Reclamă

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla. Ce mesaj de sărbători au transmis cei doi

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost publicată, ca parte a tradiției Familiei Regale. În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, Familia Regală sărbătorește Crăciunul, respectând tradițiile vechi ale Casei Regale. Astfel, Regele Charles, a dus mai departe unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri ale Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 12 decembrie 2022, 11:23

Familia Regală a trimis și anul acesta o serie de felicitări de Crăciun pentru a menține tradițiile vii și pentru ca britanicii să simtă magia Sărbătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografia aleasă pentru anul 2022 de către Charles și Camila îi are în prim-plan pe cei doi, zâmbitori. Regina Consoartă este surprinsă în această imagine oferindu-i Regelui o privire caldă și iubitoare.

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla

„Vă urăm Crăciun fericit și un An Nou Fericit!” este mesajul din felicitările trimise de Familia Regală pentru anul acesta. Regele Charles și Regina Consoartă Camila au început distribuirea felicitărilor de Crăciun, iar aceasta conține o fotografie sinceră a cuplului regal.

De data aceasta, Charles și Camila au ales o imagine clasică, de familie, față de anul trecut. Atunci, ei au optat pentru o imagine care reflectă precauțiile de care oamenii trebuiau să țină cont în perioada pandemiei Covid.

Regele Charles și Regina Camilla, la o recepție la Palatul Buckingham
Regina Consort a purtat o rochie neagră Anna Valentine, dar care nu a distras atenția de la tiara pe care a ales-o pentru eveniment / Profimedia Images
Reclamă

De-a lungul anilor, cuplul a ales imagini diversificate pentru felicitările de Crăciun. De la simple imagini din grădina colorată de la Birkhall, casa scoțiană a Regelui, în 2020, până la poze interesante ce prezintă îndatoririle regelui. În 2019 acesta a trimis o imagine din timpul unei vizite anule din Havana, Cuba.

Anul acesta, însă, este diferit, Regele Charles al III-lea, alături de Regina Consoartă Camila au început distribuirea primelor felicitări de Crăciun în calitate de suverani.

Totodată, aceștia au anunțat că vor păstra tradiția și vor petrece Crăciunul la Sandringham. De asemenea, potrivit People, alături de Charles și Camila, la întâlnirea de Crăciun vor participa și frații Regelui Charles. Prințesa Anna, Prințul Andrew și Prințul Edward, alături de Prințul William, Kate Middleton și copiii acestora.

Reclamă

Care sunt tradițiile de Crăciun ale Casei Regale

În fiecare an, pe 25 decembrie, Familia Regală se îndreaptă spre Biserica Sfânta Maria Magdalena pentru a participa la slujbă. Mai apoi, membrii familiei vor face salutul tradițional în fața tuturor celor prezenți. Apoi vor urma felicitări și urări specifice perioadei de Crăciun. Ulterior, aceștia se vor întorce la Sandringham pentru a lua masa împreună.

Anul acesta, ca parte a tradiției de Crăciun, Regele Charles a pregătit o surpriză pentru britanici. Va lansa pentru prima dată o serie de mesaje în cadrul unei transmisiuni televizate.

Regina Elisabeta a II-a a îndeplinit, la rândul ei, această tradiție, timp de 70 de ani. Majestatea Sa le oferea britanicilor mesaje audio specifice de Crăciun. În anul 2022, Regele Chares va transmite aceste mesaje de Crăciun, în prima sa emisiune de acest fel, scrie The Week.

Mai mult decât atât, Regele Charles și Regina Consoartă Camila au început distribuirea primelor felicitări de Crăciun pentru a respecta tradițiile acestei sărbători. La fel a făcut și Regina Elisabeta a II-a, în timpul domniei sale.

Unele dintre aceste felicitări au ajuns deja la destinatari, prieteni ai Familei Regale Britanice. Iată o serie de tradiții pe care Familia Regală le va îndeplini în perioada Crăciunului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×