Reclamă

Prințul Harry a spus că Prințul William a țipat la el atunci când a decis să se retragă din Familia Regală a Marii Britanii

În documentarul Harry & Meghan, Prințul Harry a dezvăluit ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu Regina Elisabeta, Prințul Charles și Prințul William la Summit-ul Sandringham pentru a vorbi despre decizia lui și a lui Meghan Markle. Prințul Harry a spus că Prințul William a țipat la el atunci când a decis să se retragă din Familia Regală a Marii Britanii.

Publicat: 16 decembrie 2022, 7:42

Prințul Harry și Meghan Markle împărtășesc noi detalii despre Summitul Sandringham. În cea de-a doua parte a serialului, Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit despre întâlnirea convocată de Regina Elisabeta. S-a întâmplat imediat după ce și-au anunțat intenția de a se retrage din viața Familiei Regale în ianuarie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a spus că Prințul William a țipat la el

„Le-am trimis un e-mail celor mai înalți trei secretari privați spunându-le <Hai să avem o întâlnire, să ne întâlnim și să vorbim despre asta”, a spus Harry. „Pentru că ceea ce se întâmpla, ceea ce se juca în public a fost o nebunie. Și acea întâlnire a fost respinsă”, scrie People.

„Abia odată ce Meg a plecat și s-a întors în Canada, s-a stabilit că va avea loc o întâlnire la Sandringham. A fot organizată lunea următoare”, a continuat el.

„Imaginați-vă o conversație, o masă rotundă despre viitorul vieții voastre”, a spus Meghan. „Când miza este atât de mare. Și tu, ca mamă, soție și țintă, din multe puncte de vedere, nu ești invitată să ai loc la masă”.

„Mi-a fost clar că au plănuit ca tu să nu fii în cameră”, a adăugat Harry.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan stă alături de soțul ei pe o canapea albă în timp ce gesticulează în cadrul unui interviu
Meghan Markle a dezvăluit că a avut dificultăți serioase de adaptare la protocolul Casei Regale / Profimedia Images

Harry a dezvăluit apoi evenimentele din discuția de aproximativ 90 de minute cu Regina Elisabeta, Prințul Charles de atunci și Prințul William la moșia de țară a monarhului din Norfolk pentru a „vorbi lucrurile” pe 13 ianuarie 2020, la cinci zile după Meghan și Harry au dat declarația.

Reclamă

„Am amintiri atât de fericite despre Sandringham, unde am petrecut fiecare Crăciun și acum m-am întors acolo în circumstanțe foarte diferite”, a spus el despre pasiunea lui pentru locurile în care familia regală se adună în mod tradițional de Crăciun.

În timpul vieții ei, Regina Elisabeta călătorea în Norfolk la jumătatea lunii decembrie și rămânea acolo până la aniversarea morții tatălui ei și la urcarea ei pe tron la începutul lunii februarie.

Ce s-a discutat la întâlnirea dintre cei trei

„Am intrat cu aceeași propunere pe care am făcut-o deja public. Dar odată ce am ajuns acolo, mi s-au oferit cinci opțiuni”, a adăugat Harry.

„Am ales varianta trei în întâlnire”, a confirmat el. „Jumătate intră, jumătate afară. Avem propriile noastre locuri de muncă, dar lucrăm și în sprijinul Reginei”.

În ciuda acestui fapt, el a spus că decizia sa a provocat o reacție din partea familiei. Nu a fost una de compromis. Acest lucru l-a determinat pe fratele său, William, să strige la el.

„A devenit foarte clar, foarte repede, că acel obiectiv nu era în discuție sau dezbatere”, a spus Harry. „A fost înfricoșător să-l văd pe fratele meu că țipă și că țipă la mine. Tatăl meu spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate. Bunica mea stătea liniștită acolo și cumva gata să preia totul”.

„Dar trebuie să înțelegeți că din perspectiva familiei, în special din perspectiva ei (Regina Elisabeta), există moduri diferite de a face lucrurile. Responsabilitate este instituția”.

„A fost foarte greu”.

Potrivit lui Harry, întâlnirea „s-a încheiat fără niciun plan de acțiune consolidat”.

„Cred că din perspectiva lor, ei trebuiau să creadă că era mai mult despre noi și poate despre problemele pe care le aveam. Spre deosebire de partenerul lor, mass-media, și ei înșiși. Acea relație care ne provoca atât de multă durere”, a mai spus Harry.

„Cea mai tristă parte a fost această distanță creată între mine și fratele meu. El este acum de partea instituției”, a continuat el. „O parte din asta, înțeleg, corect, aceasta este moștenirea lui. Deci, într-o oarecare măsură, este deja înrădăcinat în el că o parte din responsabilitatea lui este supraviețuirea și continuarea acestei instituții”.

Care a fost declarația Reginei Elisabeta

La scurt timp după Summitul de la Sandringham, Regina Elisabeta a lansat o declarație rară și emoționantă.

„Astăzi, familia mea a avut discuții foarte constructive despre viitorul nepotului meu și al familiei sale”, a spus ea. „Eu și familia mea susținem în totalitate dorința lui Harry și Meghan de a crea o nouă viață ca familie tânără”, a continuat ea. „Deși am fi preferat ca ei să rămână membri ai familiei regale care lucrează cu normă întreagă, le respectăm și le înțelegem dorința de a trăi o viață independentă ca familie. Ei rămân în același timp o parte valoroasă a familiei mele”.

„Harry și Meghan au precizat clar că nu vor să se bazeze pe fondurile publice în noua lor viață. Prin urmare, s-a convenit că va exista o perioadă de tranziție. Ducii de Sussex vor petrece timp în Canada și în Regatul Unit”, a continuat ea. „Sunt chestiuni complexe de rezolvat în familia mea. Mai este ceva de făcut, dar am cerut ca deciziile finale să fie luate în zilele următoare”.

În martie 2020, Prințul Harry și Meghan au luat parte la ultima lor rundă de îndatoriri regale înainte de a se muta în statul natal al lui Meghan, California. Un an mai târziu, în februarie 2021, Palatul Buckingham a confirmat că cuplul nu se va mai întoarce la rolurile lor regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×