mulțime de alte filme de succes printre care Dog Day Afternoon, Scent of a Woman, Chinese Coffee, Insomnia și multe altele. Acum, actorul și-a asumat rolul de coproducător în cel mai recent film ce va fi regizat de Johnny Depp, Modigliani.

Detalii mai puțin cunoscute din viața privată a actorului

Nu doar cariera a sa a fost una impresionantă, ci și viața personală. Pentru seriile filmului The Godfather, Al Pacino personajul său a fost recunoscut drept al 11-lea cel mai cunoscut răufăcător din istoria cinematografică.

Când vine vorba de viața personală, actorul a avut de-a lungul timpului mai multe partenere, însă nu a fost niciodată căsătorit. De asemenea, acesta are trei copii. Julie Marie Pacino este fiica cea mai mare a actorului.

În vârstă de 32 de ani, aceasta a rezultat din fosta relație pe care a avut-o cu una din profesoarele sale de actorie, Jan Tarrant. Ceilalți doi copii, gemenii, au rezultat din relația cu  Beverly D’Angelo. Cei doi au fost împreună din anul 1996 și până în anul 2003.

Deși s-au iubit foarte mult, nu s-au căsătorit niciodată, iar la un moment dat drumurile lor s-au separate. Gemenii Anton James și Olivia Rose Pacino au acum vârsta de 21 de ani. De-a lungul timpului actorul a avut mai multe relații.

Acesta a fost într-o relație inclusive cu actrița Diane Keaton, colega sa de platou din filmul The Godfather. La începutul luni mai acesta a fost zărit în compania vedetei Noor Alfallah. Tânăra de 28 de ani a fost pentru o vreme partenera actorului de 82 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×