Reclamă

Prințul Harry a ieșit la plimbare cu câinele familiei. Ducele de Sussex a fost fotografiat în timpul unei ploi torențiale

Prințul Harry a ieșit la plimbare cu câinele familiei. Ducele de Sussex a fost fotografiat în timp ce îți ajuta câinele să urce în spatele mașinii. Cei doi au fost prinși de o ploaie torențială. Acestea sunt primele imagini cu Ducele de Sussex după declarațiile făcute de acesta privind viața din interiorul Familiei regale Britanice.

Publicat: 8 ianuarie 2023, 6:59

Declarațiile Prințului Harry continuă să surprindă oamenii din lumea întreagă. Ducele de Sussex a oferit detalii din viața sa privată și nu numai. Prințul Harry nu pare să țină cont de reacțiile pe care cuvintele sale le-a stârnit în presa internațională. Acesta se relaxează și încearcă să-și vadă în continuare de viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a ieșit la plimbare cu câinele familiei

Prințul Harry și Meghan Markle sunt mari iubitori de animale. De când a părăsit Familia Regală Britanică, Harry a devenit mult mai atent cu privire la obiceiurile care îi aduc liniște și împlinire. De data aceasta a fost surprins la o plimbare relaxantă alături de câinele familiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry după ce a fost la plimbare cu câinele lui
De când a părăsit Familia Regală Britanică, Harry a devenit mult mai atent cu privire la obiceiurile care îi aduc liniște și împlinire / Profimedia Images

Fotografii l-au pozat pe străzile din Santa Monica. S-a zvonit că Meghan și Harry ar urma să se mute într-un alt cartier. Zvonurile au fost acoperite de cele mai recente dezvăluiri pe care Ducele le-a făcut privind viața sa din interiorul Familiei Regale.

Reclamă

Ducele de Sussex încearcă să aibă grijă de familia pe care și-a construit-o în Statele Unite ale Americii. Acesta iese la plimbare cu labradorul familie pe nume Pula. Labradorul negru a fost surprins alături de stăpânul său.

Fotografii l-au pozat în trecut pe Harry la plimbare alături de câinele lui. Se pare că aceasta este una dintre activitățile sale favorit. Ploaia torențială nu l-a oprit pe Prințul Harry din a se bucura de ritualul pe care îl are alături de animalul său de companie.

Ce declarații a făcut Prințul Harry despre Familia Regală Britanică

Reclamă

Prințul Harry nu a ținut cont de părerile celor din jur. Acesta a vrut să fie sincer cu publicul care îl urmărește. Cartea sa, Spare, a adus la lumină detalii mai puțin cunoscute din interiorul Familiei Regale Britanice.

Recent, Harry a anunțat că nu va participa la încoronarea tatălui său, Regele Charles. Palatul Buckingham nu a făcut încă nicio declarație cu privire la detaliile care au ajuns în presă.

Ducele de Sussex a povestit inclusiv despre un moment emoționant legat de mama sa, Prințesa Diana. Ducele de Sussex a mers în tunelul în care Lady Di și-a pierdut viața, scrie VanityFair.

Acesta l-a rugat pe șofer să meargă cu viteză prin tunelul din Paris. Harry și-ar fi dorit să treacă peste pierderea mamei sale în acest fel.

Totodată, Ducele a povestit despre un incident pe care l-a avut cu fratele său, Prințul William. Se pare că William l-ar fi ”atacat” pe Harry în timpul unei conversații aprinse. Prințul Harry nu-și dorește să mai ascundă nimic.

Dacă documentarul pe care l-a lansat alături de Meghan Markle a fost considerat un atac la adresa Casei Regale, Cartea sa vine să aducă și mai multe acuzații. Ducele de Sussex așteaptă un răspuns din partea Familiei Regale, după cum a declarat în cele mai recente interviuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×