Reclamă

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla. Ce mesaj de sărbători au transmis cei doi

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost publicată, ca parte a tradiției Familiei Regale. În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, Familia Regală sărbătorește Crăciunul, respectând tradițiile vechi ale Casei Regale. Astfel, Regele Charles, a dus mai departe unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri ale Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 12 decembrie 2022, 11:23

Familia Regală a trimis și anul acesta o serie de felicitări de Crăciun pentru a menține tradițiile vii și pentru ca britanicii să simtă magia Sărbătorilor.

Fotografia aleasă pentru anul 2022 de către Charles și Camila îi are în prim-plan pe cei doi, zâmbitori. Regina Consoartă este surprinsă în această imagine oferindu-i Regelui o privire caldă și iubitoare.

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla

„Vă urăm Crăciun fericit și un An Nou Fericit!” este mesajul din felicitările trimise de Familia Regală pentru anul acesta. Regele Charles și Regina Consoartă Camila au început distribuirea felicitărilor de Crăciun, iar aceasta conține o fotografie sinceră a cuplului regal.

De data aceasta, Charles și Camila au ales o imagine clasică, de familie, față de anul trecut. Atunci, ei au optat pentru o imagine care reflectă precauțiile de care oamenii trebuiau să țină cont în perioada pandemiei Covid.

Regele Charles și Regina Camilla, la o recepție la Palatul Buckingham
Regina Consort a purtat o rochie neagră Anna Valentine, dar care nu a distras atenția de la tiara pe care a ales-o pentru eveniment / Profimedia Images
Reclamă

De-a lungul anilor, cuplul a ales imagini diversificate pentru felicitările de Crăciun. De la simple imagini din grădina colorată de la Birkhall, casa scoțiană a Regelui, în 2020, până la poze interesante ce prezintă îndatoririle regelui. În 2019 acesta a trimis o imagine din timpul unei vizite anule din Havana, Cuba.

Anul acesta, însă, este diferit, Regele Charles al III-lea, alături de Regina Consoartă Camila au început distribuirea primelor felicitări de Crăciun în calitate de suverani.

Totodată, aceștia au anunțat că vor păstra tradiția și vor petrece Crăciunul la Sandringham. De asemenea, potrivit People, alături de Charles și Camila, la întâlnirea de Crăciun vor participa și frații Regelui Charles. Prințesa Anna, Prințul Andrew și Prințul Edward, alături de Prințul William, Kate Middleton și copiii acestora.

Reclamă

Care sunt tradițiile de Crăciun ale Casei Regale

În fiecare an, pe 25 decembrie, Familia Regală se îndreaptă spre Biserica Sfânta Maria Magdalena pentru a participa la slujbă. Mai apoi, membrii familiei vor face salutul tradițional în fața tuturor celor prezenți. Apoi vor urma felicitări și urări specifice perioadei de Crăciun. Ulterior, aceștia se vor întorce la Sandringham pentru a lua masa împreună.

Anul acesta, ca parte a tradiției de Crăciun, Regele Charles a pregătit o surpriză pentru britanici. Va lansa pentru prima dată o serie de mesaje în cadrul unei transmisiuni televizate.

Regina Elisabeta a II-a a îndeplinit, la rândul ei, această tradiție, timp de 70 de ani. Majestatea Sa le oferea britanicilor mesaje audio specifice de Crăciun. În anul 2022, Regele Chares va transmite aceste mesaje de Crăciun, în prima sa emisiune de acest fel, scrie The Week.

Mai mult decât atât, Regele Charles și Regina Consoartă Camila au început distribuirea primelor felicitări de Crăciun pentru a respecta tradițiile acestei sărbători. La fel a făcut și Regina Elisabeta a II-a, în timpul domniei sale.

Unele dintre aceste felicitări au ajuns deja la destinatari, prieteni ai Familei Regale Britanice. Iată o serie de tradiții pe care Familia Regală le va îndeplini în perioada Crăciunului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×