Reclamă

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton. Detalii din intimitatea Familiei Regale

Apar noi dezvăluiri din intimitatea Familiei Regale în serialul documentar al Ducilor de Sussex. Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William. Serialul intitulat „Harry & Meghan” este un documentar despre viața lor în Familia Regală și despre decizia de a părăsi instituția.

Publicat: 13 decembrie 2022, 8:54

Meghan Markle a dezvăluit, în cadrul serialului-documentar, cum s-a cunoscut pentru prima dată cu Kate Middleton. Kate și William au fost invitați la cină. „O întâlnisem pentru prima dată, au venit la cină. Îmi amintesc că eram în blugi rupți și desculță", a spus Meghan într-unul dintre interviurile pentru documentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton

Meghan Markle a dezvăluit că a avut dificultăți serioase de adaptare la protocolul Casei Regale. Într-unul dintre episoadele documentarului, Meghan a specificat că a avut parte de o perioadă cu adevărat dramatică atunci când a realizat că va trebui să își modifice stilul de viață complet. Aceasta trebuia să renunțe la multe dintre obiceiurile și tabieturile ei pentru a se conforma Familiei Regale.

Meghan Markle a învățat ce înseamnă regulile Familiei Regale după prima întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William.

Aceasta a declarat că la momentul respectiv și-a dat seama că toți membrii Familiei Regale respectă protocolul atât în interiorul, cât și în exteriorul Casei Regale, potrivit CNN.

Aceasta a susținut că a fost extrem de uimită să afle cum funcționează, de fapt, „multiplele reguli de etichetă ale Familiei Regale”. Acestea trebuiau resprectate întocmai, zilnic. De asemenea, Meghan a susținut cu tărie că fusese convinsă de faptul că acele reguli nu se respectă și în intimitatea familiei.

Reclamă

Ce surprinde documentarul despre Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex a menționat că s-ar fi așteptat ca, în privat, membrii Familiei Regale să fie altfel. Aceasta își imagina că vor fi mai relaxați și în largul lor. În fapt, acest lucru s-a dovedit doar un gând. Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton și cu toate acestea, a mărturisit că se bucură enorm că nu a preluat niciodată aceste reguli.

Tot Meghan, într-un moment de sinceritate profundă, a specificat că: „Sunt atât de bucuroasă că nu am făcut-o atunci, pentru că puteam să fiu eu însămi în mod autentic, fără atâta pregătire”. Referidu-se la faptul că nu a respectat regulile protocolare ale Familiei Regale și a putut să fie naturală și relaxată.

Reclamă

Primul episod al serialului-documentar, Harry & Meghan, începe cu imaginea lui Harry în fața camerei de filmat.

Această imagine apare la o zi după ce Meghan a anunțat că dorește să se separe de Familia Regală. Ulterior, apare și imaginea cu Ducesa de Sussex spunând „Nici măcar nu știu de unde să încep”.

Subiectul serialului documentar tratează problemele pe care Ducii de Sussex le-au întâmpinat la scurt timp după ce au decis să se separe de Familia Regală Britanică.

De asemenea, Harry abordează și felul în care televiziunea și ziarele au tratat această decizie. Potrivit People, Harry s-a declarat extrem de deranjat de atitudinea agresivă a acestora, mai ales la adresa soției sale. În plus, Ducele de Sussex a specificat că rolul său este să își protejeze familia.

De asemenea, documentarul Ducilor de Sussex, Harry & Meghan dezvăluie imagini rare din arhiva personală a celor doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×