Reclamă

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția. Ce declarații a făcut Ducele de Sussex despre moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția. Ducele de Sussex a făcut mai multe declarații privind momentul în care a aflat despre moartea bunicii sale. Nepotul Majestății Sale a fost sincer cu publicul său în timpul interviului pe care l-a avut cu Anderson Cooper despre cartea sa de memorii, Spare.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 11:31

Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii Spare. În cadrul acesteia a inclus mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Deși Familia Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu cu privire la declarațiile Ducelui, Prințul Harry spune că așteaptă un răspuns din partea Casei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală în Scoția

Ducele de Sussex continuă seria de dezvăluiri uimitoare despre viața pe care a avut-o în interiorul Familiei Regale Britanice. De data aceasta a oferit mai multe informații în cadrul unui interviu public de o oră. Conform spuselor sale, Familia Regală Britanică nu l-ar fi invitat să zboare în același avion către Scoția.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry, pe un scaun, la o discuție cu un jurnalist CBS
Filmarea a fost realizată cu Tom Bradby de la ITV / Profimedia Images

Ducele de Sussex a venit singur la Castelul Balmoral, acolo unde a aflat că bunica sa s-a stins din viață. Discuția pe care Ducele a purtat-o cu Anderson Cooper a fost prima apariție televizată după lansarea cărții sale de memorii, Spare.

Reclamă

Prințul Harry a părut foarte sigur pe sine și pe declarațiile pe care le-a făcut ulterior. Prințul Harry și Meghan Markle se aflau în europa în perioada în care Familia Regală a anunțat faptul că este îngrijorată cu privire la starea de sănătatea Majestății Sale.

În timpul interviului pe care l-a oferit, Ducele de Sussex spune că a încercat să-l contacteze pe Prințul William pentru a zbura împreună către Castelul Balmoral.

”L-am întrebat pe fratele meu care sunt planurile sale. L-am întrebat cum el și Kate vor merge în Scoția. Câteva ore mai târziu am aflat că toți membrii familiei care se aflau la Windsor au zburat împreună într-un avion care avea, cel mai probabil, 16 locuri, poate chiar mai multe. Nu am fost invitat în avion cu ei. Când am ajuns la Castel, bunica deja se stinsese din viață”.

Reclamă

Prințul Harry a mai declarat că nu va participa la încoronarea Regeleui Charles.

Ce spune Ducele de Sussex despre momentul morții Reginei Elisabeta

Prințul Harry spune că nu a fost invitat să zboare alături de Familia Regală Britanică în Scoția, motiv pentru care nu ar fi reușit să ajungă la Majestatea Sa înainte ca aceasta să se stingă din viață. Ducele de Sussex și-a amintit cu durere în suflet despre momentul pierderii pe care a suferit-o.

”Am ajuns acolo singur. Mătușa mea, Prințesa Anne, a fost cea care m-a așteptat și m-a întâmpinat. M-a întrebat dacă vreau să o văd pe bunica. M-am gândit preț de câteva secunde dacă este o idee bună.”

”Mi-am adunat curajul și m-am dus să-mi iau la revedere de la bunica mea. Am urcat sus la ea și am petrecut puțin timp singur alături de aceasta. Se afla în dormitorul ei. Eram fericit pentru ea. Acum era alături de soțul său”

Publicația People a confirmat faptul că Prințul Harry a zburat singur către Castelul Balmoral. Acesta nu a putut să fie însoțit de către soția sa, Meghan Markle. Nici Kate Middleton nu a fost prezentă în Scoția la moartea Reginei Elisabeta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×