Reclamă

Prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla, după lansarea „Spare”

Au apărut imagini de la prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla, după lansarea „Spare”. Cei doi au ieșit în public împreună pentru prima dată de când memoriile prințului Harry au ajuns pe rafturile editurilor din întreaga lume.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:55

Suveranul, în vârstă de 74 de ani, și soția sa, în vârstă de 75 de ani, au fost văzuți împreună într-o mașină, în Scoția. Charles era la volan în timp ce se îndreptau spre Crathie Kirk, care se află lângă Castelul Balmoral. Crathie Kirk este biserica lor preferată. Ei merg acolo cât timp se află la moșia scoțiană, care este adesea reședința de vară a Familiei Regale.

Prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla

Ieșirea la biserică a lui Charles și a Camillei a avut loc la mai puțin de o săptămână după ce Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a făcut publice mai multe informații personale în cartea sa de debut, Spare.

Printre dezvăluiri se numără și povestea că el și Prințul William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla. Cu toate acestea, regele le-a ignorat dorințele și a spus „Da” în 2005.

„Ea era ticălosul. Ea a fost a treia persoană din căsnicia lor. Trebuia să-și reabilească imaginea”, i-a explicat fondatorul Invictus Games lui Anderson Cooper în timpul interviului său. Materialul video a fost difuzat pe CBS pe 8 ianuarie.

Regele Charles, la volanul unei mașini, în Scoția
Charles era la volan în timp ce se îndreptau spre Crathie Kirk, care se află lângă Castelul Balmoral / Profimedia Images
Reclamă

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine. Dacă acum era cu iubita lui, asta cu siguranță este suficient”, și-a amintit Harry. „De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Deci, la acea vreme, era OK.”

În Spare, Prințul Harry a scris: „Chiar am vrut ca Camilla să fie fericită. Poate că ar fi mai puțin periculoasă dacă ar fi fericită”. Cooper, în vârstă de 55 de ani, a întrebat cât de periculoasă fusese viitoarea regină consoartă.

„Din cauza nevoii ei de a-și reabilita imaginea”, a spus Harry. „Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea, pe cale de a deveni regina consoartă, aveau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta.”

Reclamă

De ce este supărat Regele Charles pe fiul său cel mic

Harry a detaliat cum el și William au crezut că un membru al echipei de comunicare a lui Charles a lansat o campanie tabloid care a făcut ca cuplul să arate bine.

Monarhul nu este mulțumit de dezvăluirea lui Harry. Regele Charles e total nemulțumit când vine vorba de modul în care fiul său i-a portretizat a doua soție.

„Charles este supărat”, a spus o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly la începutul acestei luni. „Este supărat și revoltat că Harry a difuzat atât de multe afirmații jenante și dăunătoare, iar asta l-a pus într-o poziție teribilă cu Regina Consort Camilla, desigur, acum că a fost târâtă în ecuație. Dar există atât de multe comentarii flagrante și revelații de la Harry încât tatăl său nu știe de unde să înceapă.”

Totuși, Regele speră să aibă în cele din urmă o relație bună cu copilul său cel mai mic. „El are speranța că în timp praful se va așeza. Harry își va înmuia inima față de familia lui, cel puțin așa spera. Dar nu va face niciun pas înainte sau nu își va cere scuze”, a mai spus sursa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×