Reclamă

Meghan Markle pregătește o carte de memorii. Familia Regală a Marii Britanii e foarte îngrijorată

Meghan Markle pregătește o carte de memorii. Acesta va fi adăugată la publicarea cărții Prințului Harry. Familia Regală a Marii Britanii e foarte îngrijorată cu privire la proiectul Ducesei de Sussex.

Publicat: 8 ianuarie 2023, 7:24

În zilele următoare va fi publicată cartea "Spare", în care Prințul Harry povestește cum a fost viața lui ca al doilea fiu al Prințesei Diana și al Regelui Charles al III-lea. Se așteaptă ca el să facă anumite dezvăluiri intime din viața Familiei Regale și din perioada în care a locuit lângă Palatul Buckingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle pregătește o carte de memorii

În plus, soția lui Harry, Meghan Markle, pregătește și ea o carte cu memoriile sale în care, potrivit unei surse citate de British Daily Mail, „nu va lăsa nicio piatră neîntoarsă” despre viața ei de când a intrat în Familia Regală.

Toată lumea din Buckingham este în defensivă, notează marca.com. După scandalul declanșat de serialul Netflix „Harry & Meghan”, în care s-au făcut unele dezvăluiri ce au pus într-o situație stânjenitoare Familia Regală, „Spare” e așteptată ca un document care va adăuga „combustibil pe foc” și va stârni și mai multe controverse.

Ducii de Sussex, pe o canapea, în timpul serialului Harry&Meghan
Prințul Harry și Meghan Markle împărtășesc noi detalii despre Summitul Sandringham / Profimedia Images

Cartea Prințului Harry se va lansa pe 10 ianuarie 2023. După o lungă perioadă de așteptare, se pare că acum volumul de memorii a primit o dată când va fi dat publicității. Au existat o mulțime de speculații despre data de lansare. Se pare că aceasta a fost amânată din cauza decesului Reginei Elisabeta. Majestatea Sa a decedat pe data de 8 septembrie 2022 la Castelul Balmoral din Scoția.

Reclamă

Acum, cu zvonuri despre o presupusă biografie a lui Meghan, este de așteptat ca Familia Regală să fie mai defensivă ca niciodată. Cartea face parte dintr-un acord pe care Meghan și Harry l-au semnat în 2012 cu editorul Penguin Random House.

Câți bani primesc Ducii de Sussex pentru drepturile de autor

Pentru „Spare” s-a spus neoficial că Harry ar putea primi 20 de milioane de dolari. Încă nu există informații despre cât ar putea câștiga Markle pentru autobiografia ei. Ea a publicat deja la aceeași editură cartea pentru copii „The Bench”.

Reclamă

Tom Bower, biograf regal, a declarat în exclusivitate pentru Page Six în octombrie că Familia Regală este extrem de nervoasă în legătura cu lansarea cărții Prințului Harry. Aceștia au numit cartea o „bombă cu ceas”.

Potrivit unui agent de la Hollywood, ar fi o raritate dacă Meghan nu ar publica o carte cu memoriile ei. „Ar fi surprinzător dacă Meghan nu și-ar publica propria poveste, să fiu sinceră. Dacă conține ambiții politice, ar avea și mai mult sens”, a adăugat sursa.

Meghan este un susținător democrat și s-a apropiat de personalități politice proeminente din SUA, precum familia Kennedy. În decembrie, ea și soțul ei au primit un premiu de la organizația nonprofit Robert F. Kennedy Human Rights.

Cuplul a fost onorat cu premiul important pentru munca lor cu agresiunea rasială, sănătatea mintală și alte acțiuni cu impact social. Meghan și Harry fac muncă de caritate prin intermediul Fundației Archewell.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×