Reclamă

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția. Ce declarații a făcut Ducele de Sussex despre moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția. Ducele de Sussex a făcut mai multe declarații privind momentul în care a aflat despre moartea bunicii sale. Nepotul Majestății Sale a fost sincer cu publicul său în timpul interviului pe care l-a avut cu Anderson Cooper despre cartea sa de memorii, Spare.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 11:31 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:11

Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii Spare. În cadrul acesteia a inclus mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Deși Familia Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu cu privire la declarațiile Ducelui, Prințul Harry spune că așteaptă un răspuns din partea Casei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția

Ducele de Sussex continuă seria de dezvăluiri uimitoare despre viața pe care a avut-o în interiorul Familiei Regale Britanice. De data aceasta a oferit mai multe informații în cadrul unui interviu public de o oră. Conform spuselor sale, Familia Regală Britanică nu l-ar fi invitat să zboare în același avion către Scoția.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry, pe un scaun, la o discuție cu un jurnalist CBS
Filmarea a fost realizată cu Tom Bradby de la ITV / Profimedia Images

Ducele de Sussex a venit singur la Castelul Balmoral, acolo unde a aflat că bunica sa s-a stins din viață. Discuția pe care Ducele a purtat-o cu Anderson Cooper a fost prima apariție televizată după lansarea cărții sale de memorii, Spare.

Reclamă

Prințul Harry a părut foarte sigur pe sine și pe declarațiile pe care le-a făcut ulterior. Prințul Harry și Meghan Markle se aflau în europa în perioada în care Familia Regală a anunțat faptul că este îngrijorată cu privire la starea de sănătatea Majestății Sale.

În timpul interviului pe care l-a oferit, Ducele de Sussex spune că a încercat să-l contacteze pe Prințul William pentru a zbura împreună către Castelul Balmoral.

”L-am întrebat pe fratele meu care sunt planurile sale. L-am întrebat cum el și Kate vor merge în Scoția. Câteva ore mai târziu am aflat că toți membrii familiei care se aflau la Windsor au zburat împreună într-un avion care avea, cel mai probabil, 16 locuri, poate chiar mai multe. Nu am fost invitat în avion cu ei. Când am ajuns la Castel, bunica deja se stinsese din viață”.

Reclamă

Prințul Harry a mai declarat că nu va participa la încoronarea Regeleui Charles.

Ce spune Ducele de Sussex despre momentul morții Reginei Elisabeta

Prințul Harry spune că nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală Britanică în Scoția, motiv pentru care nu ar fi reușit să ajungă la Majestatea Sa înainte ca aceasta să se stingă din viață. Ducele de Sussex și-a amintit cu durere în suflet despre momentul pierderii pe care a suferit-o.

”Am ajuns acolo singur. Mătușa mea, Prințesa Anne, a fost cea care m-a așteptat și m-a întâmpinat. M-a întrebat dacă vreau să o văd pe bunica. M-am gândit preț de câteva secunde dacă este o idee bună.”

”Mi-am adunat curajul și m-am dus să-mi iau la revedere de la bunica mea. Am urcat sus la ea și am petrecut puțin timp singur alături de aceasta. Se afla în dormitorul ei. Eram fericit pentru ea. Acum era alături de soțul său”

Publicația People a confirmat faptul că Prințul Harry a zburat singur către Castelul Balmoral. Acesta nu a putut să fie însoțit de către soția sa, Meghan Markle. Nici Kate Middleton nu a fost prezentă în Scoția la moartea Reginei Elisabeta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×