Reclamă

Kate Middleton a găzduit al doilea concert anual de Crăciun. Prințesa de Wales a onorat-o pe Regina Elisabeta

Kate Middleton a găzduit al doilea concert anual de Crăciun. Prințesa de Wales a onorat-o pe Regina Elisabeta în timpul evenimentului emoționant. Membrii Familiei Regale Britanice au venit împreună la Westminster Abbey pentru a asculta colindele de Crăciun.

Publicat: 16 decembrie 2022, 11:36

Anul acesta a avut loc concertul anual de colinde Royal Carols: Together at Christmas, care a fost organizat de către soția Prințului William. Deși Regina Elisabeta s-a stins din viață, Familia Regală îi păstrează amintirea vie și o onorează cu fiecare ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a găzduit al doilea concert anual de Crăciun

Kate Middleton a fost și anul acesta o gazdă minunată pentru membrii Familiei Regale Britanice. Prințesa de Wales a ajuns la Westminster Abbey alături de familia sa. Cel de-al doilea concert anual de Crăciun a fost susținut de fundația The Royal Foundation.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa de Wales în Galeria Foto!

Prințl William, Prințesa Charlotte și Kate Middleton la Westimnster Abbey la concertul de Crăciun
Micuțul Louis a fost lăsat acasă de această dată / Profimedia Images

Kate și-a făcut apariția într-un palton superb, semnat de Epinone. Acesta a fost accesorizat cu o serie de bijuterii prețioase. Plină de încredere a pășit alături de soțul său și cei doi copii. Micuțul Louis a fost lăsat acasă de această dată. Ulterior au apărut la Westminster Abbey și Regele Charles alături de soția sa, Regina Consort Camilla.

Reclamă

Kate a interacționat cu toți cei prezenți la eveniment. Momentul a fost unul cu totul emoționant. Printre membrii care s-au numărat la eveniment, fotografii i-au surprins pe Jack Brooksbank și Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Zara și Mike Tindall, dar și Lady Gabriella Windsor și soțul său, tom Kingston.

Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton, au fost și ei prezenți la eveniment pentru a o susține pe fiica lor.

Membrii Familiei Regale au părut plini de viață și fericiți, în ciuda evenimentelor care au avut loc recent. Ducii de Sussex nu au fost prezenți la eveniment. Documentarul lor ar fi adâncit și mai mult prăpastia dintre Prințul Harry și familia sa.

Reclamă

Cine a fost prezent la concertul anual de Crăciun

Kate Middleton a găzduit al doilea concert anual de crăciun. Aceasta s-a bucurat să-i întâmpine pe ceilalți membrii ai Familiei regale.

Totodată, printre invitați s-au numărat și voluntari, membrii din personalul militar, dar și persoane care activează în fundațiile de caritate susținute de Familia Regală Britanică. Kate Middleton a invitat și serie de persoane pe care le-a întâlnit de-a lungul activităților sale umanitare, scrie People.

Micuțul Theo Crompton, de doar 4 anișori, a fost și el prezent la eveniment. Prințesa de Wales le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți. Aceasta a postat un mesaj oficial pe contul de Twitter al Familiei Regale

Prințesa de Wales a onorat-o pe Regina Elisabeta a II-a

Concertul de Crăciun de anul acesta a fost un tribut adus Majestății Sale, Regina Elisabeta. Aceasta s-a stins din viață în luna septembrie, la vîrsta de 96 de ani.

Concertul a adus în lumină valori pe care Majestatea Sa le-a purtat în suflet și pe care a încercat să le insufle poporului britanic și familiei sale.

Întreaga viață și-a dedicat-o domniei, iar compasiunea sa nu a trecut niciodată neobservată. Palatul Buckingham a posta un mesaj oficial pentru cei prezenți la eveniment.

”Valorile insuflate de Majestatea Sa se regăsesc și sunt personificate de toți cei care s-au adunat în această seară la Westminster Abbey. Le mulțumim pentru efortul pe care l-au depus pentru a fi prezenți.”

Corul de la Westminster Abbey a cântat mai multe cântece tradiționale de Crăciun. Printre cei care au cântat în seara magică s-au numărat și Craig David și Samantha Barks. A existat și un duet special dintre Alfie Boe și Melania C.

Printre momentele muzicale au existat și câteva discursuri susținute de Prințul William și soția sa. Anul trecut a fost invitată Ellie Goulding pentru a cânta. Kate Middleton a cântat chiar ea anul trecut la pian. Acesta l-a acompaniat pe cântărețul Tom Walker la interpretarea piesei For Those Who Can’t Be Here.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×