Reclamă

Brendan Fraser este de nerecunoscut. Primele imagini cu actorul care va juca în filmul The Whale

Brendan Fraser este de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Actorul a trecut printr-o transformare incredibilă pentru rolul său din filmul The Whale. Dedicarea sa nu poate fi contestată. Actorul este pregătit să se întoarcă pe marile ecrane sub o nouă înfățișare.

Publicat: 27 iulie 2022, 11:50

Actorii de la Hollywood dovedesc de fiecare dată că sunt pregătiți să facă sacrificii enorme pentru rolurile pe care le au de interpretat. Acesta a fost și cazul lui Brendan care a acceptat provocarea de a pune un număr impresionat de kilograme. Actorul, care urmează să-l interpreteze pe Charlie în filmul The Whale, a fost nevoit să se îngrașe pentru a ajunge să cântărească 270 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Fraser este de nerecunoscut

Brendan Fraser este ne derecunoscut în producția regizată de Darren Aronofsky. Flmul urmează să aibă premiera la cea de-a 79-a ediție de la Festivalul de Film de la Veneția. Primele imagini cu actorul în vârstă de 53 de ani fac deja înconjurul internetului.

Vezi mai multe imagini cu Breandan Fraser în Galeria Foto!

În cadrul filmului Brendan îl interpretează pe Charlie, un profesor de engleză izolat care suferă de obezitate și care încearcă să reia legătura cu fiica sa adolescentă pentru a reconcilia relația pe care o au. Filmul este o adaptare după piesa scrisă de Samuel D. Hunter.

Reclamă

Alături de celebrul actor din George of the Jungle vor juca și Sadie Sink, în rolul lui Ellie, fiica profesorului Charlie, Hong Chau și actorul Ty Simpkins.

”Adaptarea piesei mele la un film a fost o muncă dificilă, dar pe care am îndrăgit-o toți. Această poveste este foarte personală și sunt recunoscător că am șansa să o împărtășesc cu o audiență atât de mare. Sunt recunoscător tuturor, dar în special actorilor care s-au dedicat realizării acestui proiect”.

Fanii așteaptă deja cu nerăbdare să-l vadă pe actorul Brendan Fraser în cel mai recent rol al său. Filmul va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția. Anul acesta Festivalul de desfășoară în perioada 31 august – 10 septembrie 2022. Se crede că data lansării a filmului va avea loc în luna septembrie.

Reclamă

Actorul a început să ia în greutate încă din luna iunie a anului trecut. La festivalul de Film de la Tribeca acesta a fost surprins având câteva kilograme în plus. De data aceasta imaginile oficiale din filmul The Whale demonstrează că vedeta este complet transformată. Sursele spun că Brendan a luat în greutate multe kilograme pentru a ajunge să cântărească în total 270 de kilograme.

Brendan Fraser a acceptat provocarea de juca în The Whale

Brendan Fraser este un actor american care a devenit celebru la Hollywood pentru transformările sale incredibile din rolurile pe care le-a avut de jucat. Acesta a jucat de-a lungul timpului în producții emblematice precum George of the Jungle, The Mummy, iar acum în producția The Whale.

Filmul este regizat de Aronofsky, cunoscut pentru nominalizările pe care le-a avut de-a lungul timpului la Premiile Oscar. Brendan spune că rolul pe care l-a avut de interpretat în The Whale a fost de departe cel mai solicitant și provocator.

Nu este ușor să interpretezi un bărbat care suferă de obezitate morbidă. Actorul a luat și decizia radicală de a se îngrășa într-un timp destul de scurt. Brendan a trebuit să se îngrașe până ce a atins pragul de 270 de kilograme.

Dacă alți actori ar fi apelat la un costum special pentru a-și interpreta rolul, Brendan a preferat să meargă până la capăt și să se dedice în totalitate meseriei pe care și-a ales-o.

Deși nu a mai apărut în filme în ultimii cinci ani, Brendan este decis să se reîntoarcă pe marile ecrane. Viața actorului a fost plină de suișuri și coborâșuri în ultimii ani, mai ales că acesta a pierdut o bună parte a averii pe care a strâns-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×