Reclamă

Prințul Harry s-a întors în tunelul în care a avut loc accidentul Prințesei Diana. Ducele de Sussex a vrut să recreeze ultimele momente din viața mamei sale

Prințul Harry s-a întors în tunelul în care a avut loc accidentul Prințesei Diana. Ducele de Sussex a vrut să recreeze ultimele momente din viața mamei sale. Lady Di s-a stins din viață în urma unui accident rutier într-un tunel din Paris în anul 1997.

Publicat: 6 ianuarie 2023, 13:06

Ducele de Sussex a oferit mai multe detalii din viața sa personală. Acesta și-a dorit să împărtășească fiecare emoție pe care a trăit-o de-a lungul vieții sale în cartea de memorii, Spare. Este prima dată când soțul lui Meghan Markle face dezvăluiri atât de emoționante despre moartea mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-a întors în tunelul în care a avut loc accidentul Prințesei Diana

Prințul Harry s-a întors în Paris în anul 2007, atunci când a participat la semifinala Cupei Mondiale de Rugby. Ducele de Sussex avea la acel moment vârsta de 23 de ani. Acesta și-a rugat șoferul personal să conducă prin același tunel prin care mama sa s-a aflat în urmă cu 10 ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry, pe un scaun, la o discuție cu un jurnalist CBS
Filmarea a fost realizată cu Tom Bradby de la ITV / Profimedia Images

În cartea sa de memorii, Harry a dezvăluit durerea pe care a resimțit-o în acele momente dificile. Totuși, Ducele a făcut acest gest deoarece și-a dorit o încheiere a pierderii pe care a suferit-o, scrie People.

Reclamă

”În prima mea noapte în Paris l-am rugat pe șofer să mă ducă în tunelul care i-a luat viața mamei merel. M-a uitat la șofer și nu înțelegea de ce îmi doresc asta. I-am spus foarte clar că îmi doresc să treacă prin tunel la aceeași viteză pe care a avut-o mașina mamei mele atunci când s-a întâmplat accidentul. L-am pus pe șofer să promită că nu o să dezvăluie nimănui acest lucru”

”Mereu mi-am imaginat că acel tunel este unul dificil de traversat, un loc predispus la accidente, dar nu a fost deloc așa. A fost doar un tunel drept. Niciun motiv pentru care cineva ar fi putut să se stingă din viață acolo.”

”L-am rugat pe șofer să repete drumul de mai multe ori. Știu că a fost o idee greșită, dar am crezut că în felul acesta voi trece mai ușor peste pierderea mamei mele”

Reclamă

Cartea Prințului Harry aduce noi dezvăluiri despre viața personală a acestuia

Prințul Harry este decis să spună tot adevărul cu privire la viața sa personală. cArtea sa de memorii va aborda mai multe subiecte intime. Multe dintre acestea fac referire la viața pe care Ducele de Sussex a dus-o în interiorul Familiei Regale.

Recent, acesta a povestit despre o confruntare pe care a avut-o cu fratele său, Prințul William. Se pare că Prințul William l-ar fi lovit pe Harry în urma unei neînțelegeri.

Totodată, Ducele de Sussex va povesti despre relația pe care a avut-o cu Regina Elisabeta, dar și despre viața pe care și-a construit-o în Statele Unite ale Americii alături de Meghan Markle. Cei doi au împreună doi copii minunați, Archie și Lilibet.

Ducele de Sussex a făcut o mulțime de afirmații cu privire la viața sa din Familia Regală. Totuși, Palatul Buckingham și Regele Charles au decis să păstreze în continuare tăcerea și să nu răspundă afirmațiilor făcute de Prințul Harry.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×