Reclamă

Cu ce o să difere mesajul Regelui Charles din ziua de Crăciun față de cel al mamei sale

Omagiul adus Reginei Elisabeta va fi văzut de „publicul vast”. Toată lumea aștepta în prima zi de Crăciun mesajul Majestății Sale, dar anul acesta el va fi transmis de un rege. E diferit față de ceea ce s-a întâmplat timp de 71 de ani, iar acest lucru va atrage o „audiență vastă” atunci când va fi difuzat. Cu ce o să difere mesajul Regelui Charles din ziua de Crăciun față de cel al mamei sale.

Publicat: 20 decembrie 2022, 7:44

John McAndrew, care va fi în curând director al programelor de știri BBC, a produs mesajul festiv al Regine în urmă cu 10 ani, când era producător la Sky. El a spus că acel an a fost plin de evenimente, oferind o mulțime de subiecte pe care Majestatea Sa să le discute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce o să difere mesajul Regelui Charles

John McAndrew a povestit că a lăsat-o pe Regină să aibă o atitudine jucăușă, monarhul chiar glumând: „Ooh, cineva a trecut peste zid!”, când s-a declanșat o alarmă de securitate în timpul uneia dintre filmări, a spus el.

„A fost un lucru foarte plăcut de făcut. Deși nu sunt un observator regal, știi că o mare parte din țară o va urmări. Am făcut-o pe a noastră în 3D, o premieră. Ea a urmărit mesajul, și-a scos ochelarii 3D și a spus: <Este destul de drăguț>.

Dar evenimentele sumbre din ultimul an nu fac decât să însemne că Regele Charles va avea probabil un alt ton în mesaj.

„Lucrurile sunt foarte diferite acum față de când l-am produs eu. Pe atunci aveam poze cu Jocurile Olimpice, cu soțiile militarilor și cu Gareth Malone. Îmi imaginez că va fi un film complet diferit pentru Rege. Motivele sunt foarte evidente, având în vedere anul care a trecut”.

Reclamă

„Tind să cred că publicul va fi deosebit de vast în acest an.”

Ce se știe până acum despre discurs

Regele Charles va deveni primul bărbat monarh care se va adresa națiunii la televizor. Regele George al VI-lea și-a ținut discursurile prin wireless.

Reclamă

Conținutul discursului este strict secret, dar cei mai mulți se așteaptă ca Regele să-i aducă un omagiu regretatei sale mame.

Se așteaptă să existe o referire la multiplele schimbări de prim-ministru de-a lungul anului, Covid și războiul din Ucraina. Va fi al doilea discurs al Regelui către națiune.

Primul a avut loc după urcarea sa pe tron, imediat după moartea Reginei. Acela a fost văzut de aproape 14 milioane de oameni.

Sondajele sugerează că milioane de oameni sunt pregătiți să își planifice ziua de Crăciun în jurul discursului istoric. Cercetătorii au descoperit că două din 10 persoane adică 22 la sută își vor schimba ora mesei de Crăciun pentru a urmări discursul lui Charles. Acesta e programat la ora 15:00.

Ultimul discurs al Reginei în ziua de Crăciun a fost urmărit de 9,1 milioane de telespectatori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×