Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au lansat felicitarea de Crăciun de anul acesta. Cum arată imaginea de familie

Prințul William și Kate Middleton au lansat felicitarea de Crăciun de anul acesta. Prințul și Prințesa de Wales au oferit admiratorilor Casei Regale o fotografie rară din arhiva personală. Imaginea îi surprinde pe cei doi soți alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Publicat: 14 decembrie 2022, 10:36

Familia Regală Britanică lansează în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă o felicitare oficială de Crăciun. De data aceasta a fost timpul Prințului William și al familiei sale să bucure oamenii cu imaginea specială.În fotografie întreaga familie apare fericită în timp ce se plimbă printr-un parc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton au lansat felicitarea de Crăciun

Felicitarea de Crăciun a Prințului William și a familie sale est una cu totul aparte. Prințul William și Kate Middleton au vrut să le transmită oamenilor din întreaga lume gânduri bune pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Micuții familiei au fost și ei surprinși în imaginea realizată special pentru sărbătorile de iarnă. Prințul George are deja nouă ani, în timp ce sora sa, Prințesa Charlotte, are șapte ani. Mezinul familiei, Prințul Louis are vârsta de 4 ani.

Reclamă

Conform publicației People, imaginea a fost surprinsă în timpul unei vacanțe a Prințului și Prințesei de Wales. În imagine întreaga familie apare în ținute casual. Prințul William și soția sa sunt surprinși purtând perechi de jeans sport.

Este o apariție rară a celor doi soți. Aceștia aleg de cele mai multe ori să poarte ținute elegante. În descrierea imaginii care a ajuns pe rețelele sociale s-a aflat și un mesaj din partea Familei Regale Britanice.

”Anul acesta împărătșim o nouă fotografie a familie noastre pentru felicitarea de Crăciun”.

Reclamă

Imaginea a fost realizată de către fotograful Matt Porteous. Conform publicațiilor externe fotografia a fost făcută în Norfolk.

Întreaga familie a petrecut cea mai mare parte a timpului la casa lor de la țară, Anmer Hall. Sursele spun că soția Prințului William se simte cel mai bine aici.

Cum a arătat prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla

Nu doar Prințul William și Kate Middleton au lansat felicitarea de Crăciun de anul acesta. Ca parte a tradiției din Familia Regală Britanică, Regele Charles a lansat la rândul său prima felicitare de anul acesta. Imaginea este unică, fiind și prima felicitare a acestuia în calitate de Rege.

Acesta este unul dintre cele mai importante obiceiuri ale Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa ținea foarte mult la tradițiile din timpul sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta Crăciunul din Familia Regală va fi diferit, fiind și primul Crăciun petrecut în lipsa Majestății Sale. Regele Charles a încercat să ducă mai departe cât mai multe dintre tradițiile mamei sale. Regele Charles și soția sa au transmis publicului larg urările lor de sărbători.

Admiratorii Familie Regale așteaptă cu nerăbdare transmisiunea specială de Crăciun. Regina Elisabeta obișnuia să țină un discurs pentru britanici în fiecare an. Anul acesta discursul mult așteptat va fi ținut, cel mai probabil, de către Regele Charles.

Totodată, membrii Familiei Regale au anunțat că vor petrece Crăciunul la Sandringham. La masa festivă vor participa membrii Familiei Regale. Frații Regelui Charles sunt așteptați, la fel și copiii acestora.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×