Reclamă

Cum arată Al Pacino la 82 de ani. Actorul este coproducător al filmului Modigliani, regizat de Johnny Depp

Al Pacino este unul din cei mai apreciați actori din toate timpurile. Acesta s-a făcut cu adevărat remarcat după ce l-a interpretat pe Michael Corleone în filmul de succes, The Godfather. Actorul are în spate o carieră cu multe suișuri și coborâșuri. În ciuda vârstei înaintate el continuă să facă ceea ce știe cel mai bine și nu se desparte de industria filmului. Hai să aflăm împreună cum arată cu adevărat Al Pacino la vârsta de 82 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2022, 15:51

Al Pacino s-a născut în 1940, în East Harlem, un cartier din New York. De-a lungul carierei sale a jucat foarte multe roluri negative, roluri pentru care a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Stilul său unic de interpretare l-au făcut pe Al Pacino să stabilească un nou record cu fiecare interpretare. De-a lungul carierei a interpretat personaje carismatice, atrăgătoare, dar de multe ori cu intenții greșite.

Cum arată Al Pacino la 82 de ani

Viața lui Al pacino nu a fost întotdeauna ușoară. Actorul a avut de întâmpinat multe obstacole înainte de a ajunge acolo unde a visat. Actorul s-a născut într-o familie mixtă. Mama lui era americancă, iar tatăl lui un emigrant italian.

Vezi mai mult imagini cu Al Pacino în Galeria Foto!

Al Pacino la vârsta de 82 de ani pe străzile din Los Angeles
Viața lui Al pacino nu a fost întotdeauna ușoară / Profimedia Images

Părinții actorului s-au separat când acesta avea doar doi ani, iar Al Pacino a rămas cu mama sa. În copilărie nu era un elev silitor. De altfel, acesta a picat aproape toate examenele la materiile pe care le avea la școală. La doar 17 ani i-a spus mamei sale că renunță la studii pentru a-și începe cariera de actor.

Reclamă

O ceartă cumplită l-a adus pe acesta în punctul în care a fost nevoit să plece de acasă pentru a-și urma visul. O vreme a trăit pe străzi și a avut slujbe în diferite domenii doar pentru a-și putea plăti cursurile de actorie.

După ce a jucat în mai multe teatre din New York, unde talentul său a fost contestat, Al Pacino s-a alăturat studiourilor Herber Bergh unde l-a cunoscut pe Charles Laughton. Celebrul actor a devenit mentorul lui Al Pacino și au legat o prietenie de lungă durată. Mulți se întreabă cum arată Al Pacino la 82 de ani.

Adevărul este că acesta a reușit să-și păstreze farmecul în ciuda trecerii timpului. Talentul său a depășit orice barieră a generațiilor.

Reclamă

În 1969 a jucat în piesa Does a Tiger Wear a Necktie?, piesă ce i-a deschis drumul în lumea filmului mai apoi. Sigur, primul său rol care a rămas în memoria tuturor este cel din filmul Godfather din 1972.

Producția a câștigat trei premii Oscar și l-a propulsat pe Al Pacino în cariera sa la Hollywood. Au urmat o mulțime de alte filme de succes printre care Dog Day Afternoon, Scent of a Woman, Chinese Coffee, Insomnia și multe altele. Acum, actorul și-a asumat rolul de coproducător în cel mai recent film ce va fi regizat de Johnny Depp, Modigliani.

Detalii mai puțin cunoscute din viața privată a actorului

Nu doar cariera a sa a fost una impresionantă, ci și viața personală. Pentru seriile filmului The Godfather, Al Pacino personajul său a fost recunoscut drept al 11-lea cel mai cunoscut răufăcător din istoria cinematografică.

Când vine vorba de viața personală, actorul a avut de-a lungul timpului mai multe partenere, însă nu a fost niciodată căsătorit. De asemenea, acesta are trei copii. Julie Marie Pacino este fiica cea mai mare a actorului.

În vârstă de 32 de ani, aceasta a rezultat din fosta relație pe care a avut-o cu una din profesoarele sale de actorie, Jan Tarrant. Ceilalți doi copii, gemenii, au rezultat din relația cu  Beverly D’Angelo. Cei doi au fost împreună din anul 1996 și până în anul 2003.

Deși s-au iubit foarte mult, nu s-au căsătorit niciodată, iar la un moment dat drumurile lor s-au separate. Gemenii Anton James și Olivia Rose Pacino au acum vârsta de 21 de ani. De-a lungul timpului actorul a avut mai multe relații.

Acesta a fost într-o relație inclusive cu actrița Diane Keaton, colega sa de platou din filmul The Godfather. La începutul luni mai acesta a fost zărit în compania vedetei Noor Alfallah. Tânăra de 28 de ani a fost pentru o vreme partenera actorului de 82 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×