Reclamă

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton. Detalii din intimitatea Familiei Regale

Apar noi dezvăluiri din intimitatea Familiei Regale în serialul documentar al Ducilor de Sussex. Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William. Serialul intitulat „Harry & Meghan” este un documentar despre viața lor în Familia Regală și despre decizia de a părăsi instituția.

Publicat: 13 decembrie 2022, 8:54

Meghan Markle a dezvăluit, în cadrul serialului-documentar, cum s-a cunoscut pentru prima dată cu Kate Middleton. Kate și William au fost invitați la cină. „O întâlnisem pentru prima dată, au venit la cină. Îmi amintesc că eram în blugi rupți și desculță", a spus Meghan într-unul dintre interviurile pentru documentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton

Meghan Markle a dezvăluit că a avut dificultăți serioase de adaptare la protocolul Casei Regale. Într-unul dintre episoadele documentarului, Meghan a specificat că a avut parte de o perioadă cu adevărat dramatică atunci când a realizat că va trebui să își modifice stilul de viață complet. Aceasta trebuia să renunțe la multe dintre obiceiurile și tabieturile ei pentru a se conforma Familiei Regale.

Meghan Markle a învățat ce înseamnă regulile Familiei Regale după prima întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William.

Aceasta a declarat că la momentul respectiv și-a dat seama că toți membrii Familiei Regale respectă protocolul atât în interiorul, cât și în exteriorul Casei Regale, potrivit CNN.

Aceasta a susținut că a fost extrem de uimită să afle cum funcționează, de fapt, „multiplele reguli de etichetă ale Familiei Regale”. Acestea trebuiau resprectate întocmai, zilnic. De asemenea, Meghan a susținut cu tărie că fusese convinsă de faptul că acele reguli nu se respectă și în intimitatea familiei.

Reclamă

Ce surprinde documentarul despre Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex a menționat că s-ar fi așteptat ca, în privat, membrii Familiei Regale să fie altfel. Aceasta își imagina că vor fi mai relaxați și în largul lor. În fapt, acest lucru s-a dovedit doar un gând. Meghan Markle a învățat ce înseamnă protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton și cu toate acestea, a mărturisit că se bucură enorm că nu a preluat niciodată aceste reguli.

Tot Meghan, într-un moment de sinceritate profundă, a specificat că: „Sunt atât de bucuroasă că nu am făcut-o atunci, pentru că puteam să fiu eu însămi în mod autentic, fără atâta pregătire”. Referidu-se la faptul că nu a respectat regulile protocolare ale Familiei Regale și a putut să fie naturală și relaxată.

Reclamă

Primul episod al serialului-documentar, Harry & Meghan, începe cu imaginea lui Harry în fața camerei de filmat.

Această imagine apare la o zi după ce Meghan a anunțat că dorește să se separe de Familia Regală. Ulterior, apare și imaginea cu Ducesa de Sussex spunând „Nici măcar nu știu de unde să încep”.

Subiectul serialului documentar tratează problemele pe care Ducii de Sussex le-au întâmpinat la scurt timp după ce au decis să se separe de Familia Regală Britanică.

De asemenea, Harry abordează și felul în care televiziunea și ziarele au tratat această decizie. Potrivit People, Harry s-a declarat extrem de deranjat de atitudinea agresivă a acestora, mai ales la adresa soției sale. În plus, Ducele de Sussex a specificat că rolul său este să își protejeze familia.

De asemenea, documentarul Ducilor de Sussex, Harry & Meghan dezvăluie imagini rare din arhiva personală a celor doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×