Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle vor să primească scuze din partea Familiei Regale Britanice. Care sunt explicațiile Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle vor să primească scuze din partea Familiei Regale, după apariția documentarului, în cadrul unei întâlniri cu toți membrii acesteia. Cuplul de Sussex a cerut să se facă presiuni în cadrul Familiei Regale Britanice pentru a primi scuze cu privire la tratamentul la care care au fost supuși.

Publicat: 19 decembrie 2022, 11:10

Serialul documentar al Ducilor de Sussex, intitulat „Harry & Meghan” surprinde povestea din spatele relațiilor acestora cu Familia Regală Britanică. Cei doi au dezvăluit mai multe informații din interiorul Casei Regale, stârnind mai multe tensiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle vor să primească scuze din partea Familiei Regale

Prințul Harry și Meghan Markle vor să primească scuze oficiale din partea Familiei Regale, după apariția serialului „Harry & Meghan”. În cadrul serialului documentar, există mai multe episoade în care Ducii de Sussex descriu informații mai sensibile din interiorul Casei Regale. De asemenea, aceștia aduc critici la adresa Familiei Regale și mai multe nemulțumiri bazate pe relațiile acesteia cu cei doi. Din documentar face parte și o serie de imagini din arhiva personală a lui Meghan și a lui Harry.

Meghan și Harry au anunțat că doresc „să stea la masă cu Familia Regală” pentru a-și expune aceste nemulțumiri. În urma ridicării mai multor îngrijorări legate de ceea ce au declarat în cadrul documentarului, Ducii de Sussex ar fi dorit să primească scuze oficiale. De aceea, aceștia au mai precizat că se așteptau ca membrii familiei să își asume responsabilitățile regale și să aibă simț de răspundere, potrivit New York Post.

Ducii de Sussex, pe o canapea, în timpul serialului Harry&Meghan
Prințul Harry și Meghan Markle împărtășesc noi detalii despre Summitul Sandringham / Profimedia Images

Membrii din interiorul Palatului Regal au o explicație pentru acest comportament. Aceștia consideră că, de fapt, Meghan și Prințul Harry încearcă să se împace cu Regele Charles și cu restul familiei. Acest lucru s-ar putea întâmpla înainte de încoronarea Regelui Charles din luna mai. În cadrul evenimentului de încoronare sunt așteptați să participe inclusiv Ducii de Sussex.

Reclamă

Ce tensiunii a stârnit documentarul „Harry & Meghan”

În cadrul episoadelor apărute, atât Harry, cât și Meghan au făcut mai multe declarații care au deranjat Familia Regală. Meghan Markle a explicat că nu s-a simțit niciodată susținută de Familia Regală. Aceasta se referă la momentul în care a fost ținta rasială a presei britanice, scrie Fox News.

Ducii de Sussex susțin cu tărie că în cadrul Familiei Regale Britanice există „standarde duble”. Aceștia explică faptul că, în cazul problemelor ce-i privesc, membrii familiei nu a luat nicio poziție niciodată.

Reclamă

Cu toate acestea, Palatul Buckingham ar fi luat mai multe decizii și ar fi încercat să îndrepte lucrurile în cazul Ngozi Fulani.

Este vorba despre un scandal recent, legat de rasa unui oficial regal de rang înalt. De aceea, Meghan Markle se simte nedreptățită, căci în cazul ei, nimeni din Casa Regală nu ar fi luat o poziție de susținere, scrie TMZ.

Surse apropiate Prințului Williams au anunțat că Prințul de Wales refuză să mai vorbească cu fratele său.

„Lucrurile sunt foarte tensionate de ceva vreme. Există tristețe față de situația în care se află în prezent lucrurile cu fratele său”, potrivit publicației New York Post.

Deocamndată, Palatul Buckingham nu a avut nicio declarație cu un răspuns la afirmațiile făcute în documentarul „Harry & Meghan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×