Reclamă

Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate. Monarhul vrea să-și ofere sprijinul înainte de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt deja în toi. De aceea, Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate înainte de Crăciun, așa cum obișnuia și Regina Elisabeta a II-a.

Publicat: 5 decembrie 2022, 5:15

Regele Charles va sărbători Crăciunul în calitate de monarh. Regele va petrece asceastă sărbătoare alături de cei apropiați. Moarhul este dornic să ducă mai departe moștenirea lăsată de mama sa.

Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate

Regele Charles va face donații în bani și le va acorda mai multor organizații de caritate. De asemenea, cele mai importante catedrale și biserici din Marea Britanie vor primi în dar câte un brad din partea Majestății Sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradul de Crăciun de la Castelul Windsor în anul 2022
Înălțimea bradului depășește 6 metri, scriu publicațiile externe / Profimedia Images

Pentru a duce mai departe tradițiile Reginei Elisabeta, toate bisericile și școlile din Sandringham vor primi brazi de Crăciun din partea Casei Regale.

Reclamă

De-a lungul domniei sale, Regina Elisabeta a dus mai departe tradițiile Familiei Regale de Crăciun. Acest lucru a fost inspirat de tatăl Majestății Sale, Regele George al VI-lea. Acum, este rândul lui Charles al III-lea să ducă mai departe obiceiurile sărbătorilor.

Regina obișnuia să ofere brazi de Crăciun de la moșia din Windsor, potrivit Cosmopolitan.

Regele Charles va face donații pentru Westminster Abbey

Reclamă

Desigur, Regele Charles va face donații și pentru Catedrala Westminster care va primi din partea Majestății Sale un brad natural, împodobit pentru Crăciun.

Regele Charles al III-lea cel mai probabil că va petrece sărbătorile la reședința Sandringham. Acolo va fi alături de membrii familiei, inclusiv frații săi, Prințul Andrew și Prințul Edward și sora sa, Prințesa Anna. Desigur, la masa festivă se vor alătura Pințul William, Kate Middleton și copiii cuplului, scrie People.

Ca în fiecare an, tradițiile Familiei Regale de Crăciun sunt respectate cu sfințenie. Membrii familiei organizează o călătorie la Biserica Sfânta Maria Magdalena pentru a participa la slujbă. Acolo, desigur, îi vor saluta pe toți cei prezenți, urmând și urările pentru sărbători.

Regele Charles va face donații și pentru Paul’s Cathedral, St. Giles’ Cathedral și Canongate Kirk din Edinburgh. Acestea vor primi tot brazi de Crăciun pentru că așa obișnuia și Regina să ofere.

Cum va arăta Crăciunul la Catelul Windsor

Încă de săptămâna trecută, cu fix o lună înainte de Ajunul Crăciunului, Catelul Windsor a fost împodobit cu decorațiuni minunate.

Turiștii sunt încurajați să vină și să viziteze Castelul. Ornamentele sunt expuse inclusiv până a doua zi a Anului Nou. Pe lângă admirarea decorațiunilor, pentru a respecta tradițiile Familiei Regale de Crăciun sunt organizazate evenimente festive pentru copii și adulți chiar la Windsor.

Întregul interior The Grand Staircase a fost împodobit cu ornamente superbe.

Pe departe, atracția principală este bradul de Crăciun, înalt de 6 metri crescut într-o manieră sustenabiă în apropierea Windsor Great Park. Acesta este deja împodobit cu sute de candele de ceară și ornamente care îți iau ochii.

Fiecare sală s-a bucurat de atenție maximă din partea specialiștilor care s-au ocupat de decorațiunile de Crăciun din Catelul Windsor.

Anul acesta, Regele Charles va fi înregistrat pentru prima sa emisiune despre tradițiile Familiei Regale. La această emisiune se vor putea uita toți locuitorii din Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×