Reclamă

Prințul Harry și Prințul William i-ar fi cerut Regelui Charles să nu o ia în căsătorie pe Camilla Parker Bowles. Motivul pentru care s-au temut să aibă o mamă vitregă

Prințul Harry și Prințul William i-ar fi cerut Regelui Charles să nu o ia în căsătorie pe Camilla Parker Bowles. Ducele de Sussex și-a amintit de acest moment din adolescența sa în cartea de memorii pe care a lansat-o, Spare. Copiii Regelui Charles s-au temut că mama lor vitregă ar putea fi  rea.

Publicat: 14 ianuarie 2023, 6:00

Ducele de Sussex își amintește cum el și fratele său se gândeau la Regina Camilla drept o persoană ”rea, la fel ca toate memele vitrege din basme”. Prințul Harry a vorbit cu sinceritate despre pierderea mamei sale, Prințesa Diana, dar și despre noua soție a tatălui său, Camilla Parker Bowles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Prințul William i-ar fi cerut Regelui Charles să nu o ia în căsătorie pe Camilla Parker Bowles

Prințul Harry își amintește de o discuție pe care a avut-o cu tatăl său în perioada adolescenței. Ducele de Sussex spune că el și fratele său și-au rugat tatăl să nu se căsătorească după moartea Prințesei Diana.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de soția sa, Regina Camilla, la slujba de Crăciun
Prințul William și familia sa au participat la slujbă alături de Regele Charles / Profimedia Images

Ducele spune că el și Prințul William au avut mai multe întâlniri private cu Camilla. Acestea au reprezentat o formalitate pentru ca adolescenții să se obișnuiască cu ideea unei noi povești de iubire dintre Charles și viitoarea lor mamă.

Reclamă

Prințul Harry este cel care s-a temut cel mai mult de prezența Camillei în viața tatălui său.

”Îmi amintesc foarte bine acele momente. Mă gândeam că este o femeie rea și malefică. Am crezut că este o mamă vitregă rea, ca cele pe care le cunoști în basme. M-am întâlnit cu fratele meu și l-am rugat pe tata să nu se căsătorească”

Totuși, după ce Prințul William și Prințul Harry au ajuns să o cunoască pe viitoarea Regină, aceștia au ajuns să o îndrăgească, relatează People.

Reclamă

Cm a arătat viața Prințului Harry după ce tatăl său s-a căsătorit

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2005. Aceasta a primit atunci titlul de Ducesă de Cornwall. Cu puțin înainte ca Majestatea Sa să se stingă din viață, aceasta i-a ferit Camillei titlul de ”Regină Consort”.

Acesta a fost un cadou din partea Majestății Sale pentru fiul său și soția acestuia. Prințul Harry spune că a reușit să se înțeleagă mult mai bine cu mama sa vitregă după ce a ajuns să o cunoască. Ducele de Sussex a avut o adolescență dificilă.

După ce și-a pierdut mama, acesta a reușit să-și revină cu greu. Prințu Harry a vorbit în cartea sa și despre neînțelegerile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fratele său. Harry spune că între el și William a avut loc și un conflict fizic. Cei doi s-ar fi certat din cauza lui Meghan Markle.

Ducele de Sussex susține că Prințul William și soția acestuia nu au vrut să o primească pe Meghan cu brațele deschis în Familia Regală Britanică.

Ducele de Sussex susține că fratele său nu a vrut să-i ofere sprijinul în perioadele dificile în care Meghan era ”atacată” în presa internațională. Totodată, soțul lui Meghan Markle a oferit mai multe interviuri în care a povestit mai multe amănunte privind viața pe care a avut-o în interiorul Familiei Regale Britanice. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×