Reclamă

Prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla, după lansarea „Spare”

Au apărut imagini de la prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla, după lansarea „Spare”. Cei doi au ieșit în public împreună pentru prima dată de când memoriile prințului Harry au ajuns pe rafturile editurilor din întreaga lume.

Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:55

Suveranul, în vârstă de 74 de ani, și soția sa, în vârstă de 75 de ani, au fost văzuți împreună într-o mașină, în Scoția. Charles era la volan în timp ce se îndreptau spre Crathie Kirk, care se află lângă Castelul Balmoral. Crathie Kirk este biserica lor preferată. Ei merg acolo cât timp se află la moșia scoțiană, care este adesea reședința de vară a Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție comună a Regelui Charles și a Reginei Camilla

Ieșirea la biserică a lui Charles și a Camillei a avut loc la mai puțin de o săptămână după ce Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a făcut publice mai multe informații personale în cartea sa de debut, Spare.

Printre dezvăluiri se numără și povestea că el și Prințul William i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla. Cu toate acestea, regele le-a ignorat dorințele și a spus „Da” în 2005.

„Ea era ticălosul. Ea a fost a treia persoană din căsnicia lor. Trebuia să-și reabilească imaginea”, i-a explicat fondatorul Invictus Games lui Anderson Cooper în timpul interviului său. Materialul video a fost difuzat pe CBS pe 8 ianuarie.

Regele Charles, la volanul unei mașini, în Scoția
Charles era la volan în timp ce se îndreptau spre Crathie Kirk, care se află lângă Castelul Balmoral / Profimedia Images
Reclamă

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine. Dacă acum era cu iubita lui, asta cu siguranță este suficient”, și-a amintit Harry. „De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Deci, la acea vreme, era OK.”

În Spare, Prințul Harry a scris: „Chiar am vrut ca Camilla să fie fericită. Poate că ar fi mai puțin periculoasă dacă ar fi fericită”. Cooper, în vârstă de 55 de ani, a întrebat cât de periculoasă fusese viitoarea regină consoartă.

„Din cauza nevoii ei de a-și reabilita imaginea”, a spus Harry. „Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie, și cu ea, pe cale de a deveni regina consoartă, aveau să rămână oameni sau cadavre în stradă din cauza asta.”

Reclamă

De ce este supărat Regele Charles pe fiul său cel mic

Harry a detaliat cum el și William au crezut că un membru al echipei de comunicare a lui Charles a lansat o campanie tabloid care a făcut ca cuplul să arate bine.

Monarhul nu este mulțumit de dezvăluirea lui Harry. Regele Charles e total nemulțumit când vine vorba de modul în care fiul său i-a portretizat a doua soție.

„Charles este supărat”, a spus o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly la începutul acestei luni. „Este supărat și revoltat că Harry a difuzat atât de multe afirmații jenante și dăunătoare, iar asta l-a pus într-o poziție teribilă cu Regina Consort Camilla, desigur, acum că a fost târâtă în ecuație. Dar există atât de multe comentarii flagrante și revelații de la Harry încât tatăl său nu știe de unde să înceapă.”

Totuși, Regele speră să aibă în cele din urmă o relație bună cu copilul său cel mai mic. „El are speranța că în timp praful se va așeza. Harry își va înmuia inima față de familia lui, cel puțin așa spera. Dar nu va face niciun pas înainte sau nu își va cere scuze”, a mai spus sursa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×