Reclamă

Matthew Perry a fost surprins în compania unei brunete misterioase. Imaginile cu actorul din Friends la 58 de ani

Matthew Perry a fost surprins în compania unei brunete misterioase. Actorul din seria de succes Friends este în general o prezență discretă. Acesta a trecut prin mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care preferă să nu se afișeze foarte des în lumina reflectoarelor.

Publicat: 13 aprilie 2022, 7:03

Actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing în Friends a ales să poarte o ținută casual. Conform publicației Daily Mail, Perry s-a aflat în vizită la niște prieteni apropiați. Actorul nu a venit singur. De această dată în compania sa s-a aflat o femeie cu mult mai tânără ca acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a fost surprins în compania unei brunete misterioase

Matthew Perry e de nerecunoscut în cele mai recente imagini. Actorul în vârstă de 52 de ani a trecut prin mai multe momente dificile. De această dată el a fost surprins de paparazzi cu zâmbetul pe buze în timp ce se distra în compania unei brunete misterioase.

Vezi mai multe imagini cu Matthew Perry în Galeria Foto!

Matthew Perry alături de o brunetă misterioasă în vizită la casa unor prieteni
Perry a luat mai multe kilograme în plus, iar părul său este tot mai grizonat / Profimedia Images

Publicațiile internaționale nu au putut confirma identitatea femeii. Cu toate acestea, din imagini reiese că aceasta este mult mai tânăr ca actorul din Friends. Cei doi au ieșit din aceeași mașină ținând în mâini mai multe pungi cu mâncare fast-food.

Reclamă

Actorul a optat pentru o ținută casual care a lăsat la vedere semnele trecerii timpului. Perry a luat mai multe kilograme în plus, iar părul său este tot mai grizonat. Domnișoara care l-a însoțit a optat pentru o pereche de pantaloni scurți și un top nude.

Aceasta a purtat tot timpul o pereche de ochelari de soare care i-au ascuns privirea de ochii curioșilor. Fanii actorului nu au reușit să-și dea seama în compania cărei vedete s-a aflat acesta. Actorul în vârstă de 52 de ani este singur încă din luna iunie a anului trecut.

Acesta a fost logodit cu Molly Hurwitz, în vârstă de 30 de ani. Cei doi au avut o relație frumoasă încă de la începutul anului 2018. Cu toate acestea, Matthew și Molly au decis să meargă pe drumuri separate. 

Reclamă

Cum s-a schimbat viața acotrului Matthew Perry după apariția în serialul Friends

Cariera actorului Matthew Perry a luat un ral avânt după ce acesta a primit rolul lui Chandler Bing în seria de succes Friends. Producția care a urmărit viața a șase personaje din New York continuă să impresioneze și astăzi. Serialul lansat în 1994 este chiar și în prezent unul dintre cele mai urmărite și apreciate de fanii din lumea întreagă. Perry l-a avut de interpretat pe sarcasticul Chandler Bing.

Imediat ce au fost lansate primele episoade, actorul a devenit un adevărat cuceritor printre actrițele de la Hollywood. Acesta a cunoscut-o în 1995 pe frumoasa Julia Roberts. Cei doi au avut o relație de un an de zile, pentru ca mai apoi să urmeze o lungă istorie de întâlniri cu unele dintre cele mai frumoase femei. Printre acestea s-au numărat și Heather Graham, Lauren Graham, Lizzy Caplan și Molly Hurwitz.

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

Ultima relație pe care actorul a avut-o s-a încheiat după ce acesta a fost acuzat că suferă de probleme din cauza consumului de alcool. Acesta a fost de-a lungul carierei sale internat în două clinici de reabilitare în urma consumului de alcool și de substanțe interzise.

După seria de succes Friend, Matthew și-a continuat cariera de actor, în ciuda problemelor sale comportamentale. Actorul a apărut în numeroase seriale TV, printre care Mr. Sunshine, The Good Wife și Go On. Publicațiile internaționale spun că în prezent actorul lucrează la un documentar despre viața sa din spatele camerelor de filmat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×