Reclamă

Prințul Harry nu va participa la încoronarea Regelui Charles: „Mingea este în curtea lor”

Prințul Harry nu va participa la încoronarea Regelui Charles. Ducelui de Sussex i s-a transmis verbal invitația să participe la încoronarea Regelui Charles al III-lea în mai, dar acesta a refuzat.

Publicat: 6 ianuarie 2023, 8:34

"Se pot întâmpla multe de acum până atunci", i-a spus Prințul Harry lui Tom Bradby într-un alt trailer pentru viitorul său interviu de la ITV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dar ușa este întotdeauna deschisă”, a continuat bărbatul de 38 de ani. „Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și sper cu adevărat că sunt dispuși să se așeze și să vorbească despre asta”.

Prințul Harry nu va participa la încoronarea Regelui Charles

În conversația sinceră, care va fi difuzată pe 8 ianuarie, înainte ca memoriile lui Harry „Spare” să ajungă pe rafturi, regalul s-a apărat scriind totul.

„Nu știu dacă să rămâi tăcut îmbunătăți vreodată lucrurile”, a spus Ducele de Sussex. El a adăugat că criticii „nu înțeleg” motivele sale.

În altă parte în clip, Harry a confirmat că, „da”, el încă mai crede în monarhie. Cu toate acestea, a spus că nu este sigur dacă „va juca vreun un rol în viitorul acesteia”.

Reclamă
Prințul Harry, interviu pentru CBS, îmbrăcat într-o cămașă, cu un pulover peste
Prințul Harry scrie în noua autobiografie că William „m-a doborât la podea” în timpul confruntării de la Londra în 2019 / Profimedia Images

Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au retras din îndatoririle lor regale în ianuarie 2020. Și-au oficializat ieșirea în februarie anul următor.

De atunci, cuplul s-a declarat împotriva Familiei Regale într-un interviu din martie 2021 cu Oprah Winfrey. Ei au aruncat cu acuzații și în documentarul „Harry & Meghan”, care a fost difuzată luna trecută.

Reclamă

„Spare” va fi lansată pe 10 ianuarie. A fost prezentată de editura Penguin Random House drept „o poveste remarcabil de personală și puternică din punct de vedere emoțional”.

Ce povestește Prințul Harry despre altercația cu Prințul William

Fragmente din memoriile care vor apărea pe piață au fost făcute publice recent. Un pasaj din carte a fost obținut de The Guardian. Acesta descrie o presupusă altercație fizică între Harry și Prințul William în legătură cu Markle.

După ce William s-a plâns de Meghan, scrie Harry, Ducele de Sussex i-a spus că repetă povestea de presă și că se aștepta la mai bine. Dar William, spune Harry, nu era rațional, ceea ce i-a făcut pe cei doi bărbați să strige unul la altul.

„M-a prins de guler. Mi-a rupt colierul și m-a trântit la podea”, scrie fratele mai mic despre incidentul din 2019. Acesta susține că „a aterizat pe castronul câinelui, care i-a crăpat sub” spate și l-a tăiat.

De asemenea, Harry mai spune în „Spare” că William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton i-au spus să poarte costumul nazist pe care l-a îmbrăcat la o petrecere costumată din 2005, au dezvăluit surse pentru Page Six.

„I-am sunat pe Willy și Kate și i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă peste o uniformă de pilot, au spus ei”, scrie Harry.

În ciuda tensiunilor din familie, Harry și Markle s-au întors în Anglia după plecarea lor, abia la înmormântarea Reginei Elisabeta. În decembrie s-a scris că Charles, în vârstă de 74 de ani, i-a invitat pe cei doi la încoronare.

Evenimentul, în timpul căruia suveranul va fi încoronat, va avea loc în ziua în care fiul Ducilor de Sussex, Archie, va împlini 4 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×