Reclamă

Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate. Monarhul vrea să-și ofere sprijinul înainte de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt deja în toi. De aceea, Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate înainte de Crăciun, așa cum obișnuia și Regina Elisabeta a II-a.

Publicat: 5 decembrie 2022, 5:15

Regele Charles va sărbători Crăciunul în calitate de monarh. Regele va petrece asceastă sărbătoare alături de cei apropiați. Moarhul este dornic să ducă mai departe moștenirea lăsată de mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea va face donații pentru organizațiile de caritate

Regele Charles va face donații în bani și le va acorda mai multor organizații de caritate. De asemenea, cele mai importante catedrale și biserici din Marea Britanie vor primi în dar câte un brad din partea Majestății Sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradul de Crăciun de la Castelul Windsor în anul 2022
Înălțimea bradului depășește 6 metri, scriu publicațiile externe / Profimedia Images

Pentru a duce mai departe tradițiile Reginei Elisabeta, toate bisericile și școlile din Sandringham vor primi brazi de Crăciun din partea Casei Regale.

Reclamă

De-a lungul domniei sale, Regina Elisabeta a dus mai departe tradițiile Familiei Regale de Crăciun. Acest lucru a fost inspirat de tatăl Majestății Sale, Regele George al VI-lea. Acum, este rândul lui Charles al III-lea să ducă mai departe obiceiurile sărbătorilor.

Regina obișnuia să ofere brazi de Crăciun de la moșia din Windsor, potrivit Cosmopolitan.

Regele Charles va face donații pentru Westminster Abbey

Reclamă

Desigur, Regele Charles va face donații și pentru Catedrala Westminster care va primi din partea Majestății Sale un brad natural, împodobit pentru Crăciun.

Regele Charles al III-lea cel mai probabil că va petrece sărbătorile la reședința Sandringham. Acolo va fi alături de membrii familiei, inclusiv frații săi, Prințul Andrew și Prințul Edward și sora sa, Prințesa Anna. Desigur, la masa festivă se vor alătura Pințul William, Kate Middleton și copiii cuplului, scrie People.

Ca în fiecare an, tradițiile Familiei Regale de Crăciun sunt respectate cu sfințenie. Membrii familiei organizează o călătorie la Biserica Sfânta Maria Magdalena pentru a participa la slujbă. Acolo, desigur, îi vor saluta pe toți cei prezenți, urmând și urările pentru sărbători.

Regele Charles va face donații și pentru Paul’s Cathedral, St. Giles’ Cathedral și Canongate Kirk din Edinburgh. Acestea vor primi tot brazi de Crăciun pentru că așa obișnuia și Regina să ofere.

Cum va arăta Crăciunul la Catelul Windsor

Încă de săptămâna trecută, cu fix o lună înainte de Ajunul Crăciunului, Catelul Windsor a fost împodobit cu decorațiuni minunate.

Turiștii sunt încurajați să vină și să viziteze Castelul. Ornamentele sunt expuse inclusiv până a doua zi a Anului Nou. Pe lângă admirarea decorațiunilor, pentru a respecta tradițiile Familiei Regale de Crăciun sunt organizazate evenimente festive pentru copii și adulți chiar la Windsor.

Întregul interior The Grand Staircase a fost împodobit cu ornamente superbe.

Pe departe, atracția principală este bradul de Crăciun, înalt de 6 metri crescut într-o manieră sustenabiă în apropierea Windsor Great Park. Acesta este deja împodobit cu sute de candele de ceară și ornamente care îți iau ochii.

Fiecare sală s-a bucurat de atenție maximă din partea specialiștilor care s-au ocupat de decorațiunile de Crăciun din Catelul Windsor.

Anul acesta, Regele Charles va fi înregistrat pentru prima sa emisiune despre tradițiile Familiei Regale. La această emisiune se vor putea uita toți locuitorii din Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×