Reclamă

De ce Prințul Harry și Meghan Markle încă folosesc titlurile regale. Care sunt explicațiile specialiștilor regali

Apariția serialului documentar „Harry & Meghan” stârnește, pe zi ce trece, tot mai multe tensiuni între Ducii de Sussex și Familia Regală. Prințul Harry și Meghan Markle încă folosesc titlurile regale, chiar dacă au decis retragerea din viața Familiei Regale a Marii Britanii.

Publicat: 15 decembrie 2022, 7:47 / Actualizat: 15 decembrie 2022, 13:15

Specialiștii susțin că este foarte probabil ca Regele Charles să nu le ia niciodată titulatura Ducilor de Sussex. Același lucru este confirmat și de sursele din interiorul Familiei Regale. Mai mult decât atât, criticii cuplului de Sussex sunt indignați deoarece aceștia încă mai beneficiază de titlurile regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Prințul Harry și Meghan Markle încă folosesc titlurile regale

Prințul Harry și Meghan Markle încă poartă titlurile regale, după ce, în 2018, Regina Elisabeta a II-a le-a oferit titulatura de Duce și Ducesă de Sussex. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua nunții cuplului regal. Așadar, chiar și în urma perioadei de separare de Familia Regală, Prințul Harry și Meghan Markle sunt în continuare duci. Aceștia și-au păstrat titulaturile, iar membrii Familiei Regale par că acceptă acest lucru.

Serialul documentar „Harry & Meghan”, lansat de curând, aduce tot mai des în discuții declarațiile Ducilor de Sussex. Aceștia fac dezvăluiri despre relația dintre ei și Familia Regală.

De la amintirea momentelor tensionate de după participarea celor doi la emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, până la dezvăluiri din interiorul Casei Regale, Meghan și Harry par să nu ierte nimic în acest documentar.

O sursă din interiorul Casei Regale a specificat că Regelui îi va fi imposibil să le ia înapoi titlurile. Indiferent de ce se întâmplă, Charles nu le va retrage titulatura scrie Page Six. „Decăderea titlului lor nu este un lucru pe care Regele Charles l-ar lua în considerare vreodată. Ar fi prea meschin și punitiv”, explică un membru al Familiei Regale.

Reclamă

De asemenea, decizia de a retrage titlurile celor doi ar putea fi considerată o răzbunare. Această decizie nu ar face altceva decât să întărească afirmațiile Ducilor. Retragerea titlurilor ar fi dovada că cei doi nu au fost doriți vreodată de Familia Regală, potrivit aceluiași membru al Casei Regale Britanice.

Declarațiile Ducilor de Sussex au stârnit indignare

Potrivit unor declarații făcute chiar de Ducii de Sussex, aceștia au menționat că decizia lor de a părăsi Familia Regală nu are nimic de-a face cu intimitatea lor. Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle încă mai poartă titlurile regale, iar acest lucru îi nemulțumește pe criticii cuplului regal, potrivit The New Statesman.

Reclamă

Într-unul dintre episoadele serialului documentar, Harry acuză Familia Regală că ar fi mințit poporul britanic. „Au fost fericiți să mintă pentru pentru a-l proteja pe fratele meu, Prințul William. Nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi (Harry și Meghan)”.

Chiar și în urma unor astfel de declarații, Prințul Harry și Meghan Markle încă poartă titlurile regale. În cazul în care Ducii vor fi deposedați de titlurile lor, lui Meghan i-ar reveni o altă titulatură onorifică. Se pare că această regulă e scrisă în protocolul regal.

Meghan ar putea primi titlul de Prințesă Henry. Conform regulilor Casei Regale, o femeie care se căsătorește cu un titlu de prințesă, va lua numele soțului mai departe.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi absenți de la tradițiile de Sărbători ale Familiei Regale de anul acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×